Originally posted by crull
View Post
Statii Radio CB
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Octavian___32 View PostPentru ultima afirmatie adu' ceva argumente. Altfel e doar o parere, ok?
Am vazut cum un President face deosebirea de receptie fata de in Intek, asa ca exemplu (vorbim de statii).
Dar chiar nu conteaza, sustine ultima afirmatie cu fapte clare, daca nu...taci.
deci, +3dBi dat de Midland pt ML145 de ex e cu muuult mai aproape de adevar fata de +6dBi dat de President... probabil ca nici Midlandul nu are chiar +3dBi.. dar sunt destul de convins ca e f aproape de cifra asta.
e simplu sa spui ca nu stiu ce antena are +6dBi castig... orice ochi neavizat s-ar duce intins sa cumpere respectiva antena... cand de fapt e departe de ea acel castig.
mi se pare un pic jenant ca producator sa arunci astfel de specificatii in piata!!
de fapt, cele mai importante sunt testele.. nici nu ma intereseaza ce zic producatorii.. iar eu fac cate 3-4 pe zi si nu numai cu antenele pe care le vand... deci as putea sa imi exprim o umila parere!!
iar cat priveste statiile, aici e alta discutie... sunt de acord cu tine.. dupa multe teste eu tot la statie President m-am oprit pt masina mea.
Comment
-
Originally posted by Dan Georgescu View Post....Little Wyll are 96.5 cm...........si nu stiu ce ai impotriva ei?............ai avut si nu ti-a placut?sau care-i treaba?.............eu am una si sunt extrem de multumit.....tu ce "scule" ai?
Comment
-
Originally posted by crull View PostGarnatez si eu ca nici o antena din asta minune intre 30 -90 cm ,gen funk 90, little Wil , turbo x, mega ultra watt nu va da un castig de +3dBi niciodata, si nici nu exista termen de comparatie intre o antena din asta minune si una de 160 cm sau 200
Si daca esti mai vechi in "42".............folosesti cumva vreun difuzor suplimentar?............sau MA 35?...............si daca esti multumit de ele?...............multumesc anticipat.
Comment
-
Nu am inatmpinat probleme la copaci, am intrat cu ea in parcari subterane de 2 metri si sa ondulat foarte frumos.Difuzor am avut unul imprumutat, sunetu e mai cald printrun difuzor suplimentar.MA 35 nu am folosit dar am MA 31, nu le m ai folosesc, unu vorbeste mai tare altu mai incet, mai sunt cei cu amplificatoare care fac mult zgomot de fond si nu am rezistat cu ea in ureche.
Alan S9 sau 9 plus chiar e o antena fata de little Wil, Alan S9 aduce un castig de +4dB pe cand little Wil doar +0,8 dB
Comment
-
Originally posted by crull View PostGarnatez si eu ca nici o antena din asta minune intre 30 -90 cm ,gen funk 90, little Wil , turbo x, mega ultra watt nu va da un castig de +3dBi niciodata, si nici nu exista termen de comparatie intre o antena din asta minune si una de 160 cm sau 200
Originally posted by crull View PostNu am inatmpinat probleme la copaci, am intrat cu ea in parcari subterane de 2 metri si sa ondulat foarte frumos.Difuzor am avut unul imprumutat, sunetu e mai cald printrun difuzor suplimentar.MA 35 nu am folosit dar am MA 31, nu le m ai folosesc, unu vorbeste mai tare altu mai incet, mai sunt cei cu amplificatoare care fac mult zgomot de fond si nu am rezistat cu ea in ureche.
Alan S9 sau 9 plus chiar e o antena fata de little Wil, Alan S9 aduce un castig de +4dB pe cand little Wil doar +0,8 dB
Originally posted by crull View PostNu am inatmpinat probleme la copaci, am intrat cu ea in parcari subterane de 2 metri si sa ondulat foarte frumos.Difuzor am avut unul imprumutat, sunetu e mai cald printrun difuzor suplimentar.MA 35 nu am folosit dar am MA 31, nu le m ai folosesc, unu vorbeste mai tare altu mai incet, mai sunt cei cu amplificatoare care fac mult zgomot de fond si nu am rezistat cu ea in ureche.
Comment
-
[QUOTE=Dan Georgescu;802965]Originally posted by t.a.flo View Post
Ciudat ce spui tu....toti producatorii si comerciantii de Funk dau castigul +3 db................iar la little Wyll +4db........
Mie mi s-a demonstrat concret, acelasi pret, aceeasi inaltime, Midland Funk 90 este peste Wilson Little Will. Nu comentez alte comparatii cu alte antene, logic cu cat este mai lunga cu atat este mai buna, nu trebuie sa comparam mere cu pepeni... Stima "colegii".
Comment
-
[QUOTE=t.a.flo;806382]Originally posted by Dan Georgescu View Post
Nu stiu daca mai am ambalajul original al antenei... nu cred ca l-am mai pastrat, dar voi trece pe la magazin sa vad valorile scrise de producatori pe ambalaje. Experienta proprie bate (pentru mine, bineinteles) orice ar scrie comerciantii pe site-uri. Vorba cuiva, de mai sus... Unii scriu corect, altii scriu ca sa vanda...
Mie mi s-a demonstrat concret, acelasi pret, aceeasi inaltime, Midland Funk 90 este peste Wilson Little Will. Nu comentez alte comparatii cu alte antene, logic cu cat este mai lunga cu atat este mai buna, nu trebuie sa comparam mere cu pepeni... Stima "colegii".Last edited by Dan Georgescu; 24 December 2010, 03:50.
Comment
-
Atentie Wilson-ul este de doua feluri,made in China si made in USA .Daca este in cutie de carton si spicul separat in alta cutiuta de 10x10x1000 mm,atunci este made in USA , si nu se compara cu Wilson-ul bagat in tipla,cu tot cu spic.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by dan.gutu View PostAtentie Wilson-ul este de doua feluri,made in China si made in USA .Daca este in cutie de carton si spicul separat in alta cutiuta de 10x10x1000 mm,atunci este made in USA , si nu se compara cu Wilson-ul bagat in tipla,cu tot cu spic.
Comment
-
Prima mea antena cand am inceput sa folosesc eterul a fost Sirio Megawatt 4000 si vreau sa spun ca antena aceea poate.Am renuntat la ea deoarece da un aspect de velier loganului, atat Acum am un Sirio 1500 cu dubla bobina (atat la baza cat si pe spic) si un Midland de 1500w.Cu acestea masina mai arata a masina. In plus daca cititi ceea ce am postat la inceputul topicului o sa va realizati care e treaba cu "teflonul" antena ca sa poata trebuie sa fie mare, daca nu e mare nu trebuie sa avem pretentii. Stima si Sarbatori fericite
Comment
-
Originally posted by dan.gutu View PostDa, cu spicul mic pentru fixare in cutie ,este made in USA.
Daca tu esti multumit de ML 145 cu castig+3 dbi..eu cu Alan S9 care are+5db ar tre sa fiu supermultumit...voi incerca maine si-ti voi transmite cele petrecute.
Comment
-
Originally posted by Juristul2000 View PostPrima mea antena cand am inceput sa folosesc eterul a fost Sirio Megawatt 4000 si vreau sa spun ca antena aceea poate.Am renuntat la ea deoarece da un aspect de velier loganului, atat Acum am un Sirio 1500 cu dubla bobina (atat la baza cat si pe spic) si un Midland de 1500w.Cu acestea masina mai arata a masina. In plus daca cititi ceea ce am postat la inceputul topicului o sa va realizati care e treaba cu "teflonul" antena ca sa poata trebuie sa fie mare, daca nu e mare nu trebuie sa avem pretentii. Stima si Sarbatori fericiteLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
Comment