Bel 795 - 400ron,acum 1 an, fara probleme pina acum. Si eu visez la un rx 65 dar numai dupa ce aduce politia rutiera radare in KU.
Ce detectoare de radar aveti?
Collapse
X
-
-
Cobra ESD 9117,da alarme false dar stiu sa-l ''citesc''.L-am luat prin ianuarie la pretul de 370 ron dar s-a mai ieftinit de atunci.M-a scos din kko de vreo 10 ori.Sa nu zic intr-un ceas rau,sunt multumit de el.Un detector de caschete ar fi mai bunForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
eu am cobra esd 7000 si sunt foarte multumit de el in 3 zile m-a scapat de 2 amenzi in oras....a doua oara mi-a dat la inceput o alarma scurta si am crezut ca e falsa ...iar dupa ce am mai innaintat putin a inceput sa faca ca dracu si am si vazut masina politiei ,strategic amplasata pe trotuar.......
Comment
-
Originally posted by dan.gutu270 ron statia si 80 ron antena,am luat o antena mai puternica cu timpul sa pun si un amplif. de 100w,este ilegal dar folosit numai la nevoie nu se supara nimeni.Dar in general statia cu o antena mica pt. autoturism 300-350 roni maxim, cu tot cu acumulatori,dar la modelul asta are carkit si nu ai nevoie de acumulatori.Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
Comment
-
Vad ca va inghesuiti sa puneti preturile asa ca intreb direct. Pana in 300 de lei ce detector recomandati. Si pentru cei din Galati si Braila daca i-mi indicati si de unde sa cumpar as fi recunoscator.
P.S. Sa vede-ti ce tare o sa fie dacia lu' taica-meu cu detector pe ea ca LCD-ul e la doctor.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Din pacate eu nu pot vota pentru ca am un BLACK SPIDERZZ BZZ200 . Pe care nu il las in masina.
BZZ200.jpgLast edited by Adriann; 4 December 2007, 12:53.
Comment
Comment