Originally posted by stoicanu
View Post
Statii Radio CB
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
salutare, de curand mi-am achizitionat si eu o statie radio CB K-PO K500, 10W + Antena Radio CB Premier ML 145 magnetica ca pret a fost 380 lei si calibrarea inca 30 de lei. Pana acum mi-am facut treaba cu ea, eu zic ca este destul de ok calitate pret... dar ca firma nu am auzit mare lucru despre k-po.
mai are cineva pe masina statia aceasta?Can't touch this !
Comment
-
Am achizitionat si eu recent un President Truman si antena President Montana Export,...
Am verificat antena cu un RigExpert AA-200, dar curba era cam "sifonata", nu era lina, dar "v"-ul curbei era la 1.2.
Poate fi un rezultat bun ?..chiar daca "bratele" curbei sunt cu zigzag-uri..?
P.S. Antena a fost pe plafon, cu usile inchise cand s-a facut masuratoarea...passion 1.5 DCi
Comment
-
Statie Storm discovery II
-4w
-antena avanti de 175cm
-foarte multumit
Statie 278lei....Antena 150lei...fara calibrare din Autocenter Iasi
Comment
-
Originally posted by livas View PostAm achizitionat si eu recent un President Truman si antena President Montana Export,...
Am verificat antena cu un RigExpert AA-200, dar curba era cam "sifonata", nu era lina, dar "v"-ul curbei era la 1.2.
Poate fi un rezultat bun ?..chiar daca "bratele" curbei sunt cu zigzag-uri..?
P.S. Antena a fost pe plafon, cu usile inchise cand s-a facut masuratoarea...
Daca am o statie la vanzare pe unde se poate posta anuntul?sigpic
Comment
-
iti dai seama ca nu am pretentie sa faca ce face o statie de 10 mil..ca am un bitrex pro-m4 cu antena ml 145 si sunt foarte multumit de ea..am reusit sa emit si pe vro 15 km..si dasta sunt curios de asta daca este buna..Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
Comment