Ce detectoare de radar aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Puteti sa-mi recomandati un antiradar pana in 300 Ron?
    Va multumesc!

Comment

• Il am de 2 ani pe masina. Se monteaza in bara senzorul.
      A costat 23 de milioane.

Comment

• Multumesc!Dar eu nu vreau unul mai scump de 300 de lei nu de 2300!

Comment

• Originally posted by Alex21 View Post
          Il am de 2 ani pe masina. Se monteaza in bara senzorul.
          A costat 23 de milioane.

http://www.sisteme-bis.ro/Detector-r...5R/p--730.html
          Si cate amenzi ai luat cu el pana acuma?

Comment

• Si eu am primit cadou o scula deasta,este altceva decat cele avute pana acum,nu da alarme false deloc si nu mai stai cu grija lui sa-l demontezi cand pleci din masina.
            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Da si 23 milioane e totusi o suma... mai bine iau Valentine One la 1300 ron

Comment

• Nu este 23 de mil ,cel mai putin am vazut 12 mil,eu l-am primit cadou,nu dadeam atatea bani pe un detector.
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Eu m-am gandit sa-mi iau Cobra 9440.Credeti ca e o alegere buna?
                  E fix 300 lei.

Comment

• Parerea mea,mai strange ceva banuti si ea macar un Beltronics RX55 e in jur de 500 ron,iti recomand orice model din gama Beltronics sau daca il vrei pe cel mai bun din lume Valentine 1 cu doua antene(fata si spate)

Comment

• Pai stiu cum e...Dar mai e o chestie:mai pune 100 ca-ti iei...Nu stiu ce...Dar mai bine lasa...Mai pune 100 si-ti iei altceva...Si tot asa.O sa tin cont de sfat.Mersi de raspuns!

Comment

• Originally posted by Dodo View Post
                        Eu m-am gandit sa-mi iau Cobra 9440.Credeti ca e o alegere buna?
                        E fix 300 lei.
                        Eu am Cobra ESD 9117 de aproape 2 ani si sunt multumit de el.Eu zic ca merita banii.
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Eu mi-am cumparat un Quintezz XT 7000 , nu stiu cat e de bun, mi l-a recomandat un tip, cica mai nou politia lucra in 12 benzi, asta al meu are 13 (a 13-a e ptr. Laser). A costat 430 de lei.
                          Sanatate!

Comment

• Adica asta?[url]http://www.te-group.ro/index.php?productID=122. Daca se considera reclama se poate sterge.Aici e 229 de lei.

Comment

• Eu mi-am luat Bytrex 1015 (200 ron) din Carrefour, dar n-am apucat sa-l folosesc in Bucuresti.
                              Dupa ce ma joc cu el o sa-ti spun ce este de capul lui.
                              B92MHO

Comment

• Tocmai mi-am comandat un Cobra 9540(350 lei),maine o sa-l primesc(sper ) .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google