vreme frumoasa astept si io sa termin ce am inceput...
solutii insonorizat usile fata?
Collapse
X
-
vremea urata se poate repara cu ajutorul unui garaj si a unui pistol cu aer cald !
aseara , pana azi dimineatza la ora 3 am muncit la un logan ... plafon + 4 usi ...
se poate lucra f bine si pe vremea asta !LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
materiale am folosit mai multe ...
cantitatea de material .. depinde pentru ce faci insonorizarea !
tinand cont ca omul a vrut pentru confort s-au folosit mai putine materiale ( intr-un singur strat de rigidizare plus 1 strat de absorbtie ) ...LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
Am luat si eu 2 role de aluband 10cmX10m vreau sa ma apuc de usile fatza si portbagaj. Am vazut la Baumax ceva material (izolare fonica si termmica) ca un burete, 30lei/mp ce stiti de el? merita pus asa ceva prin portbagaj ? sau pe alt undeva ?
Comment
-
alubandul pe care lai luat nuti ajunge pentru 2 portiere si pentru portbagaj
din punctul meu de vedere nu faci nici macar o usa complet
ai grija sa nu pui 2 strturi unul peste celalalt ca nu tine ... de la caldura coace si se umfla ...
ai grija sa cureti bine zonele .. sa le degresezi
spor la treaba
cam cati bani ai dat pe cele 2 role ?
cat de burete nu stiu ce sati spun .. e cu celule inchise ?
absoarbe apa?
unde vrei sal pui ( unde anume in portbagaj ) ?Last edited by shokaliptiku; 9 February 2009, 16:29.LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
pai rolele au ajuns la 50 lei bucata, 2 metrii patrati , zici ca nu ajung pentru 2 usi ? Am uploadat o poza cu acel material izolator fonic si terminc, nu mare a absorbii apa am din acela 1,5 mp, vre-au sal pun pe plafon si daca mai ramane sa pun pe fata de plastic a usii. Oricum inca nu ma apuc pana cand nu mai am ceva detalii si sa mai strang materiale daca mai trebuie(inca vreo rola de Aluband). La boxele din spate mam gandit sa pun fonomin poate si aluband ... Astept pareri mersi
Comment
-
nu am reusit sa fac upload la poza in postul anterior si nu lam mai putut edita asa ca am sa fac un dublu postAttached Files
Comment
-
Salutari !
- intr-adevar insonorizarea este necesara, dar toata lumea stie ca un subwoofer de peste 400W dezmembreaza masina in timp. Aceasta folie poate preveni acest lucru ? sa "tina" masina inchegata ? sa nu se mai dezmembreze ?(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
Comment
-
Bine v-am gasit! Desi personal nu detin un Logan, in familie exista unul, si am considerat ca ar fi cazul sa 'va stresez' si pe Dvs. cu o intreabare... Am urmarit discutiile din toate topicurile dedicate 'antifonarii' si am observat ca multi doar doresc obtinerea unui rezultat satisfacator dpdv al muzicii. Eu as dori sa antifonez masina actuala (un cielo), doar cu scopul de a scapa de zgomotele de rulaj. Care ar fi cea mai buna solutie in cazul acesta?
Comment
-
Originally posted by shokaliptiku View Postmateriale am folosit mai multe ...
cantitatea de material .. depinde pentru ce faci insonorizarea !
tinand cont ca omul a vrut pentru confort s-au folosit mai putine materiale ( intr-un singur strat de rigidizare plus 1 strat de absorbtie ) ...
Comment
-
ce imi recomandati pt a-mi antifona masina fonic din interior spre exterior dar si invers detin muzica si vibreaza tot in masina,unde trebuie antifonata fonic cu ce ar trebui sa o antifonez cum se face si care sunt preturile pt o antifonare cat mai buna de preferinta am sa o fac eu ca trebuie sa stiu si eu chichitele masinii mele un logan,ast rasp si idei si pe mess nicu28bad(stau cam pe invisibile deci daca e sa imi lasati mesaj am sa va raspund pt poate o discutie mai aprofundata)sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment