solutii insonorizat usile fata?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu am montat STP un usile de logan !
    ci doar dynamat , stinger , aluband !

prin alte parti am folosit STP m1 ... si in usi de santaFE
    LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
    LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
    LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

De exemplu daca s-ar scoate geamu si garnitura din usa nu s-ar putea baga mai usor prin acel locas folia ?

Comment

hmm ... nu cred ca se merita efortul ! de bagat se baga usor si prin gauri ... problema este de lipire corespunzatoare ... presarea sa se faca OK !
        am bagat dupa cum ti-am zis folie intreaga... dar m-am chinuit s-o lipesc pe toata suprafata ei .. m-am chinui sa nu las aer intre folie si tabla !

ideea cu geamul .. este buna .. nu te chinui deloc sa bagi foilia .. dar nju te ajuta si la lipirea uniforma a materialului insonorizant !
        LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

mai urc cateva poze ...
          Attached Files
          LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Originally posted by Adriann View Post
            OK ! Meci inca o data.
            Va fi o chinuiala adevarata.
            Totusi ce tip de folie ai folosit (de care STP) ?
            Trebuie sa gasesc un garaj incalzit sau la vara.
            Am scapat din vedere ca se recomanda maontarea vara a foliei.
            Mi-am amintit ca am stat fara muzica 24 de ore dupa montare ca sa se fizeze bine.
            cea mai buna pentru insonorizare e folia dynamat dar si cea mai scumpa.

Comment

poti sa argumentezi de ce crezi asta ?!
              LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

ca se obtin cele mai bun rezultate cu folia de tipul asta,deci ei practic dupa spusele unora care monteaza asa zic ca sunt cele mai bune,adica e ceva profesional,nu se compara cu aluband sau eu stiu altceva.

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
                  ca se obtin cele mai bun rezultate cu folia de tipul asta,deci ei practic dupa spusele unora care monteaza asa zic ca sunt cele mai bune,adica e ceva profesional,nu se compara cu aluband sau eu stiu altceva.
                  Subscriu la aceste afirmatii.
                  Dynamatul are Original si Extreme care iti permite sa le combini mai eficient in anumite zone ale masinii dupa ceea ce vrei sa obtii, decat alte produse in trei straturi care sunt mai groase si se muleaza mai greu pe ramforsari.

Comment

SUPERCAR .. dynamatul este intradevar mai bun decat alubandul ... pentru ca sunt materiale diferite ... folosite in domenii diferite ! dynamatul se foloseste la insonorizari .. pe cand alubandul la hidroizolari !

eu zic totusi ( pt ca leam cam incercat pe toate ) ... ca sunt foarte apropiate dyna cu stp si cu stingerul ... !!!

Adriann .. din nou faci afirmatii gresite ... cum dyna are original si extreme ... si stp are bimast standard si vibroplast ...

in sfarsit .. restul afirmatiilor tale nu le mai comentez ca nu are rost : combinatii eficient ... presupun ca ai lucrat cu ele ... si stii cat de usor se lucreaza cu dyna si cat de greu cu stp .. respect !
                    LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Originally posted by shokaliptiku View Post
                      SUPERCAR .. dynamatul este intradevar mai bun decat alubandul ... pentru ca sunt materiale diferite ... folosite in domenii diferite ! dynamatul se foloseste la insonorizari .. pe cand alubandul la hidroizolari !

eu zic totusi ( pt ca leam cam incercat pe toate ) ... ca sunt foarte apropiate dyna cu stp si cu stingerul ... !!!

Adriann .. din nou faci afirmatii gresite ... cum dyna are original si extreme ... si stp are bimast standard si vibroplast ...

in sfarsit .. restul afirmatiilor tale nu le mai comentez ca nu are rost : combinatii eficient ... presupun ca ai lucrat cu ele ... si stii cat de usor se lucreaza cu dyna si cat de greu cu stp .. respect !
                      Ca sa nu mai zici ca spun altceva o sa ma folosesc de cele spuse si de tine:
                      "... ca sunt foarte apropiate dyna cu stp si cu stingerul ... !!!", si atunci de ce sa te chinui cu STP (chiar daca este poate mai ieftin) cand o poti face mai usor si bine atunci cand suprafata pe care trebuie sa o aplici are denivelari/ramforsari.
                      Pe o suprafata regulata si care nu da probleme de grosime cred ca merge ffbine STP.

Cam asta era ideea.

Comment

of ... cred ca trebe sa ma dau peste cap pentru a te face sa intelegi !
                        omule ai folosit STP ... de unde stii ca te chinui cu el !? cine tia zis asta ? de unde ti-a rezultat !?

am impresia ca nu ai habar de produsele de la STP ... M1 se lucreaza mult mai usor ... dar mult mai usor decat dynamatul !

iar cu pretzul ... dc tie iti convine sa dai mai multi bani .. pe strat mai subtire , pe cantitate mai putina si pe material mai rigid si mai greu de lucrat ... n-a decat .. cumpara cu incredere dinamat !
                        LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Sa fiu al naibii, eu vorbesc numai pentru de ineriorul usilor din fata de la Logan, pentru ca asta este problema iar tu la general.
                          Asa nu ajungem nicaieri, doar ingrosam posturile.
                          Iar chiar tu ai spus ca "nu ai pus STP in usi ci doar Dynamat si Stinger".
                          Cred ca aici nu ne facem intelesi.

Mama cat sange se varvsa pe problema asta, mie teama sa nu devina contradictia noastra mai importanta decat threadurile in sine in care postam.
                          Din pacate cred ca i-am zapacit de tot pe ceilalti forumisti, pentru ca vad ca nu ni se mai alatura nimeni.

Comment

cei care sunt interesati de acest subiect citesc si trag singuri concluzii ... sunt sigur ca daca este ceva neclar ... vor intreba !

stp standard in interiorul usii ... material mult mai rigid decat stp M1 ... mai rigid decat dynamatul ... sa lucrat foarte bine cu el in interiorul usii pt ca este suprafata plana !

pe schelet s-a folosit m1 .. pentru ca se lucreaza foarte usor cu el pe suprafetele denivelate !
                            Attached Files
                            LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

In sfarsit la obiect, mutumesc si de poze.
                              Am consultat si celalat Thread si m-am lamurit, nu va mai supar.
                              Din pacate eu sunt la stadiul din prima poza (insa cu Dynamat original) cu partea metalica a usii.

Comment

ne bucuram !

repet de suparat nu ai suparat pe mimeni ... cel putin pe mine nu !

numa bine !
                                LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google