Originally posted by Dan Georgescu
View Post
Statii Radio CB
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by 1q Mitru View PostAcu tu te faci sau nu pricepi? Intreba-l pe Gutu maaaa nu pe mine! Sau las-o balta!
Originally posted by 1q Mitru View PostAcu tu te faci sau nu pricepi? Intreba-l pe Gutu maaaa nu pe mine! Sau las-o balta!
Comment
-
Alo discutati despre CB,nu despre cotiera si cum trebuie folosita.Colegu' Georgescu sa stiti ca este foarte mult, o viteza medie de 150 km/h.Si o intrebare off,dece puneti acele puncte dupa anumite cuvinte ?Nu va suparati ca am intrebat !LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by dan.gutu View PostAlo discutati despre CB,nu despre cotiera si cum trebuie folosita.Colegu' Georgescu sa stiti ca este foarte mult, o viteza medie de 150 km/h.Si o intrebare off,dece puneti acele puncte dupa anumite cuvinte ?Nu va suparati ca am intrebat !
Originally posted by dan.gutu View PostAlo discutati despre CB,nu despre cotiera si cum trebuie folosita.Colegu' Georgescu sa stiti ca este foarte mult, o viteza medie de 150 km/h.Si o intrebare off,dece puneti acele puncte dupa anumite cuvinte ?Nu va suparati ca am intrebat !
Comment
-
Pai este stabila oriunde,daca are talpa magnetica adecvata lungimii antenei,dar tehnic,cel mai bine,este pe mijlocul plafonului.Am vazut MCV-uri in trafic,cu antena lipita pe lateral,bineinteles avea montura cu fluture.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
se simte pt finalii statiei si la emisie.la receptie mai putin.
daca ai swr-ul peste 3-4 si emiti ceva mai mult statia se supraincalzeste si arzi finalii pentru ca o parte din puterea de emisie se intoarce in statie;La un swr de 3 pt o statie de 4 w ai pierdut un watt ce se reflecta in finalul statiei iar distanta si calitatea emisiei scade considerabil
Comment
Comment