Treaba e ca trebuia sa iti dai seama din timp cand ai vazut ca ai 3 sau 4 liniute pe display...Asta e un indiciu clar ca te indrepti catre un radar.
Ce detectoare de radar aveti?
Collapse
X
-
La noi radarele mobile (respectiv Python si Speedophot), precum si radarele fixe (Gatso) opereaza in K. Gatso-urile sunt cam scarboase la detectie pentru ca te iau din spate.
mai exista un radar ce foloseste laserul pe DN1 in Localitatea Sacel (intre Sebes si Sibiu). Laser frate
cred ca a fost bulversat detectorul tau de multitudinea de unde care ne inconjoara.
daca detectorul tau permite, dezactiveaza Ku.Last edited by TopCat; 23 September 2008, 00:01.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Eu unu nu am si inca nu ii gasesc(personal) utilitate.
Bineinteles asta probabil pana voi fi amendat pentru limita de viteza
...Viteza prea mica am vrut sa zic...Pana atunci cand vad "Atentie Radar" ii dau talpa
Deci in concluzie cat de curand o sa am si eu detector....
Comment
-
Microfuzion sunt foarte asemanatoare cu Black Spiderzz. Au aceeasi platforma.
un amic de-al meu a avut Microfuzion. Mi-a placut ca era mic si placut la atingere
nu l-am vazut in "actiune" dar proprietarul zicea ca e multumit de el, avand in vedere ca nu facea drumuri foarte lungi si foarte dese.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
-
Eu am un 9440 cred ca este modelul urmator.....cu ceva chestii in plus, dar sigur tehnologia este aceeasi.....ce pot sa spun......pana acum s-a comportat fff bine, in situatiile cu care m-am confruntat. Pe linie dreapta, mi-a detectat un radar, cu 2km si ceva innainte sa ajung in dreptul masinii de politie, si in rst...m-a scapat de cateva radare.Overall....avand in vedere raportul calitate pret.....face toti banii!!!
sigpic
Comment
-
Eu am de vreo 4 ani Whistler DE 1748! Nu am avut nicio problema cu el dar am economisit multi bani pe care trebuia sa ii dau pe amenzi!
Comment
Comment