Shokaliptiku se cunoaste asa mare diferenta dupa ce ai facut operatia de insonorizare?Se merita munca?Ms
solutii insonorizat usile fata?
Collapse
X
-
Se merita e prea putin spus, as zice ca e musai sa fie facuta ...
Comment
-
De meritat se merita cu varf si indesat!
cat au ajuns usile , e dificil de facut un calcul , depinde cat material pui pe ele !
sa zic minim 4 foi de standart , si ink vro 6 7 de m1 ... cam 2.5 3 mil .. doar materialele ... si se poate ajunge pana la dublarea sau triplarea straturilor ... depinde ce vrei sa faci cu masina ... si cat de mult crezi ca rezista balamalele !LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
Din ce spui acolo cred ca tu ti-ai pus boxe de 150W RMS pe usile din fata.Eu am pus Antifon cauciucat(care ar fi trebuit sa fie BRAX dar ...na ...banii).Un strat de Dynamat original.Asta pe partea exterioara a usii pe placa aceea intermediara metalica Aluband si incerc sa fac rost de banii sa mai pun cate un strat de dynamat pe fiecare dar si pe fata de usa care momentan ma deranjeaza cel mai mult.Chiar crezi ca ajungi duminica la inalnire.Sunt curios cum suna pe fata masina ta!?EX : + =
Comment
-
... copilarii ... ce treaba are puterea !? Ia explicami si mie ... care e diferenta intre un dif de 30cm de 50W , si un dif de 10cm de 200W , in ambele cazuri difurile sunt puse pe usi ! ...
daca o amplicare completa pe exterior , pe schelet metalic ... si 1/4 din plasticum usii ti se pare tie a usa de 150W , ce parere ai despre 3 straturi pe interior + brax , 1 strat pe schelet plus brax , 1 strat pe plasticum usii plus burete !? Cateva mii de w in portiere asai !?
dupa cum am precizat ... este vb de masinile clientilor ... nu masina mea ! De a mea ink nu am timp !
oridinea in care leai aplicat tu cred ca a fost inversa : intai dyna apoi antifonul !
pune poze cu adv proj sai dau seama ce a pus acolo !
numa bine !LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
Foloseste peste tot acelasi material si nu pare sa fie nici dynamat si nici stp
EX : + =
Comment
-
Da ... loganul rosu tot de mine a fost facut !
in general trancanelile se rezolva ... trebuie sa stii de unde provin ca sa le poti "anihila" ... daca nu stii de unde vin , se fac mai multe proble !LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
Originally posted by b45gao View PostFoloseste peste tot acelasi material si nu pare sa fie nici dynamat si nici stp
http://www.advproject.ro/html/portbagaji.htm
aluband sigur nu este ...
pare a fi totusi hushmat ...LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
de ce pe hushmat nu scrie nici un producator? ... nu ma inteles expresia !
hushmat , ca toate produsele de genul asta , insonorizante ... sunt facute de materiale rezidue ... ca si stp dyna etcLOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
Comment