Ce detectoare de radar aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pfuaaai, la criza si la foamea pe care o au politistii...
    teoretic e un lucru bun. dar sa conduci cu toate limitarile de viteza existente, plus gauri, plus zone in reparatie, plus blocaje in trafic, egal cateva zile pierdute pe drum.
    oare de ce nu creaza intai autostrazi si sosele corespunzatoare?
    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• repet, solutia e sa ai un detector bun, si sa te tii la o oarecare distanta dupa unu care merge tare

Si, cred ca o sa se mareasca vanzarile de statii cb

Comment

• da, si politistul tine radarul oprit (daca vede ca vii tare )si ii da drumul cand treci pe langa el ...si degeaba ai detector, ca numai poti reduce
        Eu folosesc si un detector si o statie pt mai multa "sigurata"
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Originally posted by razvanduta View Post
          repet, solutia e sa ai un detector bun, si sa te tii la o oarecare distanta dupa unu care merge tare

Si, cred ca o sa se mareasca vanzarile de statii cb
          bravo ai pus punctul pe I,un detector te ajuta doar daca stai in spatele unuia care merge cu viteza,il prinde pe el tu detectezi prezenta raddarului franezi si ai scapat.
          Statie radio CB folosesc din 2007 iar pana in prezent nu am luat decat 2 amenzi in oras unde nu o folosesc deloc,dar in afara orasului unde fac cei mai multi km absolut nici o amenda.

Comment

• eu am cobra xrs 9330, e foarte bun! iar cei de mai sus daca ar citi bine carticica acestui detector ar sti sa-si seteze aparatul in asa fel incat sa nu-i mai dea erori si alarme false la usile de benzinarii, detector intre detector si alte detectii false. Cititi bine altfel detectorul il aveti pus mai degeaba pe parbriz!.
            lipsa text

Comment

• si tu cum l-ai setat sa nu mai dea alarme false la usile de la benzinarii?

senzorul usilor automate de la banzinarii foloseste sistemul radar, si prin coincidenta acceasi lungime de unda ca si radarele politiei (respectiv K).
              singurul mod de departajare e sa inveti sa "citesti" detectorul, adica intensitatea si durata semnalului.

Comment

• Originally posted by Bleizer View Post
                eu am cobra xrs 9330, e foarte bun! iar cei de mai sus daca ar citi bine carticica acestui detector ar sti sa-si seteze aparatul in asa fel incat sa nu-i mai dea erori si alarme false la usile de benzinarii, detector intre detector si alte detectii false. Cititi bine altfel detectorul il aveti pus mai degeaba pe parbriz!.
                Ne dezvalui si noua secretele setarilor?Ca eu sincer nu am reusit sa il setez in nici un fel...doar il tin pe city sa nu mai sune X-ul in draci.
                sigpic

Comment

• da da ..zi-ne si noua secretu ...eu de 1 an tot nu imi dau seama cum sa il setez

Comment

• .................................................. ..
                    Originally posted by Bleizer View Post
                    eu am cobra xrs 9330, e foarte bun! iar cei de mai sus daca ar citi bine carticica acestui detector ar sti sa-si seteze aparatul in asa fel incat sa nu-i mai dea erori si alarme false la usile de benzinarii, detector intre detector si alte detectii false. Cititi bine altfel detectorul il aveti pus mai degeaba pe parbriz!.
                    Originally posted by valeriuciprian View Post
                    Ne dezvalui si noua secretele setarilor?Ca eu sincer nu am reusit sa il setez in nici un fel...doar il tin pe city sa nu mai sune X-ul in draci.
                    sigpic

Comment

• banda x frecventa-10.525+sau-0.050 GHz
                      banda k frecventa-24.125+sau-0.125 GHz
                      setare detectorului in mod city intarzie toate avertizarile audio din banda x pana cand intensitatea semnalului atinge nivelel 3. Detectorul va emite un singur sunet cand semnalul este detectat prima data. Acest lucru va reduce alarmele false atunci cand calatoriti in zonele urbane unde sunt multe surse de semnale in banda x, cum ar fi si usile care se deschid automat. Eu am dezactivat x-ul
                      lipsa text

Comment

• Eu am dezactivat x-ul
                        Pai asta asteapta lumea sa afle de la tine,cum?
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• am cobra, modelul nu il stiu, hm..am permis de putin timp, nu am avut cand, tata a mers la limita, dar pe fratemeu l-a scapat de 2-3 camere:P

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
                            Pai asta asteapta lumea sa afle de la tine,cum?
                            Mergand pe varianta City...altfel nu vad cum.
                            sigpic

Comment

• va pierdeti timpu,nici un detector nu va putea face diferenta intre fotocelua de la usile automate si radar ,amdoua merg in banda Ka,singura solutie e sa 'stii' sa il citesti dar cate odata nu vei mai frana nici la alrma reala.O alta alarma falsa descoperita de mine pe vremea cand foloseam detector-tractoarele agricole dotate cu radar de sol,si acestea emit in banda Ka pe o distanta semnificativa,bineinteles in afara orasului si daca mai e si noapte, undeva in decor tractoristu isi face treaba tu ai sa mergi cu 90 mandru ca ai scapat de amneda

astept si eu ca si voi sa vad ce setari trebuie facute
                              Last edited by crull; 11 February 2010, 00:27.

Comment

• @crull:
                                da-mi voie sa te corectez: e vorba de banda K, nu Ka.

@Bleizer:
                                banda X n-are nicio legatura cu usile de la benzinarii.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google