Pentru asta ar fi bun un PDA si pui tu ce soft vrei si faci update-uri.
GPS , navigator auto
Collapse
X
-
-
Originally posted by alexgame View PostMa ajutati si pe mine sa imi iau un GPS?Vreau ceva pana in 1000 ron ce ma intereseaza cel mai mult sa detecteze camerele si sa stie care drumuri sunt cu interzis care cu sens unic.Am un prieten care a fost in buc cu un gps si il punea sa merga pe interzis.Eu ma gandeam la asta http://www.domo.ro/Audio-Video/Echip...330_Full_EU+RO .Voi ce parere aveti?
Comment
-
Auziti ,cum nu prea am bani si am nevoie totusi de putina directionare ,ma gandeam la un Reciver GPS si sa il leg frumos la laptop ,cat de bune sunt aceste aparate in comparatie cu gps dintr-o singura bucata sa zic asa ? Ce ziceti de asta http://www.okazii.ro/catalog/1514338...-DIN-TARA.html chiar daca e cel mai ieftin ,e bun de ceva ? Sau imi trag teapa.Mentionez k nu pot investii mai mult de 150 de lei in toata treaba
Comment
-
Eu zic ca e bun. Nu stiu cum e cu receptia semnalului in schimb...
Comment
-
Eu am un receiver holux m-241, si conectat la laptop merge foarte bine. E o solutie buna daca ai un laptop si vrei sa-l faci gps, iti trebuie doar un soft cu harti bun (eu folosesc igo 8 pc).
Comment
-
Evolio E 100, Ultraslim, Full EU.Attached FilesForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Eu am un sony nav-u82 , full europa , display mare 4.8" , merge briciAttached FilesMereu superiori unui sat cu caini si oi
Comment
-
Salutare. Am un GPS cu IGO 2008 vers. 8.3xxxx (nu mai stiu exact care), insa, cand incerc sa instalez un skin (sunt foarte multe pentru IGO 8, si chiar misto)....Imi da o eroare gen "FFUI ERROR <layer expected>". Stiu (sau cred) ca are legatura cu fisierul SYS.TXT, care trebuie modificat, insa pe net nu am gasit nimic concret, si nu stiu ce sa fac....Are idee cineva?Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Cred ca e din cauza programului, incearca o reinstalare sau o copiere a fisierului sys.Txt de pe un alt navigator pe care merge iGO 8.
Comment
-
Deci mie imi merge f bine Igo 2008, si am instalat un skin care a mers, insa restul, dau eroarea respectiva. Nu stiu de unde sa iau acel "sys.Txt" din alta parte, poate are cineva, ii merge IGO 8, cu tot cu skin-urile alea, insa daca exista acel cineva, trebuie sa aiba versiunea 8.3xxxx de IGO....Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Nu prea au receptia GPS buna, alege macar un Mio sau un Garmin, daca vrei PNA.
Comment
-
Eu ma folosesc de "chestia" asta...
E bunicica, incaLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment