ce parere aveti de suburile de la jl audio modelul 13w1 cel d 13" la 300 lei intr-o incinta bass reflex.. pe viitor vreau sa achizitionez doua iar ca statie voi avea una de 260 rms pe 2 canale si 520 in punte
Sistem audio Logan
Collapse
X
-
Am nevoie de cateva sfaturi in legatura cu sistemul audio.
Ce amplificator ar trebui sa imi aleg pentru a se "potrivi" cu subwoofer-ul?
Subwoofer-ul meu are urmatoarele caracteristici:
Putere RMS: 240 Watt
Putere maxima: 480 Watt
Impedanta: 4 Ohmi
frecventa de raspuns:20 - 200 Hz
Statiile de amplificare au mai multe "puteri" si nu stiu dupa care sa ma orientez. De exemplu:
4 ohmi, stereo: 2 x 55 W RMS
4 ohmi, in punte: 1 x 150 W RMS
2 ohmi, stereo: 2 x 75 W RMS
Stima!
Comment
-
Originally posted by Teo_730 View PostAm nevoie de cateva sfaturi in legatura cu sistemul audio.
Ce amplificator ar trebui sa imi aleg pentru a se "potrivi" cu subwoofer-ul?
Subwoofer-ul meu are urmatoarele caracteristici:
Putere RMS: 240 Watt
Putere maxima: 480 Watt
Impedanta: 4 Ohmi
frecventa de raspuns:20 - 200 Hz
Statiile de amplificare au mai multe "puteri" si nu stiu dupa care sa ma orientez. De exemplu:
4 ohmi, stereo: 2 x 55 W RMS
4 ohmi, in punte: 1 x 150 W RMS
2 ohmi, stereo: 2 x 75 W RMS
Stima!
Comment
-
salutare,ce sa aleg intre aceste h.u,vreau doar cu iesire si control volum subwoofer,eu la astea ma gandeam,unele sunt sh le-am gasit la pret bun unele noi..
/radio CD Player cu USB,MP3,AAC si WMA (model 2012)/putere 4 x 50 W (MOSFET), 4 x 30 W RMS/port USB compatibil USB 1.1/2.0 pe panoul frontal/intrare auxiliara pe panou frontal/1 preout stereo (RCA) de
Comment
-
Salut, incerc sa te ajut eu, din cele specificate de tine nici unul nu e ok dpdv al meu, daca vrei subwoofer e foarte important sa ai un player cu filtre HPF, si LPF sa poti filtra sunetele care duc la difuzoare si spre subwoofer, astfel obtii un control mai bun al frecventelor.
Daca mai poti scoate cateva zeci de lei iti recomanda :
/ Radio CD-Player cu MP3 compatibil iPod/iPhone - control direct prin conectare la USB Compatibil Android Media v3.2 MOSFET 4 x 50 W Tuner D4Q, AM/FM cu RDS si 24 de posturi presetate Red
/ Radio CD Player cu MP3, USB si control iPod compatibil: CD-R/RW, MP3, WMA, AAC putere: 4 x 50 W iluminare variabila (rosu/verde/albastru/portocaliu) tuner AM/FM cu RDS (TA/TP/Radio Text/EON
Dintre cele doua eu as prefera Alpine .sigpic
Comment
-
Originally posted by dorupopa2006 View Postsalutare,ce sa aleg intre aceste h.u,vreau doar cu iesire si control volum subwoofer,eu la astea ma gandeam,unele sunt sh le-am gasit la pret bun unele noi..
/radio CD Player cu USB,MP3,AAC si WMA (model 2012)/putere 4 x 50 W (MOSFET), 4 x 30 W RMS/port USB compatibil USB 1.1/2.0 pe panoul frontal/intrare auxiliara pe panou frontal/1 preout stereo (RCA) de
http://www.shopmania.ro/echipament-a...00ubb-25192961
Eu am fost de cand ma stiu fan Alpine dar de cativa ani calitatea produselor lor a incepu sa scada simtitor. Acum ceva timp am avut ocazia sa fac o comparatie intre un Alpine 9887 http://www.shopmania.ro/echipament-a...-9887r-6156437 si un Kenwood 6051 http://www.be-loud.ro/produse/CD_Pla...ood/KDC-6051U/ , diferentele intre cele doua playere in setup-ul meu au fost de partea Alpine-ului dar foarte mici comparativ cu pretul de achizitie, mult mai mare de parte Alpine-ului!
Daca vrei neaparat Alpine mergi pe modele mai vechi gen 9812, 9815, 9855 etc acestea chiar au fost niste playere foarte ok!
Comment
-
multumesc baieti pt raspunsuri!
badwolf-pioneer are cineva modelul acela aratat de tine dar fara cd,imi place nu se compara cu alpine ul ala il are un prieten si stiu ca se aude super insa ma depaseste mult
alin-la kenwood ma gandeam si eu,nu am avut ocazia sa ascult modelul acela kdc u30,dar am vazut ca are ceva reglaje,alpine-urile acelea mi le-a mai recomandat cineva insa nu ma incanta pt. ca nu au usb,cel mai important acum este sa pot vinde H.U meu sa mai pot pune ceva diferenta sa-mi iau unul din ele.
Comment
-
Originally posted by Bad_Wolf View PostCa idee ,eu am acum Alpine 9870 şi sunt f mulţumit de el. Baftă !
Sa-ti dau un exemplu, acum vreo 4-5 ani mi-am cumparat un Sony 430u pe care il recomandam la toata lumea ca fiind un player foarte bun si chiar credeam ca si calitativ este foarte ok.
Mi-am dat seama de adevaratele lui sincope, cand pe aceleasi componente, am pus un Alpine 9815 si atunci sunetul s-a schimbat total in masina, de parca as fi schimbat toate componentele si nu doar player-ul!
Recomandarile, cat de cat in regula, ar trebui sa fie date de cineva care cat de cat a avut ocazia/posibilitatea sa asculte diferite componente car-audio!
Si eu m-am luat dupa diverse persoane cum ca player-ul "x" este "cel mai cel" sau "am eu si recomand" si am pierdut destui de multi bani pentru ca in configuratia mea acele playere nu sunau multumitor pentru mine!
Adrian, orice player ti-ai cumpara incearca sa-l asculti pentru ca altfel poti sa ai parte de "surprize"!
Comment
-
ce parere aveti de suburile de la jl audio modelul 13w1 cel d 13" la 300 lei intr-o incinta bass reflex.. pe viitor vreau sa achizitionez doua iar ca statie voi avea una de 260 rms pe 2 canale si 520 in punte
Acesta este subul
Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Originally posted by dorupopa2006 View Postare vreo importanta lungimea cablului de la condensator la statie(la mine cam 40cm)?si am inteles ca trebuie inaite sa pun un bec sa il incarc pe circuit?mi s-a spus ca in scoate un sunet cat timp se incarca(tiuit parca).
Comment
Comment