Originally posted by PRESTIGE
View Post
Sistem audio Logan
Collapse
X
-
Originally posted by PiciuX View PostDe crezi ca sunt praf inphase-urile?
Be-Loud din experienta mea mi-a lasat un gust amar, comanda de 2000 ron acum vreo 4 ani si a trebuit sa platesc transportul vreo 150 ron care ar fi trebuit sa fie gratis la acea valoare...
Acum prefer sa cumpar decat de la persoane "avizate" si nu de la firme care incearca sa profite si sa iti bage pe gat ce au ei pe stoc!
Comment
-
Pentru ca sunt praf, poate sa fie si 100000 de lei o statie, daca nu este de calitate.
La prietenul meu a fost vorba despre in phase ipa 1001. Pur si simplu nu baga aproape nimic in subwoofer... Pioneer de 300 RMS.
Se auzea putin mai bine decat un magnat de 170 RMS.
Pana la urma a primit inapoi bani dupa vreo 2 luni.
P.S Statie cumparata la recomandarea celor de pe beloud. a vrut sa comande altceva si din 4-5 enumerate pe niciuna nu '' o aveau'' pe stoc. La un moment dat i-au zis ca decat sa cumpere altceva mai bine strange bani pentru asta...Last edited by PRESTIGE; 17 June 2013, 17:10.
Comment
-
sa le bag la vanzare sau nu?Attached FilesMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Originally posted by faraonw View Postsa le bag la vanzare sau nu?Originally posted by Andrei.TMT View Postzi un pret subwoofer + statie si separatOriginally posted by faraonw View Post700 amandoua iar separat 400 400..noi amandoua sunt 1200 lei..mai au garantie 20 de luni
Comment
Comment