@Alydor bine ai venit pe forumul nostru ! Sigur o sa ne fii de mare ajutor in ale navigatoarelor.Am invatat multe de la tine,de pe alte forumuri.
GPS , navigator auto
Collapse
X
-
Updateurile se fac la fel de usor si pe pda ca si pe pna... Daca nu ai musai nevoie de altceva in afara de navigatie recomand un pna cu ecran de minim 4.3''. Daca esti hotarat si crezi ca ai nevoie si de altceva in afara de navigatie (word, excel, internet Wifi, etc) atunci recomand un pda.
Garminurile sunt ok, baietii ofera update-uri cam o data pe an , acoperirea este mai buna decat la igo8, dar are un meniu foarte spartan.Avantajul la garmin este ca se pot incarca rutele montane. Am ramas surprins de acoperirea pe care o are Traffic Sygic-ul... Este mult mai detaliat decat igo dar la fel meniul este spartan si interfata destul de neprietenoasa
Suma respectelor, Alydor
Comment
-
Astazi tocmai am primit gratis ro.A.D 2008 de la ''RomaniaDigitala'',este cea mai noua harta pentru Garmin.Bravo lor, s-au tinut de cuvant si cum apare ceva nou imi trimit,in 2005 am cumparat un Garmin c310 pe care il folosesc si in ziua de azi,sunt multumit de el.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
mda... am postat ieri o sugestie pentru tine si se pare ca a deranjat pe cineva.... drept pentru care mi-a sters postul... in cazul asta ma abtin sa mai postez si sa mai ajut pe cineva... nu era reclama era sugestie... eu va doresc succes in continuare.
Suma respectelor,AlydorLast edited by Alydor; 13 December 2008, 08:19.
Comment
-
am cumparat un shinelco 4380 dar nu reusesc sa instalez nimic pe el pentru ca nu gasesc fisierul sau nu stiu unde sa intru sau nu le am deloc, va rog ajutati-ma
mentionez ca am descarcat igo8, oare merge pe acest navigator ?
am cumparat un shinelco 4380 dar nu reusesc sa instalez nimic pe el pentru ca nu gasesc fisierul sau nu stiu unde sa intru sau nu le am deloc, va rog ajutati-ma
mentionez ca am descarcat igo8, oare merge pe acest navigator ?
Comment
-
salut,
uitandu-ma la preturi in ultimul timp am observat ca la mio moov 200e a cam scazut destul de multicel pretul si ma batea gandul sa fac o achizitie.
Ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi? se merita, imi indica toate camerele radar, softul e ok?Better late than never, but never better late
Comment
-
La capitolul harti, Garmin-ul e foarte slab, cel putin pentru Romania.
Comment
Comment