isi da cineva cu parerea la ce am intrebat ?
Sistem audio Logan
Collapse
X
-
Originally posted by Adizel View Postpai cand e la relantiu imi scade intensitatea si in faruri !Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostScaderea intensitatii luminii farurilor, concomitent cu scaderea usoara a relantiului este explicata prin cererea foarte mare de putere intr-un timp relativ scurt; daca ECU nu corecteaza acesta stare risti sa parjesti alternatorul; in acest caz recomand reducerea decibelilor.
Comment
-
Originally posted by Adizel View PostProbabil o fii de la ecu , dar nu am fost atent la relantiul dar stiu ca nu scade , doar intensitatea lumini , se vede ca absoarbe foarte mult amplificatorul. SI oricum e destul de mare are 1200 RMS.... ce pot face ?
Acum a vorbit un ...tata, nu te supara; electricianul spune;
La o asemenea scula ai nevoie de cel putin 100A, ceea ce la 750 rpm, putine alternatoare pot sustine o asemenea putere; despre alti consumatori nu mai e loc de discutie; in acelasi timp ti-ar trebui si o baterie performanta cu o capacitate marita. Ce sectiune au conductoarele care alimenteaza acest amplificator?
Originally posted by kubala7 View Postpune condensatorDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment