Ce detectoare de radar aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nebuni sunt peste tot pentru ca acum oricine poate conduce cu sau fara permis (cunosc destule cazuri din astea).
    Daca ai detector nu inseamna ca trebuie sa exagerezi cu viteza pentru ca oricum te poate lua radarul. Cand am luat masina mergeam cu 120-140 km/h in afara si credeam ca am un superbolid. Acum s-a schimbat treaba, conduc in afara localitatilor cu maxim 110 km/h pentru ca drumurile noastre nu permit viteze foarte mari si sa fim sinceri loganul nu e masina de curse ci mai mult o barca imprevizibila.
    Ramai cu gura cascata cand vezi cum merg alde audi/bmw astia care sunt gata sa te arunce in sant sa treaca dumnealor. Ba chiar devin violenti daca nu executi rapid manevra de eliberare a benzii.

Comment

• scopul detectorului

Detectorul de radar nu este pentru a pacali politia.
      au si scopul de a te avertiza in caz de accident cand este vreo masina de politie si pune pe modul "atentie accident".la fel balizele de semnalizare unde se efectueaza lucrari ar trebui sa apara pe detector.nu stiu daca in romania e valabil.
      toate semnalele te vor face sa reduci viteza si sa te feresti de pericole.
      oricum cat de curand vor fi amplasate radare false care sa-ti dea semnal fals si reduci viteza.
      rolul detectorului e de a te avertiza unde trebuie sa reduci viteza.in prezent sunt foarte multi factori care ne distrag atentia la volan si putem omite cu vederea un indicator cu limitare de viteza.

Comment

• Adica o sa introduca si la noi SWS?

Comment

• Ce spuneti de Cobra 9440? (sa nu ma injurati, daca sa mai discutat, dar nu am avut timp sa citesc tot postul). Mai are cineva? Face treaba? Vreau sami iau si eu, si sa stiu la ce sa ma astept. Numai bine
          Cand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur

Comment

• Cine are BZ 300 si ce parere aveti de el vreau sa mi cumpar unu si nu stiu ce sa fac.Mersi

Comment

• Cobra sunt foarte bune detecteaza toate tipurile existente.
              KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

• Cobra 6060 180 ron. Emodel destul de vechi. Dar am inteles ca face treaba buna. Abia l-=am luat.- defapt l-=am primit cadou. Pana acum doar niste banci si usile de la carfour.
                1.5 dc

Comment

• Am si eu o intrebare,pentru ce-i care aveti anti-radar si va mai stiti cu ele
                  modelul asta de detector cum vi se pare!?Detector Radar XRS 9340 , pentru ca ma tenteaza sa cumpar unul si as dori sa vad cum se comporta!
                  mersi
                  sigpic

Comment

• Nu mai confundati detectoarele radar cu dispozitivele anti-radar care sunt ilegale oriunde in lume!
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Tocmai miam cumparat de la artero, o firma din bacau, detector de radar. Cobra 9440, este super, a venit in tipla, frumos, prin fan curier. Nu iam facut proba, abia mi lau adus, acum o jumatate de ora. Este bun dupa parerea a 2 prieteni care lau cumparat deja. Numai bine
                      Cand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur

Comment

• Personal am testat mai multe modele de detectoare. M-am oprit la Whistler. Primul pe care l-am avut a fost Pro 58. Este extraodinar. Vi-l recomand. Desi a fost model 2004, inca mai este pe piata si costa in jur de 400 RON. Nu va spune nimic lucrul asta?
                        Sa nu va ganditi ca am renuntat la tel. Am spus doar ca a fost primul. Si asta din simplul motiv ca anul trecut mi-au spart loganul si dus a fost. SI CD playerul odata cu el. Acum am tot de la Whistler, dar XTR330. L-am luat la 230 RON.
                        Concluzia? Din 2004 am luat un singur radar si asta din prostia mea. Era o camera cu radar pe DN , undeva dupa Balotesti. Deci niciun echipaj pana acum nu m-a ,, facut ". Whistler, intr-un cuvant, se merita. Raport calitate - pret fantastic de bun

Comment

• Pe langa Whistler Pro 58 recomand Bel 940 care este putin mai scump.

Comment

• Cred ca Bel sunt cele mai bune....De la cel mai ieftin pana la cel mai scump.

Comment

• Salut..Si eu tot whistler xtr 330 am ..Super multumit...Este un model f reusit.. ( voce,POP ... ) ....

Comment

• Eu am un Whistler de 4 ani si nu am luat pana acu nici o amenda ptr radar! Si-a facut din plin datoria!
                                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google