Originally posted by BR-17-KOZ
View Post
Statii Radio CB
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Salutare, am montat o statie pe masina mea (hyundai accent) si am si eu o mica problema, cand aprin farurile xenon am un bruiaj. Ce as putea sa fac ?! Statia este legata la bricheta masinii, de fapt la priza suplimentara. Instalatia xenon are un plus legat direct pe baterie. Astept raspunsuri, toata stima!sigpic
Comment
-
Originally posted by PrietenCuTine View PostSalutare, am montat o statie pe masina mea (hyundai accent) si am si eu o mica problema, cand aprin farurile xenon am un bruiaj. Ce as putea sa fac ?! Statia este legata la bricheta masinii, de fapt la priza suplimentara. Instalatia xenon are un plus legat direct pe baterie. Astept raspunsuri, toata stima!
Comment
-
Originally posted by t.a.flo View PostEu am testat personal cu o statie Alan 42 si un little will, dar nu se ridica la performantele antenei pe care am achizitionat-o in pachet-ul initial, adica Midland Funk90, care este chiar putin mai scurta. In plus, daca nu ma insel, are fix aceeasi montura cu Alan S9 si poti folosi acelasi magnet pentru ambele antene. Stima.
Originally posted by PrietenCuTine View PostCum arata acel filtru ai idee ?! Am mai intrebat pe alte topicuri de specialitate si cica balastul de la xenon intra in radiofrecventa cu banda din statie si nu merge cu nici un filtru. Daca ai idee cum arata acel filtru ti-as firecunoscator daca ai pune o poza.
Comment
-
[QUOTE=Dan Georgescu;795545]???????????sa inteleg ca nu esti multumit de Midland 42 cu Little Will?........ce anume nu-ti place?.............si daca-i asa cum spui tu......sigur ca-mi voi achizitiona un Fank 90.
Am facut un test comparativ intre cele 2 antene in aceleasi conditii si Midland Funk 90 a iesit castigator atat la masuratori cat si la proba practica cu Alan-ul 42. Little Will nu a "castigat" pucte decat la aspect, dar pe mine mai putin ma interesa acest lucru. Depinde dupa ce criterii faci comparatia... Parerea mea.
Comment
-
[QUOTE=t.a.flo;796829]Originally posted by Dan Georgescu View Post???????????sa inteleg ca nu esti multumit de Midland 42 cu Little Will?........ce anume nu-ti place?.............si daca-i asa cum spui tu......sigur ca-mi voi achizitiona un Fank 90.
Am facut un test comparativ intre cele 2 antene in aceleasi conditii si Midland Funk 90 a iesit castigator atat la masuratori cat si la proba practica cu Alan-ul 42. Little Will nu a "castigat" pucte decat la aspect, dar pe mine mai putin ma interesa acest lucru. Depinde dupa ce criterii faci comparatia... Parerea mea.
Comment
-
[QUOTE=Dan Georgescu;796860]Originally posted by t.a.flo View Post
Multumesc..............m-ai pus pe ganduri...............sigur Little Wil era ok?........n-avea vreun scurt?
Comment
-
Statie Radio CB Albrecht AE 6890
Statie Radio CB Albrecht AE 6890 cu fata detasabila +antena Micro 30
cum vi se pare combinatia asta.
as vrea sa imi iau si eu o satie cb dar nu imi plac antenele mari.(1300-2100mm)
aceasta statie am gasit-o la pachet cu aceasta antena si nu reusesc sa iau o decizie (nu cunosc prea multe in domeniu)
pretul este de 700.00RON
voi ce ma sfatuiti?Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Originally posted by PrietenCuTine View PostSalutare, am montat o statie pe masina mea (hyundai accent) si am si eu o mica problema, cand aprin farurile xenon am un bruiaj. Ce as putea sa fac ?! Statia este legata la bricheta masinii, de fapt la priza suplimentara. Instalatia xenon are un plus legat direct pe baterie. Astept raspunsuri, toata stima!
Comment
-
Originally posted by razvan05 View PostStatie Radio CB Albrecht AE 6890 cu fata detasabila +antena Micro 30
cum vi se pare combinatia asta.
as vrea sa imi iau si eu o satie cb dar nu imi plac antenele mari.(1300-2100mm)
aceasta statie am gasit-o la pachet cu aceasta antena si nu reusesc sa iau o decizie (nu cunosc prea multe in domeniu)
pretul este de 700.00RON
voi ce ma sfatuiti?
S-a mai scris pe aici pe undeva... Antena cotribuie cu 70% la performanta sistemului. Degeaba iti iei o statie de soi si antena este varza... sunt bani cheltuiti degeaba. Sa stii ca exista si antene mai scurte dar performante... Iti dau doar un exemplu, Midland Funk 90. Nu are rost sa te zgarcesti la bani cand cumperi statia si antena. Eu mi-am luat pachetul Alan 42 cu Funk 90 si casti si sunt foarte multumit. M-a "scos" de la cateva amenzi bune. S-a amortizat in 2 saptamani.
Comment
-
[QUOTE=t.a.flo;796954]Originally posted by Dan Georgescu View Post
Nu avea scurt, era sigur ok, dar era mai bun Funk-ul. Nu mai stiu exact valorile, a masurat multe chestii, dar tin minte ca inginerul care mi le-a instalat si testat a precizat ca la toate capitolele e mai buna. Stima.
Comment
-
"comerciantii" de obicei dau in specificatii ceea ce primesc de la producator .. iar daca producatorii mint atunci noi nu suntem mai presus de ei
un producator extrem de cunoscut care minte la specificatii este asta: http://www.president-electronics.ro/...odus.php?id=53
antena asta nici in visele ei nu va avea castig +6dBi .. mai ales ca are doar 1.5 metri.
uite de ex o antena care sigur are +6dBi sau undeva pe acolo !! Sirio Megawatt 4000
dar are 2 metri!!
nici Little Wyll-ul ala nu are cum sa aiba +4dBi la cei 96 cm ai ei.. garantat!!
producatorii care in mod sigur nu mint in specificatii sunt Midland si Sirio.. asta am apreciat f mult la ei.
Comment
-
Pentru ultima afirmatie adu' ceva argumente. Altfel e doar o parere, ok?
Am vazut cum un President face deosebirea de receptie fata de in Intek, asa ca exemplu (vorbim de statii).
Dar chiar nu conteaza, sustine ultima afirmatie cu fapte clare, daca nu...taci.
Comment
-
Garnatez si eu ca nici o antena din asta minune intre 30 -90 cm ,gen funk 90, little Wil , turbo x, mega ultra watt nu va da un castig de +3dBi niciodata, si nici nu exista termen de comparatie intre o antena din asta minune si una de 160 cm sau 200
Comment
Comment