Mai cunoscuta este Rockford Fosgate, dar nu imi pot da cu parerea despre cabluri. Nu am incercat...
Sistem audio Logan
Collapse
X
-
Salut,
am tot incercat functia search, dar nu gasesc un alt loc mai bun pt intrebarea mea.
Am nevoie de un sfat, ajutor in alegerea unui head unit nou. Sony meu a crapat dupa 7 ani
Nu mai vreau cu CD,mp3,wma de pe stick sau celular android imi este arhisuficient.
Ce sa aleg intre astea 2? Si nu vreau argumente,de genul pai ala ca e mai scump...normal
JVC KD-X200EY
KD-X30EY
/ MP3 Player auto cu port USB fara mecanism CD putere 4 x 50 W MOSFET compatibilitate; MP3, WMA Tuner AM/FM cu RDS si 18 posturi presetate port USB frontal 2 x intrari Aux-in 1 x Pre-
Multumesc frumos
Comment
-
Vali,eu te sfatuiesc sa uiti de firma JVC,sau sa o pui pe ultimul loc in alegerea playerului.
Te indrum catre acest player Pioneer http://www.be-loud.ro/produse/CD_Pla...eer/MVH-150Ui/. Este compatibil pe aux cu Android Media,are 2 pre-out uri pentru amplificare,filtre lpf si hpf. Ar fi cel mai bun la banii astia.
Comment
-
Hmm.. multumesc
Astept si alte pareri. Mie chiar imi placeau JVC-urile alea 2
De Sony m-am saturat. Se aud ok, au functii ok, dar calitate 0. In 7 ani am facut 35k km, deci am folosit sony ala maxime 50 ori si l-o luat dracu.
Cred ca de la dat fata jos pus fata etc.
Plus ca nu prea sunt mare fan comandat de pe net, fara sa vad si sa pun mana
Nu am experiente placute cu netul si nu stiu nimic despre be-loud astia
Comment
-
Cauta pareri despre be-loud sunt oameni seriosi,punctuali si de incredere. Eu am luat de la ei mai multe aparate. De curand am achizitionat de la ei un Alpine CDE-170RM. Ti-l si monteaza ei,deci...practic e magazin nu doar online. Te duci la ei,arunci o privire,te v-or sfatui ce sa alegi incat sa te incadrezi in suma dispusa.
Comment
-
sunt ok cei de la be-loud si au preturi bune + transportul gratuit..eu personal am fost multumit de serviciile lor..cat despre hu iti recomand un alpine..dar cu boxe cat de cat "potente"Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
azi mi-au venit si mie noile jucariMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
Comment