Transformator De La 12v La 1,5v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Transformator De La 12v La 1,5v

Am un mp3 player portabil care il folosesc pentru a asculta muzica in masina prin folosirea mufei Aux de la cd player...
    Acest mp3 player portabil este alimentat cu o baterie de 1,5v si vreau sa alimentez de la bricheta masinii acest mp3 player portabil...Ce sanse am sa gasesc de cumparat un transformator de la 12 v la 1,5 v.
    Multumesc.
    Attached Files
    sigpic

Ai mari sanse. Cauta pe la firme de calculatoare mai vechi, care inca mai au ciurucuri aruncate undeva, un adaptor intern. Se baga mufa de la sursa in el si scoate intre 12 si 1.5 v. Problema e alta, de amperaj... Aici nu garantez.
    sigpic

Comment

Unele incarcatoare de telefon scot 1.7 -2 v tensiunne la care mp3 face fata
      baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

La un incarcator de telefon poti sa mai pui in serie o dioda zenner sa limiteze tensiunea la 1,5V. Cauta un incarcator auto cu cel mai mic voltaj pe iesire si o rezolvam.
        GL-22-TOF

Comment

Daca o pui in serie, zenerul va avea tot tipul 1.5V cadere pe el si restul tensiunii va fi preluat de consumator. Mai bine zenerul in paralel cu consumatorul, asa stii ca ai tot timpul 1.5V pe consumator. Iar daca sursa ta depaseste 2.5V, atunci pune un zener de 2.2V in baza unui tranzistor bipolar npn, gen bc107 ca se gasesc pe toate drumurile, colectorul tranzistorului la alimentator, impreuna cu zenerul si baza tranzistorului si emitorul la consumator, vei avea cam 1.5-1.6V stabilizati.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Sefu...Las-o mai moale ))))))

E optiunea lui, personal n-as vrea sa mai am un matz in plus la bricheta. Doi acumulatori (d-aia mici) si n-ai treaba, se gata unu' il pui pe celalalt. Tin mult si bine.

Comment

Incarcator de telefon tata. Astea nu au probleme cu tensiunea prea mare. Daca aveau motorase, da, dar asa nu.Te ajut, daca vrei

Comment

Am vazut la real sau selgros trafo care alimentat la 12 v la bricheta masinii scoate mai multe tensuini 1.5 v, 3 v,4.5 v,6 v si 9 v.
                Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                Andreea Trifu

Comment

Multumesc de sfaturi...Am gasit un transformator "gata facut"...Urmeaza sa il leg la mp3 player.
                  Aici inchid...Daca mai doreste cineva redeschiderea postului astept un mesj privat
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google