Ce detectoare de radar aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am un black spider BZZ-200.Il am de vreo 2 ani si isi face treaba.

Comment

• @dan.Gutu:
      ce intelegi tu prin "nu da alarme false deloc" ?

@Dodo:
      cobra 9440 este un detector care isi face treaba cu stoicism. Poti avea incredere in el.
      Last edited by TopCat; 29 October 2008, 21:55.
      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Mi-am schimbat optiunea pentru un 9940,abia astept sa-l primesc(de 4 ori mi-am schimbat comanda ieri).

Comment

• Eu am un detector de asta : SNOOPER SR5-R. L-a adus cineva din Anglia, si zic eu ca la 100 RON e super bun. Deja m-a scapat de 2 amenzi , deci si-a scos banii )
          Nu am gasit prea multe despre el , dar sper sa detecteze bine

Comment

• Eu am Cobra XRS 9430 model 2008 luat de pe net...Il am de 6 luni si nici o amenda (pana acum...). Oricum...Isi face foarte bine treaba....Chiar si din torpedou detecteaza radarul...
            Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari

Comment

• Originally posted by sebyup View Post
              ....Chiar si din torpedou detecteaza radarul...
              Conectat la bricheta?
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• detectoare care "miros" camerele radar

Saptamana trecuta am avut ocazia sa fac un drum la Bucuresti. Asa ca,am imprumutat de la un coleg loganist un detector de radar,pe care el a spus ca nu e asa performant,si sa nu ma plang daca primesc amenzi, si de un amic am iprumutat un GPS,cu gandul ca ma pot descurca prin Bucuresti,si ma poate anunta pe unde anume sunt instalate camerele fixe prin tara,in drumul meu catre capitala.In localitatea Nicolae Balcescu....Surpriza mare, detectorul meu incepe sa tiuie....Si ce la?!....La camera radar din acea localitate....GPS-ul nimik. Si tot Asa spre capitala,ma atentionat in fiecare localitate in care erau amplasate camerele radar fixe.Bun detector. Si inca ceva, a simtit radarul mobil de la o distanta destul de mare,care era amplasat si in spatele unui tir.
                ASa ca idee, tot am citit posturi de diferita detectoare de radar,care mai de care performante,cu nush ce unghiuri de citire a radarului s.A.M.D. Am mai avut in trecut cateva drumuri spre capitala,si de fiecare data,am avut alt tip de detector,si nici unul nu ma atentiona la camere.
                Aveti grija ce anume cumparati,caci nu toate isi fac treaba asa cum ne-ar trebui NouA soferilor "de cursa lunga".

Tin sa mai mentionez ceva off topic....Imi cer scuze daca gresesc.....Am vb cu cineva astazi,si mi-a spus ca in fiecare localitate spre capitala in care sunt amplasate camerele fixe,exista un panou in care te atentioneaza ca acel sector de drum e dupravegheat video. Eu retin fff bine ca nu toate localitatile au pus acest anunt. Drumul de la BACAU-BUCURESTI. Sa imi spuna cineva daca am dreptate sau nu.

PS:asta e detectorul pe care l-am avut acum.
                Attached Files
                Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Nu ma pricep prea bine la gps-uri si detectoare, insa din ce am vazut la prieteni pot sa iti spun ca e si normal ca unele detectoare sa bipaie la camere si altele nu. In primul rand tzine si de calitatea detectorului. Sunt detectoare care noi costa 3 milioane si altele care costa 15 milioane . Oricum cu bipaitul la camere e mai complicata treaba. Depinde si de tipul de camere.De exemplu pe DN1 nu am auzit sa bipaie vreun model de detector la camere. Cele de pe DN2 sunt alt sistem probabil.

iar in legatura cu GPS-ul sa stii ca nu are nicio vina gps-ul propriu zis. De vina e harta care o ai instalata. Trebuie sa instalezi o harta care are trecute si locatiile unde sunt camere .
                  Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• hai sa lamurim ceva.In primul rand nici un detector de radar nu vede camerele fixe(sa iti intr bine la cap chestia asta)exista totusi ceva detectoare de camere fixe si atat(vad numai camerele fixe)radarul si camera fixa merg pe alte frecvente iar daca o sa te uiti la frecventele pe care mergea detectorul tau (din imagine cred ca era un wistler mai vechi)o sa vezi ca nu acopera si frecventa camarelor fixe.Oricum cand el a bipait in apropierea camerei respective este posibil sa fi vazut vreo alarma de magazin sau releu radio sau cine stie ce .In legatura cu gps-ul: ca sa poti vedea camerele fixe trebuie sa iti actualizezi mereu hartile(pt ca o camera se poate monta si peste noapte si daca tu nu ai harta cea mai noua ea nu apare acolo). Asta este o probleama dar mai poti adauga si tu camere pe harta pe care o ai(sunt setari speciale de la program la program).Si in ultimul rand ca un gps sa te avertizeze de prezenta unei camere trebuie ca avertizarea sa fie activa , adica din meniu sa ii dai voie sau nu sa te avertizeze. Si trebuie sa ma stii ca daca ai un detector ca lumea ii poti face si lui setari prin care sa poti taia anumte benzi care nu te intereseaza(x,ku,k)si in feluli asta sa nu mai piuie la tote prostiile(camere benzinarii, alarme magazine)

pe scurt:un detector bun(valentine one, bell sau cobra model 2008)un gps actualizat si setat cum trebuie(de preferat sa aiba mio ca si program de operare)nu o sa te scuteasca 100% de amenzi dar o sa le faca mai dulci un pic. Numai bine

Si ai perfecta dreptate pe toate sectoarele de drum cu camere video este indicator care avertizeaza de chestia asta. Oricum eu nu stiu de ce va faceti atatea probleme pt amenzile de la camerele video pt ca legea are o portita si se poate scapa foarte usor de ele: procesul verbal trebuie sa fie completat in maxim 30 de zile de la savarsirea contarventiei iar politia nu il poate amenda pe proprietar doar pe baza pozei pt ca este posibil ca masina sa fie inchiriata, in leasing sau data cu titlu gratuit prin procura notariala sau poate sa fie condusa in momentul respectiv de vreo ruda sau prieten. Si de aceea ei iti trimit o scrisoare recomandata sau nu!!!!!! Si tu poti raspunde sau nu la ea.Pana cand ajunge scrisoarea la tine si pana cand raspunzi tu trec mai bine de 30 de zile. Daca totusi politistul completeaza procesul verbal ulterior celo 30 de zile poti face contestatie si din cate am vazut eu se castiga cam 99% din procese de la primul termen(nici macar nu este nevoie sa te prezinti trebuie daoar sa faci precizarile necesare in contestatia respectiva)
                    Last edited by darksid3; 22 November 2008, 09:59. Reason: post consecutiv

Comment

• camerele care se monteaza acum folosesc unde radio si nu au senzori prin sosea,eu am una la 500m de casa si o vede detectorul din toate directiile cand intru si ies din curte.Cele care sunt pe ruta Bucuresti-Ploiesti-Brasov sunt prin asfalt.
                      Last edited by darksid3; 22 November 2008, 10:18.
                      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Am mutat discutia de acolo, aici, pentru pareri constructive incat se pare ca este reala treaba
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Pe ruta Bucuresti-Bacau,cel putin in Vrancea sunt montate vreo 4 camere + radarele aferente.Problema cea mai mare este ca acestea te inregistreaza numai din spate.Si cele mai proaste detectoare de radar le depisteaza de la 200-300 de metri,din orice pozitie,am verificat asta.Pe instiintare apare si poza cu masina acum.
                          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Vad ca se face o mare confuzie intre camerele de supraveghere a traficului, care nu pot fi detectate de detectoarele de radar, si speed-cam-urile.
                            Acestea din urma sunt mai greu de detectat decat Pythoanele (care sunt mobile) intrucat te iau din spate. Deci trebuie un detector care isi face treaba foarte bine si noroc ca sa prinzi din timp o reflexie a undei radar.
                            De asemenea, buclele inductive din asfalt nu pot fi detectat de catre detectorul de radar, intrucat nu foloseste unde radio pentru masurarea vitezei.

Drive safe!
                            Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Originally posted by bogdaneuronet View Post
                              hai sa lamurim ceva.In primul rand nici un detector de radar nu vede camerele fixe(sa iti intr bine la cap chestia asta)exista totusi ceva detectoare de camere fixe si atat(vad numai camerele fixe)radarul si camera fixa merg pe alte frecvente iar daca o sa te uiti la frecventele pe care mergea detectorul tau (din imagine cred ca era un wistler mai vechi)o sa vezi ca nu acopera si frecventa camarelor fixe.Oricum cand el a bipait in apropierea camerei respective este posibil sa fi vazut vreo alarma de magazin sau releu radio sau cine stie ce .In legatura cu gps-ul: ca sa poti vedea camerele fixe trebuie sa iti actualizezi mereu hartile(pt ca o camera se poate monta si peste noapte si daca tu nu ai harta cea mai noua ea nu apare acolo). Asta este o probleama dar mai poti adauga si tu camere pe harta pe care o ai(sunt setari speciale de la program la program).Si in ultimul rand ca un gps sa te avertizeze de prezenta unei camere trebuie ca avertizarea sa fie activa , adica din meniu sa ii dai voie sau nu sa te avertizeze. Si trebuie sa ma stii ca daca ai un detector ca lumea ii poti face si lui setari prin care sa poti taia anumte benzi care nu te intereseaza(x,ku,k)si in feluli asta sa nu mai piuie la tote prostiile(camere benzinarii, alarme magazine)

Deci,domnule director......Detectorul pe care l-am avut eu in masina,in poza de mai sus, cand "simtea" o frecventa {k,ka,laser...} nu ma atentiona ce fel de frecventa era,ci doar emitea un sunt si niste lumini,in functie de distanta aparatului ce transmitea unda.IAr in drumul meu spre capitala,nu toate localitatile unde exista montate camere radar fixe,au banci, usi culisande la senzor de prezenta cum sunt cele din statiile peco....DA?! Asa ca nu mai vorbi doar ca sa te aflii in treaba,si sa imi intre bine in cap. O fi el un "stift" de detector,dar a "SIMTIT" toate camerele fixe radar din Piatra NEamt si pana la Bucuresti,si retur, altfel nu mai puneam aceasta discutie aici.

Si ai perfecta dreptate pe toate sectoarele de drum cu camere video este indicator care avertizeaza de chestia asta. Oricum eu nu stiu de ce va faceti atatea probleme pt amenzile de la camerele video pt ca legea are o portita si se poate scapa foarte usor de ele: procesul verbal trebuie sa fie completat in maxim 30 de zile de la savarsirea contarventiei iar politia nu il poate amenda pe proprietar doar pe baza pozei pt ca este posibil ca masina sa fie inchiriata, in leasing sau data cu titlu gratuit prin procura notariala sau poate sa fie condusa in momentul respectiv de vreo ruda sau prieten. Si de aceea ei iti trimit o scrisoare recomandata sau nu!!!!!! Si tu poti raspunde sau nu la ea.Pana cand ajunge scrisoarea la tine si pana cand raspunzi tu trec mai bine de 30 de zile. Daca totusi politistul completeaza procesul verbal ulterior celo 30 de zile poti face contestatie si din cate am vazut eu se castiga cam 99% din procese de la primul termen(nici macar nu este nevoie sa te prezinti trebuie daoar sa faci precizarile necesare in contestatia respectiva)
                              Nu ai dreptate.....Undeva intre Buzau si Bucuresti,in anumite localitati,pe care nu le mai stiu ca nume, NU AU PUS panoul de atentionare drum supravegheat video.
                              Si treaba cu contestatul amenzii....Mai ales daca e de la o camera fixa.....Tu macar ai habar despre ce vb sau vb din auzite?
                              Hai sa o luam asa.......Intr-unul din drumurile mele catre capitala,am luat si eu radar in comuna BARCANESTI. AM primit plicul aks de la politia rutiera din Barcanesti,in care ma atentiona ca la data de....,ora..... In loc.....,autoturismul NT 06 LXE a fost surprins de camerele radar circuland cu viteza,peste limita legala admisa. Va rugam a ne trimite datele personale conducatorului auto ce a condus atunci. Mai jos pe acea scrisoare erau trecute legile,cu articole in cazul in care nu dau datele soferului. Bun,...M-a invatat cineva sa nu dau datele,ci sa le spun ca nush cine a condus atunci,si sa imi trimita poza acasa,sa vad fata soferului. La vreo 2 sapt, imi vine amenda acasa,FARA POZA....9pct amenda si 350 ron...Asta fiind minima amenda,pt k nu am dat datele conducatorului auto.Si ca sa vezi,am aveam 86km/h, la drum cu limitare de 70km/h. Mi-am luat teapa. Tot acolo,pe a 2a scrisoare, mai era specificat, ca poza se arata doar in instanta, fiind considerata secret de servici.
                              Chiar daca te opreste radarul mobil, politaiul nu are voie sa iti arate poza in care sa iti demonstreza k tu ai depasit viteza legala admisa,pe acel sector de drum.Poti cere doar ordinul de servicu in care sa dovedeasca,ca el are voie sa stea cu radarul acolo,si atat.

Si inca ceva cu detectorul asta....Am vb cu cineva,si mi-a zis k camerele radar astea mai noi.....Au senzorii in asfalt ......Iar comanda dintre senzori si camera e prin bluethoot..........Deci...Asta a simtit detectorul meu...Acea unda cred.
                              Daca nu ma crede nimeni, prima camera este in BACAU, in loc Nicolae Balcescu, si am sa iau din nou acel detector si am sa mai fac un drum acolo,si am sa filmez.....Sa nu zice-ti ca mananc rahat.
                              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Daca ai primit scrisoarea ca recomandata si ai semnat nu mai ai ce face...Am primit si eu similar dar nu ca recomandata acum o luna si ceva si nu am trimis nimic...Si nici nu am mai primit nimic...Cica ma prinsese prin aprilie cu 81 km/h in Barcanesti!Nu cred ca mai au ce trimite pt ca nu au dovada ca eu am primit o instiintare si daca nu ma insel, Procesul Verbal trebuie aratat contravenientului in termen de 30 de zile de la data instiintarii
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google