Ce detectoare de radar aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Treaba e ca trebuia sa iti dai seama din timp cand ai vazut ca ai 3 sau 4 liniute pe display...Asta e un indiciu clar ca te indrepti catre un radar.

Comment

• La noi radarele mobile (respectiv Python si Speedophot), precum si radarele fixe (Gatso) opereaza in K. Gatso-urile sunt cam scarboase la detectie pentru ca te iau din spate.
      mai exista un radar ce foloseste laserul pe DN1 in Localitatea Sacel (intre Sebes si Sibiu). Laser frate
      cred ca a fost bulversat detectorul tau de multitudinea de unde care ne inconjoara.
      daca detectorul tau permite, dezactiveaza Ku.
      Last edited by TopCat; 23 September 2008, 00:01.
      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Eu unu nu am si inca nu ii gasesc(personal) utilitate.
        Bineinteles asta probabil pana voi fi amendat pentru limita de viteza
        ...Viteza prea mica am vrut sa zic...Pana atunci cand vad "Atentie Radar" ii dau talpa
        Deci in concluzie cat de curand o sa am si eu detector....

Comment

• Sautare,

De firma asta "Microfuzion", stie cineva, ceva?
          Cica ar fi made in U.K.
          B92MHO

Comment

• Microfuzion sunt foarte asemanatoare cu Black Spiderzz. Au aceeasi platforma.
            un amic de-al meu a avut Microfuzion. Mi-a placut ca era mic si placut la atingere
            nu l-am vazut in "actiune" dar proprietarul zicea ca e multumit de el, avand in vedere ca nu facea drumuri foarte lungi si foarte dese.

Comment

• Originally posted by maimutica View Post
              Sautare,

De firma asta "Microfuzion", stie cineva, ceva?
              Cica ar fi made in U.K.
              Sunt foarte bune,sunt unele care au si posibilitate sa memoreze radarele fixe,camerele

Comment

• Multumesc mult.
                B92MHO

Comment

• SUPERCAR, alea de care vorbesti tu sunt GPS-uri, nu detectoare radar.

Comment

• Am cobra de 3 luni am dat cam 250 ron si sunt super multumit der el nici o amenda pana cuma si i cam dau forja pe dn7 120 130 h

Comment

• Am un Cobra xrs 9740. (cam 400 ron) N-am luat nicio amenda pana acum.
                      Loganul Meu !

Comment

• De Bytrex 1015, stie cineva ce poate?
                        B92MHO

Comment

• Cobra XRS 9430(primit cadou )nu stiu ce poate ...Mai are cineva?

Comment

• Eu am un 9440 cred ca este modelul urmator.....cu ceva chestii in plus, dar sigur tehnologia este aceeasi.....ce pot sa spun......pana acum s-a comportat fff bine, in situatiile cu care m-am confruntat. Pe linie dreapta, mi-a detectat un radar, cu 2km si ceva innainte sa ajung in dreptul masinii de politie, si in rst...m-a scapat de cateva radare.Overall....avand in vedere raportul calitate pret.....face toti banii!!!

sigpic

Comment

• Diferenta intre 9430 si 9440: primul este de generatie 2007, iar al doilea de generatie 2008. Este posibil ca cel mai nou sa fie putin mai sensibil.
                              Mai este si diferenta de design.

Comment

• Eu am de vreo 4 ani Whistler DE 1748! Nu am avut nicio problema cu el dar am economisit multi bani pe care trebuia sa ii dau pe amenzi!
                                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google