Statii Radio CB

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• aveai aceeasi problema?

Comment

• Originally posted by cosmin_xff View Post
      la chestia m-am gandit si eu dar nu am avut timp momentan. Eu nu pot sa inteleg ce legatura au proiectoarele cu instalatia de xenon? De ce cand aprind si proiectoarele dispar toate bruiajele?
      Pune un filtru de deparazitare (15-16 lei) si ai rezolvat problema.
      Nu mai schimbi pe balasturi si alte exrimente.
      De ce...cum..mai conteaza? ) Nu-i place si gata.

Comment

• nu am pus filtru de deparazitare deoarece am tot citit despre problema asta pe net si am inteles ca nu au nici un efect.

Comment

• Originally posted by alex86 View Post
          Eu tot timpul am spus exact ce se intampla nu ca altii care cu din alea de 30 cm zic ca bat 10 km

Dan ce crezi ca as pute face sa bata mai mult?

Merci
          Sincer?............ia-ti un amplificator.................si eu m-am gandit sa-mi iau unul de 100 watt............sambata ma duc sa fac proba si daca-mi place l-am luat.............230 ron.unul italienesc..............kl 203............cauta-l si tu pe net.

Comment

• Dupa ce faci tu proba poate imi zici si mie impresii. Merci

Comment

• Originally posted by ADI BOCU View Post
              Eu am o Cobra 19DXIV,ce parere ave-ti despre aceasta statie inca nu am folosito(cica bate pana la 25 km scria pe cutie cand am luato)
              Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum ti s-a spus.............acum depinde si ce antena vei avea...........oricum multi spun ca aceste Cobre nu sunt chiar super tari.............daca poti indreapta-te spre Midland.sau un Maxon CM 10...este o superstatie...........si-i si ieftina.........240 ron.

Originally posted by alex86 View Post
              Eu tot timpul am spus exact ce se intampla nu ca altii care cu din alea de 30 cm zic ca bat 10 km

Dan ce crezi ca as pute face sa bata mai mult?

Merci
              Va mai intalniti in parcarea din Kiseleff?............poate ne vedem intr-o seara si discutam despre statii.......
              Last edited by Dan Georgescu; 2 February 2011, 02:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• salut

Salut, ma poate ajuta cineva cum sa elimin parazitii dati de catre xenon pe statie? statii tti 550 .am inteles ca ar trebui pus niste condensatori.de care? va rog frumos

Comment

• Originally posted by Distrat View Post
                  Salut, ma poate ajuta cineva cum sa elimin parazitii dati de catre xenon pe statie? statii tti 550 .am inteles ca ar trebui pus niste condensatori.de care? va rog frumos
                  condensatori de deparatizare sau mai bine iati filtre de deparatizare dar mare scofala nu faci .......dar incearca poate la tine o sa mearga

Comment

• de unde sa le iau?

Comment

• Originally posted by Distrat View Post
                      Incearca asta..............este un filtru....vezi daca au mai folosit si altii....si daca ajuta......................iar daca nu......incearca sa te legi direct la baterie.............
                      Attached Files

Comment

• m-am legat eu direct la baterie...nu se rezolva nimic. Parazitii vin prin antena.

Comment

• am inteles ca s-ar rezolva cu niste condensatori montati la balast.are cineva idee de care si cum?

Comment

• Va salut cu respect

Dupa cautari si zeci de pagini citite pe forum am optat pentru un tti550 si un ml145 de la midland (deh buget de...bugetar). Pana aici fain frumos. Acums stau si ma gandesc : xenon am...ieftin (cum am zis..bugetar) poate totusi am noroc si sunt balasturi "bune"... da de unde...aceeasi problema.

Deci ce facem colegii? renuntam la xenon?

Comment

• Nu,iti cumperi doar ridicatorii de tensiune ,de generatie noua,cam 120 roni.
                              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Asa cum am scris si in alte posturi am si eu aceeasi prob. am incercat toate metodele posibile dar fara succes. Ieri am vorbit cu o persoana care se pricepe bine la partea de electrica,electronica si mi-a spus ca in mod normal nu este de la balasturi,ei nu au nici o vina...problema vine de la firul dintre balast si bec. Prin aceste fire trece o tensiune foarte mare,firele nu sunt bine izolate(ecranate) si dau acesti paraziti in statia cb.O s incerc sa ecranez aceste fire cat mai curand si sper sa dea rezultat. Daca incearca cineva aceasta metoda inainte rog sa posteze rezultatul pe care la avut.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google