Salut ! Am vazut mai sus ca are cineva un Whistler XTR-140, si se pare ca este multumit de el. Mai are cineva acest model? Eu vreau sa-mi iau unul, pretul variaza in magazine de la 160 Ron la 250 Ron. Mie mil da cineva la 150 Ron nou nout. Merita? Este primul detector pe care o sa-l am, si vreau ceva bun la bani putini. Nu ca sa merg cu 100 in localitate, dar sa nu ma i-a radarul la 65 km. Numai bine
Ce detectoare de radar aveti?
Collapse
X
-
Originally posted by DeLuXe View PostNu cred cobra esd 7000 cum este? Fac ceva cu el la 150 roni?
Comment
-
-
-
Originally posted by Marcel89 View PostSalut ! Am vazut mai sus ca are cineva un Whistler XTR-140, si se pare ca este multumit de el. Mai are cineva acest model? Eu vreau sa-mi iau unul, pretul variaza in magazine de la 160 Ron la 250 Ron. Mie mil da cineva la 150 Ron nou nout. Merita? Este primul detector pe care o sa-l am, si vreau ceva bun la bani putini. Nu ca sa merg cu 100 in localitate, dar sa nu ma i-a radarul la 65 km. Numai bine
Comment
-
Uite de unde beau eu o bere(fara alcool) duminica la intalnire. Sa-l stapanesti sanatos Ionut, dar sti ca nu tine pana nu-l uzi. Orice detector e bun decat deloc. Singurul dezavantaj e ca nu are si noua banda KU.
Off-topic: De ce ti-ai mai luat daca pleci? Il iei dupa tine la chinezi?
Comment
Comment