GPS , navigator auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @tedugoromania: m-am jucat un pic cu un Mio Moov 500 si am fost foarte placut impresionat: se misca bine cu MioMap, la fel de bine si cu iGO8, ecran mare, sunet excelent. Si costa sub 600 RON. 580 are in plus un modulator FM (complet inutil, iti ocupa radioul masinii aiurea, difuzorul de la 500 se aude excelent in masina) si e dublu la pret. Cu harta full EU, ce-i drept, fata de 500 care se vinde doar cu Romania... dar asta se mai rezolva ;)
    @beso: inseamna ca ai un PDA/PNA foarte lent. Sau incetinit de tot felul de alte aplicatii. Diferente la harti nu sunt, exista aceleasi harti in versiuni diferite pentru toate variantele iGO. Eu am un Mio p560 si cu iGO8 nu se misca mai greu decat cu iGO2006!

Comment

• se poate sa fie asta, am un ETEN M700 cu car kit. Sincer cu 2006+ imi merge perfect
      Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

• saptamana trecuta mi-am luat de la Altex un Mio Moov 500 merge foarte bine dar am un amic care pune harti si a pus Mio map v3,este mult mai rapid va sfatuiesc sa -l folositi ,numai bine

Comment

• Eu am tot un eten m700, am folosit iGO8, acum am trecut la iGO amigo (un fel de iGO8 cu alta interfata si mai "prietenos" + ca are si alte chestii in plus inafara de navigatia in sine) de care sunt multumit.
          Loganul Meu !

Comment

• Buna!
            Am un Mio MOOV 300, si folosesc MioMap2008 ce am primit cu aparatul, sunt foarte multumit de soft, insa, acum cateva zile am facut update la harti de pe siteul lor si am constatat, ca daca fac un traseu cluj - oradea, nu se duce pe E60, ci ocoleste spre zalau... am tot cautat cauza, si pana la urma am observat ca in centrul huedinului drumul parca se intrerupe (atasez poza) adica deodata ma pune sa ocoloesc, pe candeste drum direct...
            Oare ce se poate face? trebuie asteptat pana la urmatorul update?
            Nu as vrea sa deblochez aparatul pentru a pune alt soft, dupa cum am scris am fost foarte mulmumit de asta!
            Attached Files

Comment

• din cauza ca l-ai pus pe ungureste :P.

vezi sa nu se fi schimbat prin setari odata cu update-ul. treseul are mai multe variante : cel mai scurt, cel mai rapid, cel mai econimic etc. banuiesc ca pe tine te intereseaza varianta cea mai economica, cauta in setari modul de traseu si seteaza-l ca atare.
              vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

• degeaba schimb, vezi cat de scurta am facut ruta pe poza, si pe oricare optiune pun, tot asa ramane...

Comment

• tot pe acolo te ruteaza? prin acelasi punc?

vezi daca nu ai pus cumva punct intermediar
                  ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
                  YO2MKL
                  sigpic

Comment

• sunt doua strazi, una in prelungire la cealalta (str.Horea si Str.Piata Republicii), unde se intalnesc nu este continua drumul...
                    Attached Files
                    Last edited by Bassboy; 30 November 2009, 13:55.

Comment

• salut.cine imi recomanda si mie un pda in care sa fie : gps + gsm + 3g + fm + wi-fi + alte lucruri importante.daca tot e sa dau un ban (nici foarte scump ca pe criza asta nu prea se merita decat daca iti scoti banu pe urma ) , sa fie mai toate optiunile intr-un singur loc, fara a cara dupa mine 3-4 lucruri de care sa ma folosesc.eu am tot cautat cateva zile si nu am gasit ceva convingator iar htc hd 2 mi se pare mult prea scump (depaseste 20 mil ).astept parerile si ajutorul vostru.

DRIVE SAFE

Comment

• Am trimis un mail la MIO in legatura cu problema, iata raspunsul:

"Serviciul Mio

Mesajul este trecut mai jos::

Buna ziua! Daca doriti sa reveniti la softul anterior va rugam sa reinstalati hartiile de pe DVD. O zi buna!"

Comment

• te-au lamurit ))))))
                          vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

• Cine ma ajuta si pe mine cu harta Romaniei pentru un navigator garmin?

http://img82.imageshack.us/img82/67/4744hy3.gif

Comment

• Incearca aici.
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
                                Incearca aici.
                                multumesc mestere!

http://img82.imageshack.us/img82/67/4744hy3.gif

Comment

Working...
                                X