@Canto, in spatiul ala liber neuniform (luft) dintre difuzor si fata de plastic a portierei eu zic ca se pierde putin din volumul sunetului dar si mai rau din calitatea lui deoarece prin luftul acela o sa existe o corespondenta a sunetului fata-spate difuzor, nerecomandat in notiunile de baza audio.. E ca si cum ai asculta muzica intr-un difuzor scos din cutie si legat firele la el. A, daca astupi cu aluband toata suprafata portierei din spatele fetei de plastic, atunci poate se schimba treba, dar eu nu intentionez sa o izolez. In consecinta, zic eu ca e musai sa tragi cu ajutorul mastii livrate odata cu difuzorul fata de plastic a portierei, nu doar sa o lipesti.
Si inca ceva, nu se poate folosi masca din plastic stock a difuzorului pe dif de 16,5 cm deoarece are gaurele pentru dif de 13 cm ( marginea ei este plina) si ar obtura partial sunetul produs de difuzorulk de 16,5 cm.
Si inca ceva, nu se poate folosi masca din plastic stock a difuzorului pe dif de 16,5 cm deoarece are gaurele pentru dif de 13 cm ( marginea ei este plina) si ar obtura partial sunetul produs de difuzorulk de 16,5 cm.
Comment