... Poze ai ?!
solutii insonorizat usile fata?
Collapse
X
-
Materialul este hushmat a200,are 3mm grosime,s-a asezat foarte usor
Comment
-
Of ... De ce nu intrebati inainte de a va apuca de treaba ?!
teai grabit si ...
1) daca ai facut economie de materia ( insonorizant doar scheletul ) trebea sa insonorizezi portiunea din spatele difului ... Si partea de prindere
2) trebea sa astupi decuparile din schelet ...
insonorizarea se face pentru rigidizare si creerea incintei ... Lasand gaurile neacoperite .. Efectul de incinta nu lai realizat ... Neinsonorizant in spatele difului ... Nu ai rigidizat ... Mai pe sleau ai insonorizat cam degeaba !
sper sa nu te superi !
obs: in poza dupa ce sa "racit" insonorizantul .. sa decupat doar gaura pentru dif !Attached FilesLOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
Trebuie sa ii dau dreptate lui dragos care mi-a luat-o inainte :P . Ai cam irosit banii aiurea . Mai cumpara un pachet si de data asta imbraca toata tabla de pe dinauntru si acopera gaurile neaparat !!!
iti urez succes
uite si doua poze de la mine ca sa completez ce a pus dragosLast edited by Pigoo; 7 November 2008, 03:31.sigpic
Comment
-
offf : cred ca intr-o buna zi nu o sa mai putem pleca cu masinile de pe loc de atatea puse pe ele (sub,statie,dif-uri cat mai mari si mai grele aluband,etc etc) toate maresc considerabil greutatea masini mai adaugi si un set de 5 persoane plus bagaje si e gata. eh lasa k mai frumos e o viteza de croaziera
on: urmeaza so fac si eu mai grea cu niste materiale de insonorizat dar ma gandeam mai la vara sau atunci cresc preturile?
Comment
-
alexutzu .. unde pui pasla ?!
sandstorm cred ca trebe sa faci audio extrem ca sa nu mai poti pleca cu masina de pe loc ! ca o mica obs : sunt competitori afara care au turnat beton in masini ... si ink le mai pot misca de pe loc pe rotile proprii si nu pe platforma ... asa ca mai gadesctete
speedo vezi ca ai primit un mare privat ;) pune mana si citestel
golankiss dami un add pe mess shokaliptiku si stam acolo de vbLOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
@shoka...pe fata de usa..problema e cand ploua ca se poate uda...eu unu am pus si se simte un pic de diferenta..si din punct audio si in privinta zgomotului..eu mi-am facut asta pana la vara cand o sa pun si eu insonorizant cum trebuielow....&.....slow
Comment
-
tocmai de asta team intrebat udne ai puso
vroiam sati spun sa ai grija sa nu se ude sau sa nu transpire !
ca si galagie deafara .. ajuta , ca muzica e doar o parere in schimb ...
spor pentru ceit propui la vara
poate ai sa citesti bine forumurile .. sa nu faci ca alti colegi forumisti ... sa arunci banii pe ferestrele largi deschise !LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
Comment