Ce detectoare de radar aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by raduprov View Post
    Ma bate si pe mine gandu sa`mi iau ..
    ce imi recomandati ?
    iti recomand un Detector de radar / laser Cobra XRS 9330

Funcţii
    IntelliMute™ - reduce frecvenţa alarmelor false
    Alertă stroboscob – Vă avertizează în legătură cu prezenţa vehiculelor de urgenţă
    Avertizări de siguranţă - Sistemul avertizărilor din trafic
    LaserEye – Detecţie laser de 360°
    Intensitatea semnalului detectat
    Detecţie radar şi laser în 12 benzi: 6 semnale radar, 4 semnale laser, 2 benzi de semnale de siguranţă
    Tehnologie Superheterodină pentru o rază mare de detecţie
    Detecţie în banda Ku
    Detecţie VG-2 (detectoare de detectoare de radar)
    Detecţie Spectre 1 (detectoare de detectoare de radar)
    Nu este detectat de aparatele VG2 şi Spectre 1 (detectoare de detectoare de radar)
    Memorarea setărilor

Pret: 267 ron AICI

Comment

• La banii astia poti sa iei un 9430 care are in plus si avertizare vocala si eu un model ceva mai nou

sigpic

Comment

• Hmm pai nu-i cam tot una .. ? Ce imi trebe mie sa imi tot vorbeasca ) nu mai conteaza .. datoria sa sio faca
        Its just a car ...

Comment

• Concluzia e ca nu dai bani degeaba pe radar...chiar daca nu esti vitezoman,uneori chiar trebuie sa te grabesti...si detectorul te scapa de multe belele..isi dovedeste utilitatea mai ales in afara localitatilor mari...atunci cand mergi pe un drum european si intri intr-o localitate de cateva case in care se poate afla radarul...deci oricare ar fi detectorul de radar,isi merita banii...cu cat e mai scump cu atat confortul e mai mare..

Comment

• Eu tocmai mi-am achizitionat un xrs 9300 Merge destul de bine nu si`o scos inca banii sper pe viitor
            LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
            Enter the Matrix

Comment

• Pai sper ca .. intr`o luna sa imi iau si eu unu ... sau mai repede
              acum nu stiu ca nu prea am bani imi sta capu si la o toba sport si nah o borla
              ce sa aleg ? Detector sau toba ? la noi in oras nu sunt radare numa in afara .. si asta prin targu mures
              Its just a car ...

Comment

• Am luat azi un West studio WS-10 la 49 euro nou, nu l-am folosit foarte mult si nu prea are multe alarme false, urmeaza sa vad de la ce distanta isi va face datoria.
                sigpic
                VIATA ARE PRIORITATE

Comment

• Pentru cei ce nu fac fata detectoarele , controlativa daca mai putei sa va permiteti niste puncte aici http://www.permise-auto.info/

Comment

• Off ... dada petroman stiu cate puncte am =)
                    Its just a car ...

Comment

• Vreau sa imi iau un detector de radar , cel vechi sa ars(cobra esd 9210), ce recomandati
                      suma de care dispun esde de 400-500 ron

Comment

• Petroman,te=am sters de pe lista de bere,nu m-a prins intr-un unghi avantajos in foto...dar chiar poti afla cate pcte de penalizare ai?

Comment

• Nu cred cobra esd 7000 cum este? Fac ceva cu el la 150 roni?
                          sigpicMy ride

Comment

• Intre un bel 940 si cobra9930 ce recomandati?

Comment

• Bel940 fara discutie

Comment

• Originally posted by SUPERCAR View Post
                                iti recomand un Detector de radar / laser Cobra XRS 9330

Funcţii
                                IntelliMute™ - reduce frecvenţa alarmelor false
                                Alertă stroboscob – Vă avertizează în legătură cu prezenţa vehiculelor de urgenţă
                                Avertizări de siguranţă - Sistemul avertizărilor din trafic
                                LaserEye – Detecţie laser de 360°
                                Intensitatea semnalului detectat
                                Detecţie radar şi laser în 12 benzi: 6 semnale radar, 4 semnale laser, 2 benzi de semnale de siguranţă
                                Tehnologie Superheterodină pentru o rază mare de detecţie
                                Detecţie în banda Ku
                                Detecţie VG-2 (detectoare de detectoare de radar)
                                Detecţie Spectre 1 (detectoare de detectoare de radar)
                                Nu este detectat de aparatele VG2 şi Spectre 1 (detectoare de detectoare de radar)
                                Memorarea setărilor

Pret: 267 ron AICI
                                .. asta til recomand )
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google