Ce detectoare de radar aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Privesc, ma mir si ma minunez. Dar probabil sunt reactiile ( normale dupa parerea mea ) a celor ce se vad cu detectoare pe masini. Sincer va inteleg. La fel m-am simtit si eu acum 25 de ani cand am tinut o telecomanda de TV in mana. Credeam sa stiu totul de spre ele atunci.
    Revin. La ora actuala sunt cel putin doua tipuri de camere fixe ( ma refer strict la cele ce pot masura viteza si nu la CVST Camere video supraveghere trafic )
    Sunt cele in bucla , tipul GATSO si cele cu unde radar ( imi vine in minte cele din localitatea Cosereni, Ialomita ). Cea din Cosereni, este de tipul vechi, ramase putine de acest tip prin tara. Tendinta este de a le schimba cu cele de tip GATSO.
    Cele de tip GATSO, au acei senzori ce functioneaza in bucla, principiul fiind simplu. Masoara timpul in care se parcurge o distanta standard. Comunicatia dintre acesti senzori si sursa semnalului de inregistrare se face prin unde radio. Asta detecteaza detectoarele noastre mai slabe, zic eu. Deci detectoarele nu DETECTEAZA semnalul ci detecteaza ....Ceva. Incercati si o sa vedeti. Si inca ceva, camerele activeaza optiunea foto sau video DOAR cand viteza inregistrata este peste o valoare prescrisa ( viteaza maxima admisa pe segmentul respectiv de drum ). Nu inregistreaza non stop, ca nu sunt CVST. Cine a intalnit camerele ce echipeaza unele semafoare din Bucuresti, camere ce devin active ( fotagrafiaza ) DOAR cand semaforul este pe culoarea rosu.

Comment

• Dispozitivele cu bucla inductiva de masurare a vitezei nu pot fi detectate de catre detectoarele de radar intrucat nu emit nimic.
      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Pentru camerele fixe sau radarele fixe sa inventat GPS-ul care memoreaza pozitia lor,exista un site unde va puteti updata hartile cu cele mai noi radare fixe instalate in romania si anume pe pdiromania

Comment

• Rascolind pe imensul google am dat peste acest avertizor camere fixe...Ce parere aveti are cineva asa ceva?Merge?Nu merge?
          sigpic

Comment

• Pai merge,daca are o baza de date bine actualizata sigur functioneaza.Face acelasi lucru ca un GPS,nu?

Comment

• Si cum "vede" camerele fixe? Mai stie si peste ce limite de viteza emite amenzi...

Comment

• Este descris pe siteul pus de valeriuciprian cum "vede" camerele fixe.
                In codul rutier este scris peste ce limite si in ce cuantumuri se aplica amenzile pentru depasirea vitezei pe sectoarele de drum cu limitare de viteza.

Comment

• Am inteles ca are o baza de date. Dar cum o actualizezi? Radare instaleaza astia in prostie (vezi spedcams.Tehnoplus). Pentru mine sunt bani dati aiurea, tot PDA cu GPS si speedcam actualizate sunt mai de ajutor.

Comment

• am fost mult timp un fan al detectoarelor cobra despre care credeam ca sunt chiar "tari". de curand am achizitionat un cobra 9340 care mi s-a parut destul de bun.(functia de mute sub o anumita turatie ma scutea de alarme false prin oras si in benzinarii).asta pana acum cateva zile cand ma intorceam pe la ora 19(intuneric bezna)si pe drum european in localitate am gasit radar care a incercat sa ma prinda din scurt(cred ca il tineau ridicat sau oprit).l-am evitat cu greu dar m-am hotarat sa renunt la cobra. si sincer ma bucur. am achizitionat de pe ocazii.ro un bell 965 cu antena s7 la 300 de lei si azi am avut ocazia sa il testez:amandoua detectorele puse in acelasi loc pe parbriz ,drum nu chiar drept,in localitate.si surpriza: bell 965 vede radarul de la 1,8-2,4 km iar cobra de la .........600-700 de metri(am facut mai multe teste,adica am trecut de vreo 3 ori pe langa radarul respectiv pana cand au inceput sa se uite militienii chioras la mine).cand cobra a vazut radarul si avea avertizare pe o linie intensitate semnal bell 965 avea 5 linii.acum imi vine sa rad cand ma gandesc cu cat patos aparam firma cobra.daca cineva accepta un sfat: beltronics fara doar si poate. preferabil unul second dintr-o sursa de incredere(pe ocazii gasiti userul gps_ieftin cu care personal nu am nici o legatura dar care mi s-a parut foarte serios) daca nu va permite bugetul sa luati unul nou. eu am ales varianta second pt ca mai am un det cobra si nu eram hotarat sa renunt definitiv la el dar urmatorul va fi in mod sigur tot un bell si ala nou nout. apropo am avut si un wistler care mi s-a parut un pic mai bun dect un cobra esd7000 dar nu cine stie ce.

tu ai inteles macar despre ce vb eu? daca ai raspuns la scrisoare nu mai ai ce sa faci...vei primi amenda acasa.asta este.eu am avut 3(TREI)scrisori recomandate de la politie pe care nu le-am ridicat(cred ca m-au avizat de la posta de vreo 50 de ori)si de mai bine de 4 luni nu am primit vreo amenda in plic si nici la fisc nu este vreuna.daca nu ridici scrisoarea politia nu poate demonstra ca ti-a fost adusa la cunostinta comiterea contraventiei si nu pot sa te amendeze legal pt ca este posibil ca masina sa fie inchiriata la o firma sau sa conduca altcineva. trebuia sa faci contestatie si la instanta sa arati faptul ca la volan era un prieten. eu am un contract de inchiriere cu o firma inregistrat la fisc(l-am facut dupa ce am fost avizat de posta pt recomandatele de la politie)si de atunci chiar stau linistit. la prima scrisoare pe care o voi primi le raspund ca masina este inchiriata prin contract nr x inregistrat la fisc sub nr x , ca nu pot sti cine era la volan in momentul respectiv si ca daca vor le trimit o copie a contractului.pana se hotarasc ei daca vor copie ,pana le trimiti tu copia, pana cer ei date de la firma respectiva trece un an.si nici nu ma costa prea mult chestia cu contractul(16 lei pe an adica impozitul pe care il platesc pt ca incasez fantastica suma de 100 de lei anual pt inchirierea masinii la firma respectiva) tare nu? bineinteles ca masina este la mine si nu la firma dar asta este.trebuie sa se mai pacaleasca si ei cumva.
                    Last edited by bogdaneuronet; 30 January 2009, 10:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• eu am un Maruhama w-8889...... ce parere aveti ??
                      Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• E ala fara fir?
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• da ala e
                          Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• Salutare!

Vine ziua tatalui meu si tocmai ce i-au venit acuma 10 min 2 amenzi acasa. Adica 2 plicuri cu cine a fost in masina pe data de "x", si el a fost

Ce detector de radar imi sugerati sa cumpar? Cam in jur de 400 ron..e ceva bun? si de unde as putea sa iau?

Comment

• am cel mai ieftin cobra..isi face treaba cat de cat. nu am luat nicio amenda cu el. numai ca mai nou au montat astia radarele de tip coloana...si sunt greu de depistat. naspa.le vede doar la 50-100 de metri(foarte putin).
                              fara

Comment

• @zevzec:
                                Mergi pe Cobra sau Beltronics.

@spanu:
                                Multumim de informatii. Alea coloana functioneaza pe principiul laserului. Naspa radare...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google