e vorba de cobra esd7000, cel mai ieftin de la ei, acum inlocuit cu esd7100
Ce detectoare de radar aveti?
Collapse
X
-
Originally posted by DieselLGN View Postam citit mai sus ....ca cea mai sigura metoda e CB-ul ...
... folosesc de ceva timp cb-ul ..... sunt "colegi" care ...nu sunt prea "colegi" ...am patit-o de cateva ori ... in general ruptii aia cu basculante scurte 8x4 .aia is pusi pe glume mereu.deci ca idee ... un detector nu cere de mancare , si e bine sa-l ai ca backup ;)
Deci e mai bun un detector,nu te inseala asa cum o fac oamenii,mai ales daca fac parte din "neamu' lu' manivela".Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
cam da d-fens
si ...nu zic neaparat ca toti tir istii sunt aiurea...
doar ca uneori se intampla sa intalnesti tu radarul , sa dai nas in nas cu el fara sa fie anuntat pe statie, si atunci , fara detector ... e cam grav )
se intampla fel de fel de situatii ...
este buna si statia ...dar are limitele ei ...
si ...crezi ca tir-istii nu au si detectoare pe langa statii ?!
80% din ei sunt sigur ca au...
ca metoda maxima de siguranta ...cred ca asta e combinatia perfecta
statia *pentru distanta lunga , + detector *pentru scurte/localitati/radare neanuntate
asa ... garantat nu vei lua nici o amenda !! sigur
noroc si drumuri bunesigpicSa traiasca urile , si
Comment
-
sa-l stapanesti sanatos si sa te fereasca de "veioze"
mai trebuie sa inveti sa-l "citesti" si atunci vei conduce mai relaxat. asta nu inseamna ca trebuie sa ti se ingreuneze piciorul drept...Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
mai baieti circula vorba prin targ (duminica trecuta se cautau in talcioc mai ceva ca painea calda ) ca unele telefoane nokia un model mai vechi 1100 produse pe la ei ca merg foarte bine ca detectoare radar , cica au ele in soft nu stiu ce si cand dau de radar se aprinde ecranu sau apare nu stiu ce masina pe el , care este adevarul stie cineva ceva .
Comment
-
Originally posted by tataieb12 View Postmai baieti circula vorba prin targ (duminica trecuta se cautau in talcioc mai ceva ca painea calda ) ca unele telefoane nokia un model mai vechi 1100 produse pe la ei ca merg foarte bine ca detectoare radar , cica au ele in soft nu stiu ce si cand dau de radar se aprinde ecranu sau apare nu stiu ce masina pe el , care este adevarul stie cineva ceva .
Incercati dumneavoastra sa conectati un hands free la el sa vedeti ca apare pe ecran o masinuta sau in loc de mufa de hands free incercati sa introduceti un bat de chibrit si o sa observati masinuta pe ecran nu cred ca faceau la bani putini un tel cu asa functie fara sa se faca la timpul acela putina reclamasigpic
Comment
-
Originally posted by TopCat View Posteu am un 9430 care are aceleasi functii cu 9440.
practic 9440 este urmasul lui 9430.
daca ai intrebari sau nelamuriri, te pot ajuta.
numai bine!
2.Spectru VG-2, on sau off?
3.banda X, on sau off?
4.banda k, on sau off?
5.banda ku, on sau off?
6.IntelliMute, on sau off?
Sper sa nu cad in penibil, dar mai bine sa stiu sa-l folosesc la capacitatea lui
Comment
-
Vreau sa mi cumpar un detector cobra 7000 sau 7100 si am si eu o intrebare.
Arata cumva pe diplay nivelul alertei? De exemplu: K clipeste si undeva sa arate 3-4-5 ca si nivel al alertei (semnalului). Sau doar intensitatea sunetului sau viteza cu care clipeste ledul dau intesitatea semnalului detectat?
Comment
-
@sorin_pss:
1. in oras e bine sa-l tii pe city. acest mod face sa nu te mai innebuneasca alertele in banda X. pe acest mod nu este afectata detectia, ci doar da un dingur bip cand sesizeaza o fercventa in banda X. alarma in X este reluata daca se ajunge la nivelul 3. in afara orasului il dau pe highway, asta pentru ca drum lung cand mai prinde un X mai vorbeste tanti din detector si mai animeaza atmosfera in masina
2. VG-2 te anunta daca masina care te scaneaza are detector de detector de radar. avand in vedere ca la noi detectoarele radar sunt legale, poti sa-l tii pe off, ca sa-i dai detectorului o grija de alertare in minus.
3. daca poti dezactiva X, fa-o. la noi nu sunt radare in aceasta banda. alerte mai dese in X primesc la munte unde antenele de amplificare a semnalelor radio sunt mai dese.
4. sub nicio forma nu dezactiva K !!! toate radarele de la noi sunt in K ! atentie ca si senzorii de la usile automate tot in K sunt. de aia am spus ca trebuie sa inveti sa "citesti" detectorul.
5. dezactiveaza Ku. nu vei avea nicio problema in acest sens.
6. IntelliMute e util daca ai alerta si stai la semafor. detectorul sesizeaza turatia motorului setata de tine. daca turatia e sub nivelul setat de tine, nu va da alerta. eu personal nu folosesc aceasta functie.
daca mai ai intrebari sau nelamuriri, iti raspund cu cea mai mare placere!
sa ai parte numai de drumuri bune!
@laurentiu106:
nu stiu sa clipeasca pictograma cu frecventa in care da alerta, ci e vorba doar de frecventa semnalului sonor specific pentru fiecare banda in parte.Last edited by TopCat; 30 September 2009, 10:17.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Originally posted by laurentiu106 View PostVreau sa mi cumpar un detector cobra 7000 sau 7100 si am si eu o intrebare.
Arata cumva pe diplay nivelul alertei? De exemplu: K clipeste si undeva sa arate 3-4-5 ca si nivel al alertei (semnalului). Sau doar intensitatea sunetului sau viteza cu care clipeste ledul dau intesitatea semnalului detectat?Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment