Mda...le asculti numai asa de chestie ))
Statii Radio CB
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dan.gutu View PostDaca vine organu' la usa si m-a prinde cu scanerul pe frecventa politiei,asta e,suport consecintele.Atata timp cat nu perturb comunicarea, nu divulg ''secretele'' auzite si nu le folosesc pentru a ma sustrage de la respectarea legii,eu cred ca totul este ok.Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Pai dece sa il ia,ca este al meu ? Poate ma avertizeaza sa nu mai fac de alta data si gata .De unde dracu sa stie ala ca ascult eu,daca suna cineva,ma uit pe vizor,ascund scanerul,scot filmul de la contorul de curent ,ca nu stiu cine poate sa fie si apoi deschid.Am glumit,eu stiu cel putin 5-6 ca mine,oricum eu sunt in faza de cercetare,sa pot deveni radioamator cu acte in regula si atunci cumpar o scula ca asta http://www.kenwood.eu/products/comm/...mode/TS-2000E/ .LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Vad ca iar e liniste pe aici... mai anim eu putin treaba.. sper sa nu incalc in niciun fel regulamentul.
www.**************.ro
Vor veni in curand multe articole interesante.
Enjoy!!
Comment
-
Am si eu o intrebare....
Acu ceva timp am fost sa-mi cumpar si eu o statie ca tot omu , pentru ca nu am avut masina in ultimul timp nam avut unde sa o probez , eri a trebuit sa ajung la bucuresti cu o masina si pentru ca masina e capabila am luat si statia s-o probez dar debia gaseai frecventa bazaia in continuu si cand gaseam cate unu care se auzea bine cand termina de vorbit bazaia foarte tare , pierdea semnalul si tot felul de chestii de genu asta in conditiile in care ala de la magazinu ce mi-a vanduto mi-a zis ca nici macar calibrare nu necesita...Am inteles de la cineva ca ar trebui montat un filtru de frecventa cum este rds-ul la radio, stie cineva sa ma lamureasca si pe mine cum sta treaba?(cobra 19 dx iv eu. iar antena este tot cobra dar nu mai stiu modelul exact).Va salut pe totiLast edited by bracsau; 18 October 2010, 17:25.
Comment
-
O antena si daca o montezi la 20-30 cm in alta parte fata de cum a fost calibrata,tot trebuie facuta calibrare,de montat pe o alta masina nici nu mai vb.Zgomotul de fond cred ca este de la reglajul statiei,squelch-ul trebuie ajustat pana nu mai auzi zgomote de fond.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by bracsau View PostAm si eu o intrebare....
Acu ceva timp am fost sa-mi cumpar si eu o statie ca tot omu , pentru ca nu am avut masina in ultimul timp nam avut unde sa o probez , eri a trebuit sa ajung la bucuresti cu o masina si pentru ca masina e capabila am luat si statia s-o probez dar debia gaseai frecventa bazaia in continuu si cand gaseam cate unu care se auzea bine cand termina de vorbit bazaia foarte tare , pierdea semnalul si tot felul de chestii de genu asta in conditiile in care ala de la magazinu ce mi-a vanduto mi-a zis ca nici macar calibrare nu necesita...Am inteles de la cineva ca ar trebui montat un filtru de frecventa cum este rds-ul la radio, stie cineva sa ma lamureasca si pe mine cum sta treaba?(cobra 19 dx iv eu. iar antena este tot cobra dar nu mai stiu modelul exact).Va salut pe toti
Atentie mare si la reglajul squelch-ului !!!!.. pt ca de fapt daca squelch-ul este reglat corect si antena este calibrata ar trebui totusi sa mearga.. chiar daca merge mai nashpa!!!!!
Comment
-
salut. am primit de la cineva 2 statii intek mt-446ex. pe ea scrie pmr, din cate sti eu inseamna ca e o statie gen walkie tokie dar pe ea mai scrie si FM transceiver si am interesa daca are vreo treaba cu frecventa fm a statiilor cb. am gasit pe net niste specificatii ale statiei:
INTEK MT-446EX - Statie Radio Portabila 446MHz PMR
Professional PMR446 UHF FM 16 channels handheld transceiver with diecast aluminum chassis, for business and professional use.
PC programmable (with optional programming kit). 4W RF Mosfet transmitter (power limited to 0.5W for CE version). CTCSS, DCS, Time Out Timer, SCAN. Waterproof earset-microphone jack.
Full set includes main unit, 7.2V Li-Ion 1200mAh battery pack and desk type quick charger. Rubber flexible fixed antenna.
Features
CE VERSION
> Band 446 MHz UHF FM
> 0.5W ERP transmitter power
INTERNATIONAL VERSION
> Frequency range 400-470 MHz
> 4W/1W RF transmitter power
> Narrow/wide TX deviation adjustable
GENERAL
> 16 channels (factory pre-programmed)
> Time-Out-Timer / Low battery warning
> Dual color RX/TX LED indicator
> 50 CTCSS / 106 DCS tones (Enc/Dec)
> Programmable functions : Channel /
Frequency / Squelch level / CTCSS and
DCS tone (Encoder /Decoder) / SCAN /
Time-Out-Timer / Transmitter Hi-Low
power (I/V)
Comment
-
Pai n-au nici o legatura cu banda de 27 Mhz, aceasta estea frecventa pe care lucreaza statiile cb.Nu le poti poti folosi ca si statii cb,la tine scrie " requency range 400-470 MHz ".In schimb par foarte bune pentru walkie-talkie...la 4w,baterie 7.2V Li-Ion 1200mAh...e ceva de ele.= ABS Plus 1.6 Mpi =
Comment
-
-
-
salut sunt radu am si eu o intrebare cat atre lungimea batul la cea mai lunga antena care poate fi pusa pe un turism respectiv logan astept sms numai bine idul savoiu_rf82@yahoo.com si nr tel 0723765174,0766438564SRF TARGOVISTE
Comment
-
Ai dat drumul acestui site?...cel de care vorbesti aici?...........astept sa ajung si eu totusi pana la tine........
Originally posted by C0nNeXxX View PostAm facut si yo cateva poze pt. cine vrea sa vada cum mi am montat yo statia
Urmeaza sa mi iau un cablu mai lung pt. antena ca sa pot trage firu frumos pe sub mocheta pana in portbagaj si de acolo sa vin cu el frumos pe langa geam.
Pt. cine are neclaritati sa nu ezite sa ma intrebe
P.S. Statia este doar intepenita acolo in caz ca vreau sa o iau cu mine are un conector la firu' de curent
Comment
-
TUTORIAL CALIBRARE ANTENA STATIE RADIO <<click
sper ca e destul de explicit, chiar si pt cei incepatori.
suplimentar am pus si filmuletul si cred ca ajuta ca sa vedeti practic despre ce e vorba.. chiar daca e in engleza.
reflectometre nu trebuie sa va cumparati ca alea din poze.. alea sunt in jur de 150-200 ron
se gasesc si mult mai ieftine.
bafta!!
Originally posted by meghitz View Postreflectometre nu trebuie sa va cumparati ca alea din poze.. alea sunt in jur de 150-200 ron
se gasesc si mult mai ieftine.
e vorba de a doua poza.
Comment
Comment