Salutare! M-ar interesa sa achizitionez un detector de radar Bytrex 1015. Ce parere aveti? Mai are cineva acest model? Impresii, sfaturi, etc.
Ce detectoare de radar aveti?
Collapse
X
-
Am auzit azi o chestie interesanta si vreau sa stiu daca e adevarata. Se poate face update la detectoare ? Daca da, eu am un Cobra XRS 9330 si as vrea sa stiu unde pot face acest update si la ce bani. Multumesc anticipat !
Comment
-
Referitor la radar am gasit acest comentariu pe protv:
si nu numai...
de Dr Green (28 iulie 2008)
La tv nemtesc vorbea un politist neamt (nu militian) ce lucreaza pe radar, explica faptul ca masina trebuie sa fie pe carosabil ,sau in prelungirea curbei,ca sa nu se formeze triunghi intre directia de deplasare a masinii si directia de parcurgere a undelor de masura a radarului, deoarece apare o rezultanta, care nu arata valoarea exacta a vitezei.Suntem departe de europa.....
va da-ti seama ca astia la noi nu le pun intentionat cum trebuie ca sa ne arda.
Comment
-
Originally posted by L3on View PostBytrex 1015 este exceptional pt pretul lui...Al folosesc de cca 5 luni si fac cam 1700 km saptamanal...Pana acum nu ma prins nici un radar.Are o sensibilitate f mare ...Detecteaza radarul de la cca 3 km in linie dreapta.
am fost ieri in ungaria .. Am cerut de la cineva un cobra .. Doar in linie dreapta vedea radarul dar nici atunci cum trebe
71km/h in localitate
3 puncte
100lei amenda , in 48 ore 50 de leiIts just a car ...
Comment
Comment