GPS , navigator auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am nevoie de ajutor.Azi am achizitionat un gps evolio 300 ro si tot incerc sa deschid navigatorul dar imi arata ca incarca si dupa cateva secunde sare inapoi la meniu

Comment

• Poate afli aici cum trebuie sa faci,sau aici.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• nu am gasit nici in cele doua locuri pt remediere dar poate sa fie problema cu harta de nu pot sa intru in navigator?

Am rezolvat problema,cardul cu harta a fost de vina.De dimineata am fost la magazinul de unde l-am achizitionat si baietii mi-au schimbat cardul.
        Last edited by oliseh; 6 July 2010, 17:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• s-a cam pus praful pe acest topic. hai sa incercam sa il invioram
          as avea si eu doua solicitari sa spun asa :
          1. unde reusesc si eu sa gasesc un acumulator pentru un navigator PNA MyGuide 4200 ?
          2. si cel mai important. ma intereseaza sa cumpar o antena externa (pentru media nu pentru GPS) pentru un navigator Snooper S7000.

orice relatie este binevenita. multuesc !
          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Trebuie sa afli codul acumulatorului si al antenei, apoi le gasesti 99,99% pe Ebay, noi, la preturi de nu-ti vine sa crezi (pomana).
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• multumesc frumos dar sunt din generatia veche. (cei ce considera cartile de credit si transferurile bancare lucrurile "intunecatului" ) . fara apropouri )
              eu prefer sa platesc la sfrasit. o sa mai caut pe ceva site-uri prin romania

Comment

• Ia legatura cu XP, poate te ajuta el (Ebay)
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Salut,ma bate gandul sa imi cumpar gps-ul acesta,Navon N490,l-am imprumutat de la cineva cand am fost in vacanta si am ramas placut impresionat.Ce spuneti isi merita banii? http://www.emag.ro/navigatie_gps/sis...pNAVN490IGO8RO
                  "light up the darkness" Bob Marley

Comment

• pare ok si din punt de vedere al caracteristicilor si al performantelor. important este sa fi tu multumit.

si grabeste-te se pare ca este stoc limitat la emag )

Comment

• As fi vrut sa il iau fara harta,ma intereseaza mai mult aparatul, harti mi-as fi pus eu,deja am acasa pe un sd igo 8 toata europa

Comment

• ionut, sincer eu nu as da atatia bani.
                        Arunca un ochi pe eBay, gasesti pana in 50 de euroi

Comment

• plus transportul. fara garantie in tara sau deloc.

Comment

• razvane, transpotul e 0, sau legat de garantie, crede-ma ca exista si daca cumperi de pe ebay.
                            Daca nu cunosti, te rog abtine-te

Comment

• Dar de asta ce parere aveti,vad ca are multe rewiew-uri? http://www.emag.ro/navigatie_gps/sis...-es515--pES515

Comment

• Eu l-am cumparat pe asta. Au si varianta fara harta!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google