am nevoie de o explicatie pentru ca eu nu mai stiu ce sa cred.
vineri seara am dat jos din masina doar incinta de la sub. operatie simpla dar cu greutate ca purceaua e mare.
deconectat de la statie firele de la difuzor si scos incinta.
la ea am executat doar mochetare si prindere definitiva port de BR.
sambata am dus inapoi jigodia la masina.
bun asa.
o pun pe pozitie, o leg cu chinga, leg firele, asez statia pe pozitie, etc.
dau drumul la muzica... o bubuiala de ziceai ca am dat blana la toate boost-urile si loudness-urile, etc. practic are un gain asa de mare ca in momentul cand intra bassul acopera orice sunet din masina si nu inteleg de unde iese atat. m-am uitat la difuzor si are fix aceiasi cursa, adica nu iese din grafic.
setarile in player sunt la fel, la statie nu a umblat nimeni.
in plus sunt doar
- mocheta si adezivul cu care am lipit-o,
- chinga cu care am legat incinta.
pana acum, incinta era la liber prin portbagaj deoarece din cauza greutatii statea unde ii era locul.
am zis ca totusi sa o leg si am legat-o cu o chinga cu clichet pe care am strans-o cat s-a putut ca sa nu am vreo surpriza.
sa fie totul din faptul ca acum e incinta legata strans pe ranforsarile din spatele banchetei?
vineri seara am dat jos din masina doar incinta de la sub. operatie simpla dar cu greutate ca purceaua e mare.
deconectat de la statie firele de la difuzor si scos incinta.
la ea am executat doar mochetare si prindere definitiva port de BR.
sambata am dus inapoi jigodia la masina.
bun asa.
o pun pe pozitie, o leg cu chinga, leg firele, asez statia pe pozitie, etc.
dau drumul la muzica... o bubuiala de ziceai ca am dat blana la toate boost-urile si loudness-urile, etc. practic are un gain asa de mare ca in momentul cand intra bassul acopera orice sunet din masina si nu inteleg de unde iese atat. m-am uitat la difuzor si are fix aceiasi cursa, adica nu iese din grafic.
setarile in player sunt la fel, la statie nu a umblat nimeni.
in plus sunt doar
- mocheta si adezivul cu care am lipit-o,
- chinga cu care am legat incinta.
pana acum, incinta era la liber prin portbagaj deoarece din cauza greutatii statea unde ii era locul.
am zis ca totusi sa o leg si am legat-o cu o chinga cu clichet pe care am strans-o cat s-a putut ca sa nu am vreo surpriza.
sa fie totul din faptul ca acum e incinta legata strans pe ranforsarile din spatele banchetei?
Comment