Originally posted by ADITZA
View Post
Senzorii de parcare
Collapse
X
-
Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
-
Originally posted by razvanypo View Postscoate pe rand senzorii din "receptor" si vezi care e ala care transmite tot timpul distanta zero si asa identifici problema.daca i-ai scos pe toti si tot mai iti arata O metrii pana la obstacol inseamana ca ai o problema cu receiveru.baftaLast edited by ADITZA; 25 December 2008, 13:32.DACIA LOGAN
Comment
-
Originally posted by ADITZA View PostI-am scos si imi arata obstacol pana il scot pe ultimul dupa care se opreste.Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
Originally posted by razvanypo View Postpai scoatel pe ultimul si bagai pe restu si vezi daca mai face,daca nu inseamna ca ai o problema cu receiveru dar dupa cate am vazut tu ai zis ca nu mai face cu toti senzorii scosi deci unul din senzori are ceva
Originally posted by razvanypo View Postpai scoatel pe ultimul si bagai pe restu si vezi daca mai face,daca nu inseamna ca ai o problema cu receiveru dar dupa cate am vazut tu ai zis ca nu mai face cu toti senzorii scosi deci unul din senzori are ceva
Care sa fie cauza si ce pot face?DACIA LOGAN
Comment
-
de obicei palaria ramine afara ca 1-2 mm daca trebuie scosi mai mult vezi sa nu fie cablu ros si sa faca atingere cu caroseria masini
inceara fiecare senzor individual daca dau aceiasi eroare e unitatea centrala
da un link cu tipul instalatiei poate senzori nu trebuiau ingropati ? sau sunt montati prea jos sau si mai rau sunt strimbi [indreptati in jos]baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Originally posted by ADITZA View Postdaca ii scot putin in afara merg bine
daca ii scot cativa milimetrii mai inafara din bara imi merg perfect.
Care sa fie cauza si ce pot face?sigpic
Comment
-
Senzorii de genul asta cu oglinda http://www.grandevero.ro/senzori-de-...e-parcare-dj-4 ...au vreun cablu care atarna urat prin spate?
Comment
-
http://www.comenzi.ro/product_info.p...oducts_id=1822
Ce parere aveti despre acesti senzori? M-ar tenta, mai ales ca sunt fara fir.
Comment
-
Arata destul de misto , numai ca display-ul ala nu-l vad racordat la vreo sursa de tensiune, asa ca posibil sa aiba bateri . Fiind cu wireless sigur se vor consuma destul de repede . In rest mi se par excelenti , iar designul este super. Daca si-a montat cineva asa ceva , va rog , poate ne oferiti si noua ceva mai multe detalii.
Cu stima, FLO.
Dar despre asa ceva , ce ziceti?
, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Comment