If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut
Tocmai am dat comanda de Logan Prestige si vreu sa stiu cine imi poate pune o alarma cu pager, dar fara sa-mi pierd garantia la partea electrica.
Si ce parere aveti despre acest model de Logan asa pentru linistea mea sufleteasca
Pai alarma cu pager poti monta la dealer. Una cat de cat buna e in jir de 700 ron, una ceva mai performanta e 1000-1100 ron.
Despre Prestige am o parere buna, mai ales despre motor, e destul de puternic, daca exista versiunea asta cand am luat eu masina o algeeam fara sa stau pe ganduri.
Si eu luam prestige dar a aparut dupa cateva luni de la achizitia me de ambition 1.6
Alarme se pot monta si la firme specializate dar sa fii atent sa aiba colaborare cu un dealer dacia.
Eu asa am montat (nu-i cu pager) si la dealer doar mi-a pus o stampila prin care imi acorda garatia in cazul unor defectiuni electrice....
domne in constanta astia-s batuti in cap... deci ok am inteles ideea ca sa montez doar alarmele lor si alea la supra pret dar dece nu diversifica oferta?
alarma cea fantastica de la cobra fara telecomnda e 7.6mil iar cea cu telecomanda este 8.73mil... Si alarmele astea in afara de senzori la usi nu au nimic plus ca sirena tio monteaza in portbagaj si nu se aude...
are cineva idee in constanta ce facem? se zvoneste ca ar fi un service pe tepes voda pe care cei de la ``olteanu`` il accepta... stiti ceva?
In tulcea cum e treaba?
Ai 3 variante: ori o montezi la un centru de alarme, bineinteles, cu aviz de montare (ceea ce te sfatuiesc sa faci), ori o montezi in Tulcea, sau in Slobozia (mai bine in Slobozia decat in Tulcea).
la Viper platesti si firma,vezi la dealer ce alarme au si montezi acolo alarma eu asa am procedat (am pus un Premier) si stai linistit si cu garantia
eu totusi cred ca cele de la Viper sunt mai bune ca alea Cobra de la dealeri dacia,in primul rand au mai multi senzori si au telecomanda mai micuta si mai finuta
Ai 3 variante: ori o montezi la un centru de alarme, bineinteles, cu aviz de montare (ceea ce te sfatuiesc sa faci), ori o montezi in Tulcea, sau in Slobozia (mai bine in Slobozia decat in Tulcea).
poti sa argumentezi dece mai bine in slobozia? sunt mai priceputi sau sunt mai permisivi daca vi cu alarma ta???
Sony poti sa mergi la magazinul ala de la Trocadero, si vezi ca au mai multe modele de alarme. Din ce stiu eu ei au si service al lor unde le monteaza + garantie. Acum daca au si vreo intelegere de agreere cu dealer-ul Dacia, ramane de vazut.
poti sa argumentezi dece mai bine in slobozia? sunt mai priceputi sau sunt mai permisivi daca vi cu alarma ta???
Pai aia din Tulcea sunt cam varza pe partea electrica, aia din Slobozia in schimba fac treaba mai buna. Cu alarma ta nu stiu daca te lasa sa te duci, poti suna si sa intrebi.
OK... mi-a zis cineva ca pe tepes voda ar fi uni care ar avea ceva acord cu nea Olteanu acum ramane de vazut...
cred ca pana vine alarma imi iau de toate protectii pentru aripi presuri alarma senzori de parcare poate si jenti... si cum n-am pe ce sa le montez le pun prin casa pe jos trag conturu masini cu creta si gata am rezolvat problema...
voila... ZKR... )
cred ca pana vine alarma imi iau de toate protectii pentru aripi presuri alarma senzori de parcare poate si jenti... si cum n-am pe ce sa le montez le pun prin casa pe jos trag conturu masini cu creta si gata am rezolvat problema...
voila... ZKR... )
) pai sa stii la cat ti-au zis sa astepti pana vine MCV-ul...iti iei de toate pana atunci,si cand a venit le-ai montat pe toate odata
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment