N-am zis ca are amplificator, asta mi s-a parut a fi. Asadar, dintre antenele scurte, de pana intr-un metru, care e cea mai ok pe emisie/receptie? Mentionez ca statia e o Danita de 4w.
Statii Radio CB
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Atunci, Little Wil sa fie. De cand ai precizat-o am tot stat sa citesc pe forumuri parerile celor care o folosesc si-i vad pe toti multumiti de performante. Acum, o noua intrebare, ai idee unde o pot calibra dupa ce o iau? Un numar de telefon, ceva, pe pm, ca sa nu facem reclama.
Multumesc.
Comment
-
Bun, ofera detalii. Cum deosebesc falsul de original ?
Comment
-
Din cate stiu eu trebuie sa fie Made in Usa, mai multe nu stiu exact, am un amic care este pasionat de tot ce inseamna Cb, si el mi-a spus de ele.( am vrut sa iau si eu una, la un pret ok, si mi-a spus ca in Romania se aduc mai mult replici de Little Will).
Daca stie cineva mai multe sa exemplifice.sigpic
Comment
-
Originally posted by usr1 View PostPentru toti cei care se "teme" sa nu le gaureasca statia politia mai bine va luati un scanner de frecventa si gata ;)''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
-
-
Am primit Radio Splitere daca vrea cineva, sunt la 70 de lei daca nu ma insel, trebuie sa intreb la firma.
Comment
Comment