If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca n-ai de gand sa pui si vreo statie pe viitor, eu zic ca e o alegere buna.
Putere pe rms mica (adica apropiata de cat scoate HU) si ca rezultat va fi un volum bun de decibeli si auditie clar mai buna decat cele stock.
legat de statie cred ca o sa ii pun pentru ca vreau pe fata niste boxe cu 120w rms si casetofonu nu scoate decat 5x40w deci cumva trebuie sa scot toata puterea boxelor
HU (casetofonu) in cel mai fericit caz iti scoate pe RMS 4x22 sau 4x25W.
Daca nu insonorizezi si usile, se va auzi ca o oala sparta la volum mare cu toate ca nu sunt distorsiuni.
Eu am pe fata difuri de 80W care le atac cu statie de 2X60W, n-am usile izolate.
Am vazut la un coleg cam aceeasi configuratie, dar usile insonorizate, cu totul alta treaba/auditie!
Un cost estimativ la insonorizat usile (trebuie doar cele fata, nu ?) si partea din spate (unde sunt difuzoarele) ? Material + manopera ? Din greierasi ar mai disparea ? )
Orice presupune modificari la usi si orice altceva (adaptari, decupari, etc) este exclus, nu vreau sa ii alterez aspectul stock. Oricum ca si volum chiar si difuzoarele stock sunt suficiente, ma intereseaza unele cu un sunet mai bun, echilibrat iar 4 Pioneer pe 13CM cred ca sunt suficiente. Astept raspuns la partea de insonorizare.
Insonorizarea te costa materialu (silent coat) vreo 300 lei pentru 2 usi , lucrarea o poti face si singur ca nu e asa de complicat precum pare dar e de munca.
/ contine 9 folii Dynamat Xtreme de 18"x 32" (457mm x 812mm) pentru instalare in orice zona in care se doreste atenuarea zgomotelor si a vibratiilor: panouri usi, bord, plafon, po
Oho, se pare ca o sa mai astepte. 650 lei un pachet si probabil nu ajunge pentru toata masina (usi si cartonul ala din spate), se adauga manopera si iese cam scump. Pe seceta asta zic pas, sa vedem cum or sta lucrurile la toamna. Sunt curios daca efect cat de cat are folia aia de izolat care este in primul post din threadul de la "How to".
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment