Sunt un pic dezamagit de sistemul hertz pe care l.am cumparat pt ca imi zbarnaie fata de usa,se aud tot felul de zgomote cand dau muzica mai tare...cred ca daca ar fi insonorizata s.ar auzi mult mai bine dar eu nu mai am de gand sa mai bag alti bani pt ca si asa am dat destul de mult pe sistem.asa ca daca e cineva interesat de sistem sa ma caute ca o sa.l bag la vanzare la bursa
Sistem audio Logan
Collapse
X
-
Revin cu casetofoanele gasite si la bugetul la care dispun. Pe care sa mi-l aleg din cele doua modele ca sa se "pupe" cat de cat cu difuzoarele de pe masina?
/ Radio CD-Player cu MP3 MOSFET 4 x 50 W Tuner D4Q AM/FM cu RDS si 24 de posturi presetate Reda: CD-Audio (inclusiv CD-R/CD-RW),MP3,WMA Intrare USB pe panoul frontal detsabil Intrare A
Comment
-
Nu este nici o chestie de "pupat", asta este strict marketing...
Niciodata sa nu te iei dupa sfaturile celor din Altex,Domo etc, baietii aia chiar nu au nici o legatura cu car-audio.
Strict din cele doua playere alese de tine pe Sony l-as elimina primul din lista pentru ca Sony chiar nu are nici o legatura cu orice ar avea legatura cu audio in masina. Pioneer-ul ala l-am ascultat o singura data pe niste difuzoare, sa zicem, bunicele dar parca nu are dinamica, parca ii lipseste ceva...
Parerea mea este sa te uiti si la modelul acesta : http://www.be-loud.ro/produse/CD_Pla...wood/KDC-U30R/ , este putin peste Pioneer-ul deh-1500ub atat ca constructie cat si calitate.
In ultimul timp Kenwood a revenit cu produse destul de competitive pe piata, in schimb Alpine si Pioneer si-au pierdut timbrul care le-au consacrat, asta vorbesc de modelele entry, ca despre modelele mid-high end deja s-au dus cam mult la vale!
Comment
-
salutare
poate cineva sa imi dea un sfat in legatura cu subwoofer-ul de mai jos, caut ceva care sa nu imi ocupe mult loc in porbagaj si sa fie sh :
pareri pro-contra?sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
@vyalli: Asta il vei gasi cam greu sh si chiar si atunci v-a fi scump. Nici nu are ce cauta in portbagaj. E "underseat", se monteaza in interior. Te incurca mult daca ocazional trebuie sa scoti sub-ul din portbagaj?
@cynegeticos: Pioneer-ul are HPF si LPF, Egalizator pe 5 benzi, fata de Kenwood, care nu are nici una dintre acestea. Cu ce e mai bun atunci Kenwood-ul?Last edited by DaniD; 17 January 2013, 01:26.
Comment
-
Originally posted by DaniD View Post@vyalli: Asta il vei gasi cam greu sh si chiar si atunci v-a fi scump. Nici nu are ce cauta in portbagaj. E "underseat", se monteaza in interior. Te incurca mult daca ocazional trebuie sa scoti sub-ul din portbagaj?
@cynegeticos: Pioneer-ul are HPF si LPF, Egalizator pe 5 benzi, fata de Kenwood, care nu are nici una dintre acestea. Cu ce e mai bun atunci Kenwood-ul?
am gasit sh subwooferul asta si de aia intreb de el....o sa ma duc sa il vad live sa vedem ce iesesigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Mi se pare ca am uitat sa pun link-ul cu cadrele de care vorbeam Imi cer scuze!
Uite si link-ul.
Comment
Comment