Statii Radio CB

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• poti sa ajungi la Petrosani? ...si iti trimit eu gratis acolo.. te costa doar cauciucul 18 ron pt talpa de 16 cm.
    cauciuc pt talpa de 15 cm nu am
    ai masurat-o?
    ce antena ai?
    Last edited by meghitz; 20 November 2010, 23:11.
    VAND STATII AUTO CB. Garantia a doua decenii de experienta radio!

Comment

• Am un Sunker CB 115, 1480 mm, cu talpa de 15 cm. Dar apropo, e finut rau, cu ce se poate inlocui sa nu se mai rupa asa repede?!
      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• antena!!

sunt rau, stiu, dar m-am saturat sa latru pe toate forumurile sa va luati antene de firma.

Comment

• Poi? Ce are antena?

Am statie Midland Alan 48 Multi Plus, si antena asta! Mie mi s-a parut ca se comporta bine...
          Last edited by virago; 20 November 2010, 23:55. Reason: Automerged Doublepost
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• poi... chiar tu ai zis... cauciucul de ex.. e finut rau!! ;)

la Midland, Sirio, President nu e asa finut... e destul de rezistent!!

iar Sunker, e departe de a fi o antena premium!!

parerea mea, nah!!

Comment

• Meghitz....ce parere ai de Midland 278?........am incredere in ceea ce spui tu............esti tatic printre noi....multumesc anticipat.

.............Si apropo....................Little Wyl ,este o antena buna..............zice lumea.............de ce nu are protectie de cauciuc?
              Last edited by Dan Georgescu; 21 November 2010, 00:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• pai uite am scris aici despre Midland 278

Cred ca daca stai si citesti ce am scris la fiecare statie si te pricepi macar un pic la cativa termeni tehnici, iti poti alege ff usor statia care ti se potriveste cu ajutorul la ceea ce am scris pe site-ul meu.

Concluzionand, Midlandurile sunt niste statii cu o modulatie f buna, au pretul putin peste media celorlalte statii de pe piata, pret mai mult decat justificat daca tinem cont de calitatea acestora.. si stai cu ele lejer in fata. In schimb producatorul lor respinge total ideea de squelch automat pt cine este fan al acestei functii.

Midland 278 este o statie de generatie noua, de 10 wati, iar cu o antena f buna cred ca te distingi lejer fata de ceilalti in trafic. Singurul ei dezavantaj este ca nu poti iesi cu ea in tarile civilizate ale Europei si sa te apuci mai ales sa emiti.

Mie mi se pare o statie extrem de robusta mai ales daca ai de gand sa lucrezi f des cu ea. Per total, e o alegere f ok.. sigur nu gresesti alegand-o.

de Little Wyl nu stiu mai nimic.. nu comercializez antena asta si nici nu mi-a trecut niciuna pe la calibrat pana acum.
                pai sa inteleg ca neavand protectie de cauciuc iti zgarie vopseaua?!
                Last edited by meghitz; 21 November 2010, 00:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by meghitz View Post

sunt rau, stiu, dar m-am saturat sa latru pe toate forumurile sa va luati antene de firma.
                  Latrat nelatrat eu am un midland ml145 de la tine si uite ca s-a rupt cauciucul de pe magnet. Oare nici asta nu e de firma?
                  Last edited by alex86; 21 November 2010, 18:05.

Comment

• Si eu am avut un Midland ML145 la care sa-a rupt cauciucul. Era mai subtire ca un balon. Nu l-am cumparat de la meghitz ci dintr-un supermarket. Oricum antena a mers si merge si acum OK. A fost reparata cu folie autocolant.
                    Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

Comment

• Originally posted by alex86 View Post
                      Latrat nelatrat eu am un midland ml145 de la tine si uite ca s-a rupt cauciucul de pe magnet. Oare nici asta nu e de firma?
                      orice antena ai avea odata tot se rupe cauciucul
                      daca o dai jos zi de zi de pe masina si o pui sus sau nu o folosesti nu se rupe asa usor
                      daca o lasi mai mult timp antena pe masina mai ales vara se lipeste se incinge , cam orice antena ai tot se rupe , si la mine s-a rupt , e o antena mai slabuta luata si aia second dar merge binisor
                      Its just a car ...

Comment

• Vad ca nu sunt singurul cu problema asta, n-o fi ea antena de firma dar cum putem rezolva problema asta?! a gasit careva metoda buna??

Comment

• Se gasesc niste cauciucuri,aduse din Polonia,sunt mai groase,dar si ele au un neajuns,la cele de 120,exista pericolul sa se desprinda mai repede la viteze mai mari.Cred ca acel cauciuc,este foarte subtire,pentru a face distanta dintre magnet si suprafata de prindere,cat mai mica.
                          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Originally posted by san View Post
                            Si eu am avut un Midland ML145 la care sa-a rupt cauciucul. Era mai subtire ca un balon. Nu l-am cumparat de la meghitz ci dintr-un supermarket. Oricum antena a mers si merge si acum OK. A fost reparata cu folie autocolant.
                            Deci daca pui autocolant e destul? Probleme nu creaza nu!?

Comment

• Pune un autocolant de forma rotunda mai mare decat talpa antenei (la o talpa de 120 pui un autocolant de 160) si nu o sa mai ai probleme. Autocolantul il lipesti pe tabla, iar culoarea la alegere.

Comment

• Este evident ca daca tii in permanenta antena pe masina vara in soare sau daca o folosesti zi de zi, acel cauciuc se coace si se rupe... cunosc destule cazuri concrete care au schimbat cauciucul fix din cauza asta toti.

Insa este cel putin la fel de evident ca unele antene au acel cauciuc mai rezistent si altele nu. In opinia mea, Midlandul este o antena care are cauciucul ala destul de bun dar nu e nici ala imbatabil in astfel de conditii... fiind incomparabil din punct de vedere al calitatii materialului cu alte antene mai ieftine.
                                Eu de ex folosesc tot o antena Midland ML145 de aproape un an si o tin pe masina in medie 2 ore pe saptamana si este ca noua!!
                                Pentru Midland eu am acele cauciucuri de rezerva in permanenta pe stoc si costa f putin cred eu: 16 ron pt talpa de 12 cm si 18 ron pt talpa de 16 cm!! .. deci nu cred ca e un capat de tara pt cei care le folosesc intens sa schimbe o chestie de asta macar o data pe an.

Acum, daca aplicati alte solutii gen pus folie, modificat lungimea cablului, etc.. vedeti ca vi se schimba reflectata la antena si aceasta trebuie refacuta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google