Instalare Sistem Audio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

bun am inteles de suburi active o sa caut ceva de 300 W pasiv sa vad cam in ce pret se incadreaza

Comment

nu stiti unde pot gasi magazin unde se vand subwoofere de masina in timisoara?

Comment

La ground zero, car sistems, mai una pe centura nu mai stiu cum ii zice
        MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Am si eu o intrebare...ca sa nu mai deschid alt Thread
          Pot sa leg un amplificator la playerul original de la DACIA Blaupunkt cu mp3 sau imi trebuie vre-un adaptor ceva...?
          http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
          Sony/Magnat/Alpine/Focal

Comment

poti sa legi dar nu stiu daca are iesiri RCA daca are poti linistit, iar daca nu are iati un amplif cu intrri High Level si iei semnal din boxele din spate.

intrebare
            am o problema cu MP3-ul din masina. Si anuma nu se invarte CD-ul, intrebarea ar fi cam cat imi ia un service pe o inlocuire sau reparare a motorasului ce invarte CD-ul.
            Last edited by ralphmandl; 2 March 2009, 22:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by ralphmandl View Post
              poti sa legi dar nu stiu daca are iesiri RCA daca are poti linistit, iar daca nu are iati un amplif cu intrri High Level si iei semnal din boxele din spate.

intrebare
              am o problema cu MP3-ul din masina. Si anuma nu se invarte CD-ul, intrebarea ar fi cam cat imi ia un service pe o inlocuire sau reparare a motorasului ce invarte CD-ul.
              am fost cu mp3-ul la reparat si mi-a luat 60 lei.

Comment

salutare

am revenit iar cu o idee tampita si tare mie ca iar da seba de mine dar in fine

am un logan preferance,cd player audio stock Blaupunkt.prima oara m-am gandit,ia sa-mi pun eu boxe si pe spate si mi-am pus.am pe fataun set de sony xpload pe 13 cm,si pe spate am mutat boxele masinii Blaupunkt stock.o perioada am fost foarte multumit,saracele boxe pe spate isi faceau treaba f bn,iar datorita portbagajului dadeau si un bass fals dar se auzeau f bn.acm mi-a trasnit alta idee,am luat unul din subwooferele din casa,un boofer la 120w(4 ohmi) si l-am montat momentan pe iesirea uneia din boxele din spate.am fost la densitraon aici in ploiesti si vanzatorul mi-a zis sa iau cablu ecranat stereo,4 papuci care sa-i adaug mufei ISO(mufa care a trebuit schimbata cand mi-am pus boxele pe spate),si 2 am uitat cum le spune,seamana cu mufele care se baga in spatele calculatorul in placa de sunet.faza e ca acum,sa mor de stiu ce si cum sa fac.nush unde sa bag mufele cablul cum sa-l leg daca suporta saracul cd audio al masinii 4 boxe +woofer.va rog sa-mi spuneti si mie pasii care trebuie sa-i fac.apropo sunt electrician,d'abia am terminat...dar sa nu spuneti nimanui ca ma fac dracu d rassunt aproape paralel cu electrica).daca puteti adauga si imagini la explicatii v-as fi foarte recunascator.am zis ca e o ideea buna,mai ales cu vremea de criza in care suntem,iar asta e o alternativa destul de ieftina,macar asa as sti ce si cum sa fac cand o sa-mi cumpar tot sistemul audio

multzam

Comment

Sincer te-as ajuta dar n-am inteles mai nimic, pune niste fotografii cu modificarile pe care le-ai facut si cu ce anume vrei sa faci in continuare.

Comment

cu fotografiile e cam greu dar promit ca mainele atasez printr-un edit

deci,am cd playerul audio Blaupunkt stock de la dacia cu 2 boxe pe fata.mi-am pus si boxe pe spate astfel a trebuit sa schimb mufa ISO din spatele cd playerului.am intrebat daca acest cd player suporta sa-i adaug pe langa cele 4 boxe si un subwoofer.am incercat azi ceva dar nu prea mi-a iesit,am luat unul din subwooferele din casa(120-4 ohmi si l-am legat la firele unei boxe din spate,deconectand-o pe aceasta)dar saracul woofer in loc sa faca si el ca unul normal,aproape ca imita boxa(scoatea sunet,nu bass,bassul fiind aproape inexistent)am intrebat la un magazin de specialitate ce mi-ar trebui ca sa pot pune acel woofer cum trebuie si am ajuns sa cumpar cablu ecranat stereo,4 papuci care ar trebui sa-i atasez mufei ISO si mufe (nu stiu cum le spune)asemanatoare mufelor care le bagi in placa de sunet de la calculator.dar nu stiu ce si cum trebuie facut si am rugat daca poate cineva sa ma ajute sa adauge si niste poze.

sper ca am fost destul de explicit.scz daca nu ati inteles din postul anterior,asa sunt eu mai aiuritmultumec

Comment

Daca te-au pus sa cumperi cablu ecranat acesta este pentru dus semnal preamplificat la subwoofer. Ca sa mearga subwooferul trebuie sa aiba in el statie, daca subwooferul are statie automat aceasta este alimentata la 220 v ca. Acum depinde ce tensiune si ce schema de alimentare foloseste subwooferul din casa pentru ca, daca foloseste o tensiune continua cu plus, minus si o tensiune apropiata de 12-14 v cc, poti face o ghidusie, adica sa ocolesti transformatorul si puntea redresoare si sa alimentezi schema respectiva din acumulatorul masinii. Scrie denumirea sistemului audio si o sa mai discutam prin mesaje private.

Comment

Originally posted by nonameyet View Post

deci,am cd playerul audio Blaupunkt stock de la dacia cu 2 boxe pe fata.mi-am pus si boxe pe spate astfel a trebuit sa schimb mufa ISO din spatele cd playerului.
                        Salut! Vreau sa-mi pun si eu 2 boxe in spate.Intrebarea: ce fel de mufa ISO trebuie cumparat si unde se gaseste? Poate parea stupida intrebarea,dar eu nici macar nu am mai scos cd playerul din locul lui,habar nu am nici cum arata...sunt si eu un fel de aiurit ).
                        Mersi de raspuns!

Comment

E bine ca ne intalnim si pe aici Nu iti iei niciun conector, decat patru papuci (identici cu cei existenti in conector sau tip telefonici) care intra in conectorul iso. Iti mai trebuiesc 2 difuzoare cu diametru de 13 cm si patru fire. Papucii ii bagi in conectorul iso in continuarea celor existenti pentru difuzoarele fata. Difuzoarele se gasesc si la cutie cate doua si de obicei acestea au firele aferente si sistemul de prindere a difuzoarelor. Este ceva de munca, pentru a ajunge cu firele la radiocd, tin minte ca am desfacut centurile si am mers cu firele pe langa cele ale inchiderii centralizate.

Comment

Chiar e bine ca ne intalnim si pe aici
                            S-ar putea sa fiu un pic blocat,desi nici nu am inceput munca...Cred ca mi-am pierdut bucata aia de hartie pe care este scrisa codul cd playerului...Va trebui sa caut mai atent.
                            Boxele le-am cumparat deja,din pacate fara fire sau papuci.Dar din ce am vazut la un alt set de boxe,nici firele alea nu erau cine stie ce,deci pot sa cumpar separat.Presupun ca vreo 6m ar ajunge pentru amandoua parti,nu?
                            Iar cu firele in paralel cu cele pt. inchiderea centralizata: ai mers din spate catre fata?Asa mi se pare cel mai usor. Unde ai iesit cu ele,pe stalpul din fata,undeva pa langa cutia cu sigurante? Eu nu am desfacut inca nimic,habar nu am unde se gasesc "gaurile de service".Sau nu are nici o importanta,ma iau dupa firele de la inchiderea centralizata?
                            E greu cu mine,stiu

Comment

In primul rand iti trebuiesc patru fire de culori diferite, doua pt un difuzor stanga si celelalte doua pentru celalalt difuzor dreapta. Fiecare difuzor are (+) si (-), deci o culoare este (+) dif stanga, alta culoare (-) dif stanga, alta (+) dif dreapta si alta culoare (-) dif dreapta, poti lua si doua cabluri, fiecare cablu sa aiba cate doua fire dar neaparat sa sa ai patru culori diferite pentru a le putea identifica cand la bagi in conectorul iso. Atentie la papucii difuzoarelor pt ca unul este mai mic iar celalalt este mai mare. Lungimea nu o stiu exact dar poti lua o sfoara sau altceva si mergi din spate spre fata pana la cdplayer, cu aproximatie.
                              Cu firele am mers din spate catre fata, stiu ca am desfacut centura in partea de jos pentru a avea acces in interiorul stalpului dintre usi si am bagat firele dinspre stalp spre usa, daca firele se indoaie in burduful acela de cauciuc bagi o sarma mai tare de capatul caruia legi cele doua fire. In partea de jos ai un fel de tronson din plastic pentru cablaj, oricum, mergi dupa firele de la inchiderea centralizata. Cand ajungi sub bord iei o sarma mai tare de care legi firele difuzoarelor si impingi sarma printre firele de sub bord pana in dreptul cdplayer-ului, tragi de sarma prin locul unde este montat cdplayer-ul pana ies firele. Daca mai ai nelamuriri cred ca cel mai bine ar fi sa-mi trimiti mesaj privat, pentru a nu plictisii colegii de forum.

Comment

Mersi,ai PM!

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google