Are cineva un manual de la Astra A10 ?
Alarme
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ce parere aveti de asa ceva: Alarma auto Maat GFM 861- Extreme 2?
Sau sa nu optez pt o alarma ce se monteaza pe telecomanda deja existenta a masinii?Last edited by Cezar; 22 October 2009, 22:11.
Comment
-
ce parere aveti de alarma asta http://www.be-loud.ro/produse/Alarme...e_Alarm_F-10R/.ms anticipat
Comment
-
salut ,
ce imi recomandati din modelele de mai jos : http://www.datasilvergrup.ro/alarmaautodiscovery500.htm
sau
Durerea de dinți este una dintre cele mai neplăcute experiențe, fiind adesea intensă și persistentă, afectând capacitatea de a mânca, vorbi și chiar de a dormi. Durerea poate apărea din diverse motive, de la igienă dentară deficitară până la infecții grave care necesită tratament medical. Cauzele durerii de dinți Pentru…
la ambele vreau sa le adaug modulul de ridicare geamuri.1.6 mpi cu un strop de redbull
Respect pentru ca imi pasa
Comment
-
momentan sunt in documentare...o sa mai dureze ceva pana sa scot banii din buzunar ptr o alarma , momentam am ceva pe ea dar nu mai sunt multumit. o sa te contactez la momentul potrivit...daca il mai ai bine , daca nu spor la vanzare o seara placuta1.6 mpi cu un strop de redbull
Respect pentru ca imi pasa
Comment
-
florin.vlad destul de scumpa pentru ce poate face
cauta pe goagal ... lea722 ... infinit mai buna ... la un pret daca nu ma insel .. identic !!!
vallio corecte sfaturile primite ...
cauta altceva ... putine performante la bani multi ...
plus ca firma ... nu prea am auzit de ea !
ca idee ... alarme pe care le-am vazut montate pe masini ..
si care sunt in primul rand fiabile ... asta conteaza foarte mult
in al II rand functiile pe care le au .. sunt mai mult decat suficiente .. :
wintec lea
black widow
ungo
maat
iar in cealalta cateorie de pretz
viper
clifford
Whistler
in orice ordine .... contand de la anumite nivele
si masina pe care este montata alarmaLOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
Comment