GPS , navigator auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Harta e vesnica Suncart 2007.07 [071002] cred ca 2 octombrie 2007
    In principiu nu cred sa fie probleme!o suprascrii peste cealalta si nu ar trebuie sa ai alte probleme!
    Nu am avut pe mana A701 dar cred ca nu e mare diferenta!

Comment

Poi Gpl Ro

Pentru cei interesati: aici gasiti foarte multe POI pentru statiile GPL din Romanica.

Succese!
      sigpicLaureate 2007 GPL

Comment

Eu am un pda MIO A501 sunt multumit de el numai ca eroneaza putin... Ma atentzioneaza sa fac la stanga/dreapta peste 50 merti la cati pasi de intersectie..Dar nu ai cum rata intersectia..In rest sunt multumit de el

Comment

Am un sony nav-u82 , display de 4.8" , si am pus toata europa pe el , merge belea belea , am fost si dincolo cu el si merge foarte bine spre deosebire de altele , eu zic ca isi merita bani dati pe el din plin ( eu la-m luat cu 180 euro de pe ebay cu 2 ani garantie +50 ron hartile) la bani astia imi luam un MIO si va zic cu mana pe inima ca ii de 5 ori peste
          numa bine
          Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Eu mi-am cumparat de curand un MioC720b dar inca nu l-am folosit..In weekend o sa-l testez..

Comment

La banii astia (1150 lei) iti luai un PDA. Un PNA e o alegere proasta pentru ca are doar cateva functii, fata de PDA.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Mi-a mai spus cineva treaba asta....Asta este....O sa caut pe forum sa vad ce detectoare aveti voi..Mi-as cumpara un detector de radar bun, ptr ca am probleme cu viteza..Daca mi-am luat teapa cu gps-ul, macar cu detectorul sa fac o alegere buna.

Comment

Eu am achizitionat un GARMIN Nuvi 250 ( 350 Euro), dar nu am apucat sa-l testez . As fi curios daca mai are cineva Garmin si ce parere are despre el.

Comment

Parerea mea e ca mai bine iti luai un Mio, la banii astia.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Salutare...

Eu cred ca sunt singurul care ptr navigatie foloseste

UMPC + Adaptor Nokia LD3W + Igo2008 PC, se misca super si fiindca am WinXP, mai am si toate functionalitatile PC-ului in masina...
                      e-mail: office@stickere.info

Comment

In competitia dintre Mio P560 si Asus A696 am ales Mio P560 + Igo8 si deocamdata regret doar lipsa husei.

Comment

Eu am cumparat un LG LN550 si imi este arhisuficient pt. Ceea ce-mi tb. Mie.

Comment

Eu am ASUS R300. Are slot SD de 2 GB, sistem de operare Windows si harta Pan Europe (Europa full, la nivel de adresa -> testat). Plus, are functii de cautare dupa obiectiv: biserici, muzee, orice alt punct de interes din zona respectiva, cu posibilitatea de vizionare 3D a hartii. Nu am avut erori cum am citit la colegii ce au postat inainte, si in Bucuresti si in tara unde stiu zona bine (Tecuci, Tulcea, Brasov, Galati, etc.) nu m-a plimbat de aiurea, m-a dus exact pe drumurile pe care as fi luat-o si eu. In Austria si Ungaria nu va mai spun, isi merita banii. Cu respect, Adi.
                            Attached Files
                            sigpic
                            Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

Se merita ca PNA. Totusi tot mai bune este un PDA cu GPS mai ales pentru posibilitatea de a introduce harti mai noi.

Comment

Mi-am luat si eu zilele astea un pda Mio A702,ce pot sa zic e super,merita toti bani pe langa gps are si gsm, camera foto 3.2 mp

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google