Ce detectoare de radar aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare! M-ar interesa sa achizitionez un detector de radar Bytrex 1015. Ce parere aveti? Mai are cineva acest model? Impresii, sfaturi, etc.

Comment

• Am auzit azi o chestie interesanta si vreau sa stiu daca e adevarata. Se poate face update la detectoare ? Daca da, eu am un Cobra XRS 9330 si as vrea sa stiu unde pot face acest update si la ce bani. Multumesc anticipat !
      sigpic
      Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Numai in service.

Comment

• Eu folosesc un beltronics rx 65 care e un super detector...Cu asa ceva mai musti radarul doar daca esti surd

Comment

• Credeam ca sunt singurul de pe forum cu beltronics rx65
            Ea sa imi zici si mie pe ce il tii....Eu il tin pe autoscan cu toate benzile activate...Tu?

Comment

• Am Cobra 9530 ,este destul de bun,detecteaza si camerele fixe (turda -cluj),putine alarme false,pana sa aflu ca e ilegal in unele tari l am folosit si afara f mult,550 lei acum un an jumate

Comment

• Am Cobra 9530 ,este destul de bun,detecteaza si camerele fixe (turda -cluj),putine alarme false,pana sa aflu ca e ilegal in unele tari l am folosit si afara f mult,550 lei acum un an jumate

Comment

• Referitor la radar am gasit acest comentariu pe protv:
                  si nu numai...
                  de Dr Green (28 iulie 2008)
                  La tv nemtesc vorbea un politist neamt (nu militian) ce lucreaza pe radar, explica faptul ca masina trebuie sa fie pe carosabil ,sau in prelungirea curbei,ca sa nu se formeze triunghi intre directia de deplasare a masinii si directia de parcurgere a undelor de masura a radarului, deoarece apare o rezultanta, care nu arata valoarea exacta a vitezei.Suntem departe de europa.....
                  va da-ti seama ca astia la noi nu le pun intentionat cum trebuie ca sa ne arda.

Comment

• help
                    pana la urma care detector de radar ziceti ca e mai bun si acceptabil la bani
                    drive with speed than you die fast

Comment

• Au scris 12 pagini romanii ... Iti e lene sa citesti?
                      sigpicMy ride

Comment

• Bytrex 1015 este exceptional pt pretul lui...Al folosesc de cca 5 luni si fac cam 1700 km saptamanal...Pana acum nu ma prins nici un radar.Are o sensibilitate f mare ...Detecteaza radarul de la cca 3 km in linie dreapta.

Comment

• Multumesc pentru raspuns L3on. L-am cumparat (Bytrex 1015) si sunt intradevar ff multumit de cum se comporta. O intrebare totusi : cand intrii in meniul de setare a frecventelor, ledurile aprinse indica frcventa pe care o va memora sau frecventa pe care doresti sa o inlaturi?

Comment

• Originally posted by L3on View Post
                            Bytrex 1015 este exceptional pt pretul lui...Al folosesc de cca 5 luni si fac cam 1700 km saptamanal...Pana acum nu ma prins nici un radar.Are o sensibilitate f mare ...Detecteaza radarul de la cca 3 km in linie dreapta.
                            un pret la detectorul asta ?

am fost ieri in ungaria .. Am cerut de la cineva un cobra .. Doar in linie dreapta vedea radarul dar nici atunci cum trebe
                            71km/h in localitate
                            3 puncte
                            100lei amenda , in 48 ore 50 de lei
                            Its just a car ...

Comment

• Raduprov e cazul sa renunti la cobra si sa treci pe altceva mai bun.

Comment

• Nu am detector era a lu un prieten
                                ce imi recomandati ? Ceva ce vede radarul inainte de curba si etc
                                asa pana in 5 mil maxim
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google