Ce detectoare de radar aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sonykel , crede-ma ca sunt .. Altfel nu aveau cum sa ma ia si pe mine si pe ala ce venea din sens opus .. Si inca imi derulau filmu` .. Cand m-am uitat sau nush cum au facut exact ca nu eram atent ca eram putin nervos
    oricum era ceva mai nou ce aveau ei
    Its just a car ...

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post
      Faceti voi teste cate vreti si un cobra de 250 de ron ii sufla in ceafa oricarui detectoru pana in 1500ron sa zicem...
      Nu e chiar asa pe cum spui tu ...

Originally posted by SoNyKeL View Post
      Nu exista radar ce ia si pe fata si pe spate in acelasi timp
      Chiar si python II are posibilitatea de a conecta 2 emitatoare si de a-l seta sa ia din fata si din spate...Doar ca la noi asa ceva nu e omologat. Ce faceau baietii acolo ... Aveau 2 tulumbe, si cand bagau pe fatza, cand bagau pe spate.

Din poza de mai sus va puteti face o mica idee cam cum sta treaba cu detectoarele in ziua de azi ... Pentru teste mai amanuntite incercati sa dati pe google de baietii de la GOL (guysoflidar)

Revenind la detectoare, nu contesta nimeni utilitatea chiar si celui mai praf detector(ex ESD 7000) ... Dar aici incercam sa trecem la un alt nivel, avand in vedere aparitia Speedophot-urilor care "omoara" orice detector slab ... Le cam omoara si pe alea foarte bune, pentru ca AU POSIBILITATEA DE A FACE INSTANT-ON si nu cred ca te mai scoate nici un detector. Decat daca poate ai un V1, si prinzi un instant-on facut unui iepure

Tare as vrea sa apara la noi in tara Laser Guns, sa vad ce faceti toti cu cobrele cu 12 benzi radar ) (btw radarele merg pe 4 benzi: X, K, Ka, Ku, iar lidarele pe laser) Ca idee ... Nici un detector de radar nu poate sa te avertizeze de o detectie laser, sau daca o face inseamna ca viteza ta a fost inregistrata deja.

O sa scriu o polologhie mai mare despre cum functioneaza radarele in general (inclusiv tehnologia de la noi care dateaza din 1970) ... Si despre diferentele intre un detector bun (ex rx65, vector 995, pro78, sti driver, v1) si un detector "marketing" (aka tot ce are 1000 de benzi, detectie laser ), protectie VG2 ), protectie spectre ))))))))))))))

In concluzie, ca tot nu am zis eu ce folosesc, pe cat as vrea un V1 ma multumesc cu un Vector 995 cu antena S7 (pentru cunoscatori)
      Attached Files
      Last edited by CAnnabYS; 6 August 2008, 12:58.

Comment

• double post

Comment

• Originally posted by SUPERCAR View Post
          Sunt bune si cobra nu zic nu...Dar alea de peste 300 ron cel putin nu asta ESD 7000 care e varza.
          nu stiu preturle exact, acestea pot varia, tot ce am vazut eu (aparate desfacute) e ca tot ce e sub 98xx, 99xx de la cobra e de rasu lumii (partea electronica) ...

Comment

• Bravo CAnnabYS. In sfarsit apare si cineva documentat care stie ce vorbeste.

Comment

• Mi-am luat azi un COBRA 9190 de la Carefour cu 2.5 mil. Mai are cineva asa ceva?E multumit de el?E primul meu detect. Radar asa ca orice comentariu e binevenit.Si apropo, unde e mai bine de montat? pe parbriz sau pe bord?

Se pare ca sunt singurul posesor de acest tip
              Last edited by darksid3; 30 August 2008, 11:50.

Comment

• La mijlocul parbrizului .. Acum unde ti mai comod .. Unii il monteaza sus altii jos. .. Vezi tu cel mai bine e la mijloc .. In rest nu prea conteaza
                Its just a car ...

Comment

• Nu am...Vreau sa imi iau rx -65
                  http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Am BELTRONICS RX 65. La banii lui ar fi trebuit sa aiba o setare sa nu mai chitaie pe la toate benzinariile.
                    Pt. Detectia mai buna a radarului tre montat cat mai sus, pt. Laser cat mai jos, deci eu l-am montat la mijloc...

Comment

• CRISX zimi si mie pe ce il tii,City,Highway sau Autoscan? Vorbesc atat de oras cat si in afara lui?

Comment

• Originally posted by CRISX View Post
                        Am BELTRONICS RX 65. La banii lui ar fi trebuit sa aiba o setare sa nu mai chitaie pe la toate benzinariile.
                        Daca ar avea acea setare n-ar mai chitzai la nimic in 24,15 Ghz (+-100Mhz), fapt care ar duce la un blind pe tot ce inseamna banda K, adica toate detectoarele de la noi.

Sincer, cea mai buna setare este Highway cu toate benzile dezactivate (mai putin K) ... Noi vom ramane o bucata de vreme pe banda K.

Inca un lucru care mai trebuie luat in considerare e ca majoritatea detectoarelor noastre sunt Python II, o minune a tehnologiei anilor 70. Drept urmare aceste detectoare sunt vazute de la o distanta considerabila pana si de ESD 7000 (lucru ptr care il si cumpara lumea). Altfel sta situatia in cazul Speedophot-urilor, despre care spuneam mai devreme ca pot face INSTANT ON, iar salvarea in acest caz vine de la un detector (foarte) performant, care poate detecta semnale slabe de la distante mari.

Originally posted by CRISX View Post
                        Pt. Detectia mai buna a radarului tre montat cat mai sus, pt. Laser cat mai jos, deci eu l-am montat la mijloc...
                        Eu v-as sfatui sa dezactivati laser din prima secunda cand luati aparatul... Sau daca nu se poate sa-i datzi jos (fizic) senzorul. Parca am mai postat o data cum e cu pistoalele laser... Cand itzi bazaie aparatul (fie el si V1 si esd 7000), politistul are deja amenda scrisa, e vorba de alta tehnologie, alt mod de detectie

inca o data ... Toate benzile OFF in afara de K

spor si aveti grija la veioze

Comment

• "Sincer, cea mai buna setare este Highway cu toate benzile dezactivate (mai putin K) ... "

exista detectoare radar la care se pot dezactiva doar o parte din benzi. Daca nu ma insel, la cele low-cost nu se poate dezactiva nici o banda. Din acest motiv a fost introdusa functia "city", respectiv pentru a mai atenua din asa-zisele "alarme false". Asta nu inseamna ca scade sensibilitatea detectorului, ci doar ca alerteaza cand intensitatea numitor benzi (e vorba de X) creste peste anumite valori.
                          la functia "highway" detectorul alerteaza tot ce prinde si ce stie.
                          Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• COBRA ESD 7000 still rules ! Are aproape 2 ani.... 0 amenzi

Comment

• Eu am cobra 9440. Destul de bun. Fara incidente pana acum
                              KissFM 1.4 mpi

Comment

• Acu ceva vreme (a se citi cateva luni) auzisem ca politia intentioneaza sa achizitioneze radare in banda Ku. Mai stie cineva ceva de treaba asta? Recent mi s-a intamplat sa merg o suta de metrii cu 3-4 liniute de semnal (am beltronics vector 940) si la 50m sau mai putin de masina politiei sa se umple brusc de liniute tot display-ul Care-i treaba? A, si stati linistiti, amenzi n-am luat

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google