Cat credeti ca ma pot taxa la service pentru montarea unor senzori parcare wireles?
Senzorii de parcare
Collapse
X
-
eu am Type R in jur de 150 ron parca au costat.
le am montate de vreo 6 luni, sunt super multumit, la 20 de cm ramas el zice ca nu mai e nimic. in rest am o singura problema cu ele: iarna cand se uda pe acolo senzorii....e c-am nasol ca ingheata si el vede mereu obstacol...asa ca...oglinzile sunt sfinte.
ar trebui sa apara si senzori de parcare cu devigrare.
Comment
-
In mod normal orice interventie de'a ta sa a oricarei persoane neautorizate la instalatiile masini, duc la pierderea garantiei oferite de producator. In cazul tau la instalatia electrica. Dar cati dintre noi a fost sa-mi monteze senzori de parcare, xenoane, sisteme audio, in service autorizat Dacia ? Si sunt convins ca nu au avut probleme cand au fost sa-si faca reviziile. Bineanteles ca acum depinde si de oras sau servicele respectiv . Cat de norocos esti. Daca vrei sa nu ai probleme de genul asta, atunci mergi si te intereseaza cat te costa toata treaba asta la dealerul din orasul tau., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Originally posted by chi79 View Posthttp://www.comenzi.ro/product_info.p...oducts_id=1822
Ce parere aveti despre acesti senzori? M-ar tenta, mai ales ca sunt fara fir.
Comment
-
eu mi-am montat de o saptamana senzori luati din Deva de un coleg, de la Plus, cu 75RON. is fara afisaj, doar avertizare sonora. oricum nu foloseam afisajul ca ma uit in oglinzile laterale cand dau in spate, nu la display.
i-am montat impreuna cu un alt coleg cu care am mai montat un set de senzori cu ceva vreme inainte, pe masina lui, deci acum am avut deja experienta . montajul a durat cam 20min maxim in ambele cazuri. oricum, 4 maini fac minuni fata de 2. iar berea s-a dat la fata locului, ca sa nu raman dator.
senzorii chiar is utili, mie mi se par destul de aiurea luneta si portbagajul la logan, nu m-am obisnuit niciodata cu ele. tot timpul cand aveam impresia ca ma apropii prea mult mai aveam vreo jumatate de metru in spate...
ps: detecteaza de la 2m si dau 0 pe la 20cmLast edited by bro; 25 June 2009, 03:56.
Comment
Comment