Uite aici cateva informatii utile in privinta statiilor si antenelor,ca sa stii ce cauti.
Statii Radio CB
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Colegul RAZVAN-005 are dreptate ! Nu poate nimeni sa imi zica o parere despre antena Midland-ML145 ??
Cautand pe net am gasit asta :Attached FilesMai este mult pana departe ...sigpic
Comment
-
am fost in iarna la timisoara...am prins drum fff liber si si-a facut statia mea treaba foarte bine evitand vreo 3-4 radare (le aflasem la 4-5 km inainte, nici nu iti trebe mai mult) si am mers chiar intins si la dus si la intoarcere fara frica de radare, si-a scos bani cre ca de 5 ori statia asta
Comment
-
Originally posted by nicu_rcn View Postce parere aveti despre statia asta?
merita 200 de lei (fara antena)?
si danita 640 nu e de lepadat , clona foarte reusita de prezident ,
o alta statie serioasa stabo 3003
in principiu feritiva de statiile cu SMD , adica dalea moderne cu enspe mii de butoane
am trecut de la danita 640 la un prezident din 1996 , nu exista comparatie
640 e o statie beton la pretul ei dar prezident wilson are o modulatie de pica , am avut controale de la 27 km [masurati cu nenea google]si asta cu 4 w si sirio mw4000
foarte importanta este modulatia nu puterea , in special camionagii de obicei nu raspund la statiile ce se aud incet sau fara modulatie dar vor raspunde imediat daca "vi serios pe statie "
de obicei cu danita puneam de 2 ori intrebari despre trafic si poate primeam un raspuns , cu prezidentul asta vechi intreb o data si primesc de la 3 raspunsuri in susbaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
Comment