da.cateva explicatii ar ajuta mult
Statii Radio CB
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Distrat View PostSalutare am gasit o oferta la statie TTI TCB -550 +antena PNI ML145, va rog sa imi spuneti daca sunt bune, adica pot comunica bine cu ele pe o raza de 5-10 km?
Va multumesc si astept pareri.
Originally posted by razvan05 View PostINTEK - H-520 + Sirio - TURBO 2000 PL + Sirio - Baza magnetica MAG 145 PL
are cineva combinatia aceasta ? puteti sa imi spuneti ceva despre ea? ar fi combinatia pe care vreau sa o formez pentru masina mea dar inainte vreau cateva pareri.
multumesc anticipat !
Comment
-
mi-am luat combinatia care am spus-o mai sus. este super. 12-14 km emite fara probleme. in plus am mai luat o antena no-name de 35cm cu care bate cam 9-10km. imi este mai usor de folosit pe distante scurte (mai usor de pitit in porbagaj)
reglajele le-am facut in ploiesti
ce pot spune acum decat : "drumuri bune colegi !"Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Originally posted by razvan05 View Postmi-am luat combinatia care am spus-o mai sus. este super. 12-14 km emite fara probleme. in plus am mai luat o antena no-name de 35cm cu care bate cam 9-10km. imi este mai usor de folosit pe distante scurte (mai usor de pitit in porbagaj)
ce pot spune acum decat : "drumuri bune colegi !"
Comment
-
Originally posted by razvan05 View Postmi-am luat combinatia care am spus-o mai sus. este super. 12-14 km emite fara probleme. in plus am mai luat o antena no-name de 35cm cu care bate cam 9-10km. imi este mai usor de folosit pe distante scurte (mai usor de pitit in porbagaj)
ce pot spune acum decat : "drumuri bune colegi !"LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
eu am dat acea distanta in urma unei probe de statie. mi-a raspuns cineva care si-a dat o locatie aproximativ la distanta pe care am precizat-o. daca el era mai aproape de mine nu am de unde sa stiu. daca el m-a mintit imi cer scuze dar am mintit si eu.
cel care mi-a vandut antena (profesionist cu acte in regula) mi-a spus ca voi avea aproximativ aceleasi performante cu aceasta antena ca si cu sirio turbo 1000 (cam 1-2 km mai putin) dar ca antena nu va rezista daca vreau sa pun un amplificator pe statie. mi-a explicat in termeni aproape stiintifici de ce dar eu nu stiu cum sa va explic. spunea ceva de grosimea sarmei din bobina. o sa mai fac proba cu un cunoscut si o sa va comunic rezultatele.Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Originally posted by alex86 View PostSi in afara orasului sa fie campie ca daca sunt ceva dealuri in fata sigur nu mai bate atat Cel putin eu zic ca al meu maxon CM70 cu antena midland ml145 bate aprox 5-7 km in zona cu dealuri si aprox 10-15 la campie.
Comment
-
Sal la toata lumea. Sper ca am postat corect.Am si eu binecunoscuta problema legata de parazitii dati de xenon in statia cb. Am schimbat vreo 3 tipuri de balasturi si n-am avut noroc,Problema persista doar ca mult mai putin(cand aprind xenonul trebuie sa ridic sq doar cu 5% fata de 30-35%). Sambata am fost plecat in tara si fara motiv am aprins proiectoarele si surpriza...parazitii au disparut,se auzea ca si cum as fi avut xenonul stins. Care ar fi motivul pt care in momentul in care aprind proiectoarele parazitii dispar? Eu nu am gasit raspuns. Zilele trecute am mai facut si alte probe: am luat balast-ul care imi dadea cei mai multi paraziti si l-am alimentat de la bricheta(tot de acolo este alimentata si statia) iar apoi l-am alimentat direct de la firul statiei...rezultat...nu dadea nici cel mai mic parazit.Daca il leg la instalatia farurilor am paraziti grupa mare. Are cineva un raspuns la aceste probe pe care le-am facut?
Comment
Comment