solutii insonorizat usile fata?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Insonorizarea loganului ADV s-a facut cu caliber! Scrie chiar acolo.

@Shokaliptiku, nu ti-au placut chilotzeii de la expozitia de tuining? )
    nu am putut sa nu observ din diversele poze de pe net ca Hifonics si MBQuartz poarta chilotei negri, iar Crunch poarta chilotei crem transperenti si decupati ))

Eu in weekend, pe langa "muncile campului" (taiat si legat de vie) am reusit sa insonorizez aripile spate si portbagajul la o Corsa C, masina prietenei. Materiale folosite: STP Bimast Standart si STP Vibroplast M1.

Am mai tras si un cablu de 50 Ground Zero, pregatesc masina pentru micutul GZ Nuclear de 12" Atasez ceva poze.
    Attached Files

Comment

Ok acuma intru si eu in vorba, toti cei care ati postat aici, faceti un clasament bazat pe raportul dintre calitate-pret la materialele folosite, eu am notat multe pe hartie. si eu vreau sa fac o insonorizare. daca se poate in concluzie sa spuneti si cate straturi se aplica. mersi

Comment

Pai, produsele comparabile existente pe piata sunt urmatoarele:
        Dynamat extreme - 3.34 mp - 670 RON
        Hush Mat - 3.42 mp - 520 RON
        Stinger expert roadkill - 3.65 mp - 500 RON
        Standartplast Vibroplast M1 - 4.05 mp - 500 RON

Dupa cum ai vazut si in pozele folosite de mine, eu am folosit Standartplast Vibroplast M1, care iese cel mai bine si la suprafata de material, si la bani, si la aplicare ( se lucreaza foarte usor cu el ).

Daca vrei o rigidizare serioasa (am vazut ca intrebi de mai multe straturi de insonorizant) recomand Standartplast Bimast Standart - 1.35 mp - 200 RON. Este mai dur decat cele de mai sus, si mai gros. se poate aplica usor doar pe tabla dreapta ( partea exterioara a usii, a aripilor, podea). nu se aplica pe partiunile cu tabla decupata.

Comment

Originally posted by dorin_st View Post
          Pai, produsele comparabile existente pe piata sunt urmatoarele:
          Dynamat extreme - 3.34 mp - 670 RON
          Hush Mat - 3.42 mp - 520 RON
          Stinger expert roadkill - 3.65 mp - 500 RON
          Standartplast Vibroplast M1 - 4.05 mp - 500 RON

Dupa cum ai vazut si in pozele folosite de mine, eu am folosit Standartplast Vibroplast M1, care iese cel mai bine si la suprafata de material, si la bani, si la aplicare ( se lucreaza foarte usor cu el ).

Daca vrei o rigidizare serioasa (am vazut ca intrebi de mai multe straturi de insonorizant) recomand Standartplast Bimast Standart - 1.35 mp - 200 RON. Este mai dur decat cele de mai sus, si mai gros. se poate aplica usor doar pe tabla dreapta ( partea exterioara a usii, a aripilor, podea). nu se aplica pe partiunile cu tabla decupata.

super multumit de raspuns. mersi f mult

Comment

Originally posted by dorin_st View Post

@Shokaliptiku, nu ti-au placut chilotzeii de la expozitia de tuining? )
            nu am putut sa nu observ din diversele poze de pe net ca Hifonics si MBQuartz poarta chilotei negri, iar Crunch poarta chilotei crem transperenti si decupati ))

.
            mare idiotenie ... te duci sa vezi masini ... si femeile sunt bonus !
            bvo pentru munci .. a iesit OK ... spor in continuare !
            ce planuri mai ai pentru masinutza preteniei !?
            LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
            LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
            LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Originally posted by shokaliptiku View Post
              ce planuri mai ai pentru masinutza preteniei !?
              poate spun si eu acum: Surpriza )

pai, sa tot vina un Genesis Series III Five channel, Ground Zero Uranium 16SQ, un player (nu m-am hotarat inca), un procesor de sunet, iar pe intrarea line in a playerului va veni un Car PC(GPS, Video, Muzica, si alte facilitati), touchscreen-ul calculatorului va fi montat pe consola centrala, in locul celor 2 aeratoare centrale. Se va modifica nitel treaba pe acolo, dar sunt linistit ca am rasina epoxi ( un fel de plastilina ) de la Aurix, cu care se lucreaza foarte usor

Montarea tuturor astora nu stiu cum va fi, nu m-am hotarat, porbabil podea dubla la portbagaj, si calculatorul in bord

Comment

Ai planuri mari ... bvo !
                succes in ceti propui si realizari pe masura !
                LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Frate vreau si eu sa-mi insonorizez usile de pe fata. ce iti trebuie in afara de aluban sau stp?
                  sigpic
                  The MVP

Comment

care e fratele tau !?

poti folosi ori ori ... sau ... si si !

daca vrei sa faci treaba klumea , cu simtz de raspundere , iei stp !
                    daca nu ai banutzi ... nu te intereseaza greutatea ... cum iese etc .. mergi pe aluband !

eu te sfatuiesc sa mergi pe stp , sau alt material dedicat !
                    ai multe variante .. de material , grosime ... etc !

spor !
                    LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

S-a mai scumpit Alubandu ... Recomand Standartplast cu cea mai mare caldura!
                      Liniste si pace ...

Vodafone: 0721.433.295

Comment

Si care sunt preturile?? Aluband cat e?? Standard plast cat e ???
                        sigpic
                        The MVP

Comment

Mergi linistit pe stp !
                          materiale de calitate ... isi fac treaba , se aplica relativ usor ...

la aluband ajungi la prea multe straturi ... multa munca ... adeziv mai slab calitativ ... sar putea sa ai suprize pe caldurile mari ... etc etc !

eu unul deja miam achizitionat cateva pachete ... imi fac usile ... portbagaj si am sa ma extind ...

am mai lucrat cu stp .. si am numai vb de lauda !
                          in usi ... iti recomand minim un strat de m1 ... si poti sa ajungi si mai sus !

ca sati faci o idee ... eu imi voi pune complet 2 straturi de m1 si in spatele difurilor un "petec" de standart ( 3mm ) ... deci voi avea toata usa un 2 straturi insumand 4mm iar in spatele difurilor 3 straturi de 7mm !

numa bine !
                          LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Nu sunt materialele..Cat e sa gasesti omul potrivit sa-ti faca asa ceva cu simt de raspundere si mana de lucru
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Care imi zice si mie un loc sigur in bucuresti de unde sa iau STP, ca in marie magazine nu am gasit .
                              sigpic
                              The MVP

Comment

Salut . Ma gandesc sa insonorizez portile de pe fata si sunt dispus sa cheltui 200 ron pe materiale . Mai dispun de 100 ron eventual ca sa insonorizez si putin din portbagaj ... Macar tabla de sus si poarta . Cam ce ar trebui sa cumpar ?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google