Ce detectoare de radar aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Te poate lua insa legal din mers, cu conditia sa mergi mai tare sau mai incet fata de masina de politie, intr-o anumita marja de viteza. Iar la timpul de initializare foarte mic pe care il are, veiozatul va deveni o profesie rentabila.
    Camera va fi folosita in continuare in combinatia deja cunoscuta, dar display-ul nu va mai furniza altceva, decat imagini (in schimb, pozitia camerei va fi de asa natura incat sa filmeze si display-ul radarului), la o rezolutie incredibila.
    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Nasol...inseamna ca pot scoate detectorul din geam....
      Oare la ce distanta bate ?
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• atentie!
        cei care au intalnit noile radare in trafic au confirmat ca lucreaza in banda Ka !
        Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• In banda Ka sau K ?
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• @mumus: o mila in linie dreapta si pot baleia atat pe lungimea drumului, cat si intre benzile de drum. Banda e K (tot ce mai e pe langa K sunt variante, iar de chitait, chitaie la fel).

Comment

• Ka- a zis destul de clar .... exista benzile astea la detectoare ... credca viitoaru e in statii CB ...chiar daca depinzi de altii

Comment

• Nu am inteles ce vrei sa zici JREwing

Originally posted by Loganu View Post
                Ka- a zis destul de clar .... exista benzile astea la detectoare ... credca viitoaru e in statii CB ...chiar daca depinzi de altii
                Stiu ce a scris...dar mai sus arata un coleg in poza din postul 506 ca radarele noi functioneaza in banda K
                Last edited by mumus; 17 February 2010, 13:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @mumus: Radarul are funcţia de monitorizare fie în lungimea unei căi de rulare, fie pe ambele benzi, emiţând un semnal la detectarea depăşirii de viteză. Banda de lucru a radarului – constructiv – este K (unele detectoare indică K/Ka, dar emisia este în K). Detectorul chiţăie la fel şi pentru K şi pentru Ka. Distanţa de la care radarul poate detecta este de o milă în linie dreaptă, fără obstacole, static sau în mers, cu condiţia ca, în mers, viteza pârlitului să fie - real - de aprximativ +/- 20-50% din viteza maşinii de poliţie (altfel, dă erori).

Comment

• whistler DE 1733, multumit de el si-a scos banii
                    My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

• Azi am vazut si in Targoviste MCV-ul Politiei.Macar stim ca radar-ul este pe un mcv alb.Oare masinile vechi le pastreaza?Ca eu ii vad si pe ceilalti aproape in fiecare zi.
                      Si cand ma gandeam sa trag fir permanent pt detector...

E groasa treaba.
                      Last edited by D-FENS; 17 February 2010, 17:10.
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• normal ca raman si sedan-urile, doar nu le arunca pe toate si raman cu 2000 de masini in toata tara .

eu stiam ca detectoarele verifica si anda ka, chiar daca au pe ele k/ka. daca-mi aduc aminte bine, si-n manualul lor [de-ar fi sa ne luam dupa ce scrie in el] spune ca verifica atat banda k cat si banda ka. deci de ce sa nu va mai folositi detectoarele? n-am auzit pana acu de vreun radar de politie in banda ku, atunci mi-as fi facut probleme, tinand cont ca radarul meu nu stie banda aia.

Comment

• salutare eu am avut un wistler si m-au oprit cica aveam 70 in comuna, nu m-am putut certa cu ei!!
                          !! l-am vandut am mai pus ceva si mi-am luat statie cb . intek m100 cu o antena sirio megawatt 4000 si nu am nici o treaba !! nici nu trebuie sa ma bag in seama ca baietii spun tot! antena e cam mare ce e drept dar cand nu merg o bag in masina !!
                          nu stiu acu de cand au aparut radarele cele noi cum se comporta antiradarele mai sunt functionale??

Comment

• Eu am un Cobra 9340 , ma salvat de multe ori de la amenzi , mai exact nu am luat nici una cu el , iar de cand au aparut radarele astea noi am avut mai mereu noroc sa il inregistreze pe cel din fata cu viteza si atunci tiuia si detectorul meu

Comment

• Despre beltronics express 910 imi poate spune cineva ceva?
                              sigpic

Comment

• este detectorul entry-level si cel mai ieftin de la beltronics. nu are functii extra, este doar un detector simplu, minimalist chiar. nu face minuni, dar nici nu te dezamageste. este cel mai bun detector daca se compara cu cobra si whistler in gama de sub 80 $.

eu foloseam beltronics 965. am spus ca foloseam, pt ca nu l-am mai folosit cam de 5 luni. am statia cb pe care ma bazez, iar detectorul se prafuieste intr-un colt. l-as vinde, dar cine mai cumpara detectoare acum....
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google