Am desfacut azi sa vad ce boxe are scenicul meu si am ramas surprins de cum arata boxele, au un magnet f mic, de unde as putea sa cumpar asa ceva si cam cat costa? 10x
Sistem audio Logan
Collapse
X
-
o mica intrebare , sunt din constanta si am un abs plus .vreau sa-mi pun un casetofon si 2 boxe insa a fost sormea la reprezentanta acum 2 saptamani si i-au zis aia ca daca vreau sistem audio pe masina , trebuie sa-mi cumpar numai de la ei ? a mai auzit cineva faza asta ? pentru ca mie mi se pare o mare balarie.am citit contractul de leasing si toata hartogaraia..si n-am gasit chestia asta .am sa mai citesc odata poate am omis eu ceva dar as vrea sa aud niste pareri sfaturi..etc..va multumesc
Comment
-
Asa mi-au zis si mie cand am luat masina.Dar nu e adevarat. Poti sa-ti iei de oriunde,dar ca sa pastrezi garantia trebuie sa le montezi la ei.
Totusi am auzit ca nu comenteaza daca te duci la garantie si ai sistem audio pus de tine.Acum depinde de cine-ti face reviziaMX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
-
@I_Mihai: Cel mai bine cumpara casetofonul si boxele si du-te direct la ei, o sa ti le monteze sigur. Daca nu vor, le montezi tu sau la alt service si ai rezolvat problema.
Comment
-
eu am luat abs plus la 1 august. de radio cd nici nu era vorba sa pun de la ei, chiar dealerul mi-a zis ca daca vreau sa il cumpar si sa il aduc cand vin dupa masina (masina era pe stoc) si mi l-au montat fara comentarii pana ne-am ocupat de hartogarie.
Comment
-
Originally posted by I_Mihaio mica intrebare , sunt din constanta si am un abs plus .vreau sa-mi pun un casetofon si 2 boxe insa a fost sormea la reprezentanta acum 2 saptamani si i-au zis aia ca daca vreau sistem audio pe masina , trebuie sa-mi cumpar numai de la ei ? a mai auzit cineva faza asta ? pentru ca mie mi se pare o mare balarie.am citit contractul de leasing si toata hartogaraia..si n-am gasit chestia asta .am sa mai citesc odata poate am omis eu ceva dar as vrea sa aud niste pareri sfaturi..etc..va multumescCel mai lent 1,6 8v
Comment
-
sal ... si eu vreau sa schimb sistemul audio de pe Logan ... a venit direct cu Kissul cu un MP3 blaupunkt (oribil arata si suna) .... vreau sa iau un SONY GT410U sau GT610U. Ce boxe mi-ati putea recomanda la ele ? (fata si spate) de woofer nu sunt interesat.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Ti-as recomanda niste Sony XS - F1324.
Comment
-
Din fabrica sunt rotunde de 13 dar merg de 16 foarte bine fara sa tai ceva.Tremura peretii Din club pana-n Penitenciare
Boxele de bass din portbagaj sunt date tare
Intri pe bulevard , se aude din distanta
Muzica pentru baietii , nu pentru orice zdreanta.
Comment
Comment