If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Parca sa zic ca la nivelul asta de pret nu am vazut senzor IR pentru telecomanda pe playerele pioneer. In schimb au jack pe spate pentru telecomanda satelit la coloana de directie.
Este foarte slab pachetul si chiar daca nu ai mai avut subwoofer tot o sa ti se para foarte slab!
Mai bine incerca sa mai maresti putin bugetul sa iei ceva mai bun!
Nu pot sa prind boxa in suportul original, cel din plastic, din usa, s-au stricat gaurile si holsuruburile nu se mai starng. Are cineva o idee cum as putea sa prind acele holsuruburi? Am incercat si cu altele mai groase, dar fara rezultat.Cred ca singura solutie este sa dau fata jos si sa prind in suruburi cu piulita, dar as prefera sa nu fac asta. Este vorba despre boxa de 13cm montata pe usa din fata la logan ph2.
Cu menţiunea că în plastic şi în lemn/pal/mdf şuruburile se strâng cu simţ de răspundere, nu trebuie o forţă prea mare, se strâng slăbuţ nu ca la fier. Dacă strângi tare ai toate şansele să sară de pe filet şi adio, nu se mai strânge. Valabil la boxe/subwoofere etc. La subwoofer dacă ai demontat difuzorul de 2 ori şi strângi prea tare şuruburile s-au dus filetele şi nu mai ţine.
Se pricepe cineva la setarile playerului? Sunt pe frecvente...
Mi se pare ca subwooferul nu se mai aude atat de puternic fata de playerul stock...
Acolo scrie ca are control volum subwoofer, dar nu stiu cum sa il setez... Daca dau bass bost-ul mai tare creste basul din boxe si nu vreau asta... Mi-ar prinde bine niste sfaturi!
tine apasat mai mult pe butonul acela rotund si o sa iti mai apara alte setari fata de o simpla apasare a acestui buton....(eu am HU Sony CDX GT39 dar nu am subw ca sa te pot ajuta cu setarile)
ps . Acum am vazut ca ai Pioneer...din poze parea ca seamana cu SONY CDX-GT44 ..incearca poate merge si la al tau...
Last edited by Cristyano; 26 December 2012, 18:59.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment