Statii Radio CB

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by crull View Post
    Garnatez si eu ca nici o antena din asta minune intre 30 -90 cm ,gen funk 90, little Wil , turbo x, mega ultra watt nu va da un castig de +3dBi niciodata, si nici nu exista termen de comparatie intre o antena din asta minune si una de 160 cm sau 200
    ....Little Wyll are 96.5 cm...........si nu stiu ce ai impotriva ei?............ai avut si nu ti-a placut?sau care-i treaba?.............eu am una si sunt extrem de multumit.....tu ce "scule" ai?

Comment

• Originally posted by Octavian___32 View Post
      Pentru ultima afirmatie adu' ceva argumente. Altfel e doar o parere, ok?

Am vazut cum un President face deosebirea de receptie fata de in Intek, asa ca exemplu (vorbim de statii).
      Dar chiar nu conteaza, sustine ultima afirmatie cu fapte clare, daca nu...taci.
      imi pare rau ca nu am toate datele despre antenele in cauza de care discutam mai sus si pe care le mi le cere vertload.exe sau loadcoil.exe pt a face niste calcule ca sa vezi rezultatele generate de acestea si ceea ce dau producatorii... si abia atunci sa vezi discrepante!!!
      deci, +3dBi dat de Midland pt ML145 de ex e cu muuult mai aproape de adevar fata de +6dBi dat de President... probabil ca nici Midlandul nu are chiar +3dBi.. dar sunt destul de convins ca e f aproape de cifra asta.
      e simplu sa spui ca nu stiu ce antena are +6dBi castig... orice ochi neavizat s-ar duce intins sa cumpere respectiva antena... cand de fapt e departe de ea acel castig.
      mi se pare un pic jenant ca producator sa arunci astfel de specificatii in piata!!

de fapt, cele mai importante sunt testele.. nici nu ma intereseaza ce zic producatorii.. iar eu fac cate 3-4 pe zi si nu numai cu antenele pe care le vand... deci as putea sa imi exprim o umila parere!!

iar cat priveste statiile, aici e alta discutie... sunt de acord cu tine.. dupa multe teste eu tot la statie President m-am oprit pt masina mea.
      VAND STATII AUTO CB. Garantia a doua decenii de experienta radio!

Comment

• Originally posted by Dan Georgescu View Post
        ....Little Wyll are 96.5 cm...........si nu stiu ce ai impotriva ei?............ai avut si nu ti-a placut?sau care-i treaba?.............eu am una si sunt extrem de multumit.....tu ce "scule" ai?
        Nu am nimic impotriva ei , dar imi e greu sa gred castigul de +3dBi (adica 0,8 dB), nu am testat funk dar am testat pe celalalte din categoria asta , mici si super bune si toate m au dezamagit. Eu folosesc tot un Alan42 dar cu antena asta si se descurca bine.

Comment

Garnatez si eu ca nici o antena din asta minune intre 30 -90 cm ,gen funk 90, little Wil , turbo x, mega ultra watt nu va da un castig de +3dBi niciodata, si nici nu exista termen de comparatie intre o antena din asta minune si una de 160 cm sau 200
          Imi pare rau ca nu am cum sa-ti demostrez........dar daca vreodata vei ajunge in Bucuresti promit sa-ti arat."marile"diferente intre Little Wyl si celelalte antene.....................stiu si eu ca americanii sunt prosti...............dar aceasta antena este cea mai vanduta in lume..................oare de ce..........pentru ca totusi este mai scumpa decat multe altele de 1,6M.................

Originally posted by crull View Post
          Nu am nimic impotriva ei , dar imi e greu sa gred castigul de +3dBi (adica 0,8 dB), nu am testat funk dar am testat pe celalalte din categoria asta , mici si super bune si toate m au dezamagit. Eu folosesc tot un Alan42 dar cu antena asta si se descurca bine.
          Si ce faci cu copacii pe sub care treci?.....................si eu afara folosesc un Alan S9

Si daca esti mai vechi in "42".............folosesti cumva vreun difuzor suplimentar?............sau MA 35?...............si daca esti multumit de ele?...............multumesc anticipat.
          Last edited by Dan Georgescu; 22 December 2010, 00:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Nu am inatmpinat probleme la copaci, am intrat cu ea in parcari subterane de 2 metri si sa ondulat foarte frumos.Difuzor am avut unul imprumutat, sunetu e mai cald printrun difuzor suplimentar.MA 35 nu am folosit dar am MA 31, nu le m ai folosesc, unu vorbeste mai tare altu mai incet, mai sunt cei cu amplificatoare care fac mult zgomot de fond si nu am rezistat cu ea in ureche.

Alan S9 sau 9 plus chiar e o antena fata de little Wil, Alan S9 aduce un castig de +4dB pe cand little Wil doar +0,8 dB

Comment

Ce antene ai tu?................sunt de acord doar ca antenele peste 2 m sunt mai performante..

Nu am inatmpinat probleme la copaci, am intrat cu ea in parcari subterane de 2 metri si sa ondulat foarte frumos.Difuzor am avut unul imprumutat, sunetu e mai cald printrun difuzor suplimentar.MA 35 nu am folosit dar am MA 31, nu le m ai folosesc, unu vorbeste mai tare altu mai incet, mai sunt cei cu amplificatoare care fac mult zgomot de fond si nu am rezistat cu ea in ureche.

Alan S9 sau 9 plus chiar e o antena fata de little Wil, Alan S9 aduce un castig de +4dB pe cand little Wil doar +0,8 dB
              Unde ai citit tu db pentru fiecare antena?..............sa inteleg cumva ca ai vreun aparat cu care ai facut "tu".masuratorile?daca esti curios intra pe un site american de C.B.,cauta Little Wyll si vezi ce spune americanul despre ea.Iti repet ce eu nu vand si nici n-am prieteni care comercializeaza asa ceva........deci sunt impartial........si spun ceea ce spun din experienta proprie.......si deabia acum am vazut..............probabil ca la Calarasi copacii sunt mai inalti decat in Bucuresti.....eu cu un Alan S 9 iau totti copacii.............iar in suermarcheturi dau jos Little Wyll.............mi-ar parea rau sa-l indoi.

Nu am inatmpinat probleme la copaci, am intrat cu ea in parcari subterane de 2 metri si sa ondulat foarte frumos.Difuzor am avut unul imprumutat, sunetu e mai cald printrun difuzor suplimentar.MA 35 nu am folosit dar am MA 31, nu le m ai folosesc, unu vorbeste mai tare altu mai incet, mai sunt cei cu amplificatoare care fac mult zgomot de fond si nu am rezistat cu ea in ureche.

Multumesc..............m-am lamurit..............nu-mi mai cumpar.
              Last edited by Dan Georgescu; 22 December 2010, 12:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• [QUOTE=Dan Georgescu;802965]
                Originally posted by t.a.flo View Post

Ciudat ce spui tu....toti producatorii si comerciantii de Funk dau castigul +3 db................iar la little Wyll +4db........
                Nu stiu daca mai am ambalajul original al antenei... nu cred ca l-am mai pastrat, dar voi trece pe la magazin sa vad valorile scrise de producatori pe ambalaje. Experienta proprie bate (pentru mine, bineinteles) orice ar scrie comerciantii pe site-uri. Vorba cuiva, de mai sus... Unii scriu corect, altii scriu ca sa vanda...
                Mie mi s-a demonstrat concret, acelasi pret, aceeasi inaltime, Midland Funk 90 este peste Wilson Little Will. Nu comentez alte comparatii cu alte antene, logic cu cat este mai lunga cu atat este mai buna, nu trebuie sa comparam mere cu pepeni... Stima "colegii".

Comment

• [QUOTE=t.a.flo;806382]
                  Originally posted by Dan Georgescu View Post

Nu stiu daca mai am ambalajul original al antenei... nu cred ca l-am mai pastrat, dar voi trece pe la magazin sa vad valorile scrise de producatori pe ambalaje. Experienta proprie bate (pentru mine, bineinteles) orice ar scrie comerciantii pe site-uri. Vorba cuiva, de mai sus... Unii scriu corect, altii scriu ca sa vanda...
                  Mie mi s-a demonstrat concret, acelasi pret, aceeasi inaltime, Midland Funk 90 este peste Wilson Little Will. Nu comentez alte comparatii cu alte antene, logic cu cat este mai lunga cu atat este mai buna, nu trebuie sa comparam mere cu pepeni... Stima "colegii".
                  Daca esti din Bucuresti hai sa ne intalnim undeva saptamana viitoare...........si sa vedem care............cum ..............si ce spune fiecare antena............eu vin si cu Alan S 9.........daca ai vreun prieten cu ceva aparatura de evaluare.......hai sa-l invitam si pe el...............si pe toti cei ce vor sa stie intr-adevar care este clasificarea antenelor cu pret de bunsimt...........Si chiar ca sunt curios....fiind adept Midland..............din 4 produse..............3 sunt Midland................Midland 220....................Midland Alan 42..............Midland Alan S9..............si "hulitul" Little Wyll.
                  Last edited by Dan Georgescu; 24 December 2010, 03:50.

Comment

• Atentie Wilson-ul este de doua feluri,made in China si made in USA .Daca este in cutie de carton si spicul separat in alta cutiuta de 10x10x1000 mm,atunci este made in USA , si nu se compara cu Wilson-ul bagat in tipla,cu tot cu spic.
                    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Originally posted by dan.gutu View Post
                      Atentie Wilson-ul este de doua feluri,made in China si made in USA .Daca este in cutie de carton si spicul separat in alta cutiuta de 10x10x1000 mm,atunci este made in USA , si nu se compara cu Wilson-ul bagat in tipla,cu tot cu spic.
                      .....Inca mai am cutiuta in care era..............cu un spic mic in ea...........nu despre asta vorbesti?

Comment

• Da, cu spicul mic pentru fixare in cutie ,este made in USA.
                        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Prima mea antena cand am inceput sa folosesc eterul a fost Sirio Megawatt 4000 si vreau sa spun ca antena aceea poate.Am renuntat la ea deoarece da un aspect de velier loganului, atat Acum am un Sirio 1500 cu dubla bobina (atat la baza cat si pe spic) si un Midland de 1500w.Cu acestea masina mai arata a masina. In plus daca cititi ceea ce am postat la inceputul topicului o sa va realizati care e treaba cu "teflonul" antena ca sa poata trebuie sa fie mare, daca nu e mare nu trebuie sa avem pretentii. Stima si Sarbatori fericite

Comment

• Originally posted by dan.gutu View Post
                            Da, cu spicul mic pentru fixare in cutie ,este made in USA.
                            Asa este .........cu spicul mic sa stea cum tre in cutiuta...........

Daca tu esti multumit de ML 145 cu castig+3 dbi..eu cu Alan S9 care are+5db ar tre sa fiu supermultumit...voi incerca maine si-ti voi transmite cele petrecute.
                            Last edited by Dan Georgescu; 26 December 2010, 20:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by Juristul2000 View Post
                              Prima mea antena cand am inceput sa folosesc eterul a fost Sirio Megawatt 4000 si vreau sa spun ca antena aceea poate.Am renuntat la ea deoarece da un aspect de velier loganului, atat Acum am un Sirio 1500 cu dubla bobina (atat la baza cat si pe spic) si un Midland de 1500w.Cu acestea masina mai arata a masina. In plus daca cititi ceea ce am postat la inceputul topicului o sa va realizati care e treaba cu "teflonul" antena ca sa poata trebuie sa fie mare, daca nu e mare nu trebuie sa avem pretentii. Stima si Sarbatori fericite
                              Ce model de Sirio ai,ca nu imi dau seama ?
                              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Eu am un maxon CM70 cu o antena Midland ML145 insa nu pot spune ca sunt multumit mai ales pe partea de emisie unde nu bate prea mult. Mai are cineva aceasta combinatie statie+antena sa imi zica si mie cum se comporta la ei?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google